όπως είδες Γιάννη και απο κοντά όλοι είμαστε μια καλή παρέα όλοι φιλαράκιαΟ/H MetzeloS έγραψε:
Γιαννης, 26, μετακομισα Σαλονικα απο αρχες Σεπτεμβρη 2015 για δουλεια και τον ιδιο μηνα πηρα το πρωτο μου Xiaomi (Redmi note 2 Prime - πριν 2 βδομαδες το Redmi 3) και μπηκα στο φορουμ.
Σορρυ που δεν ειχα γραψει τοσο καιρο αλλα δεν ημουν παρα πολυ ενεργο μελος στις αρχες. Απλα παρακολουθουσα.
P.S. @vasiaaa respect 4 jinx avatar!
Καρφιτσωμένο To Know Us Better: Ελάτε να γνωριστούμε καλύτερα !
-
-
καλώς ήρθες Βάσια στην παρέα των xiaomi
Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται, ο βλάκας επιμένει!
Οι σοφοί δεν γνωρίζουν τίποτα, οι έξυπνοι αναρωτιούνται για όλα, οι ηλίθιοι ξέρουν τα πάντα!
Κάποιοι άνθρωποι βλέπουν φαινόμενα γύρω τους και αναρωτιούνται, γιατί; Κάποιοι άλλοι φαντάζονται ανύπαρκτα πράγματα και αναρωτιούνται, γιατί όχι;
-
-
Γιαννη καλώς σε βρήκαμε και εσένα... Δυστυχώς είναι από κινητό αλλά σου χρωστάω μία φωτογραφία για το δικό σου καλοταξιδο λεβέντη μου
-
Καλώς ήρθατε Βάσια και Γιάννη και καλά να περάσετε σαν μέλη της παρέας μας..
-
Καλησπέρα κι απο εμένα!!! Καλώς ήλθατε στην παρέα μας.
Αν και μέλος κι εγώ εδώ και καιρό (Οκτώβριο 2015) δεν έχω συστηθεί ακόμα!
Γιάννης κι εγώ, απο Βόλο. Τεχνικός Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Ευτυχής κάτοχος ενός Redmi 2 "Pro" -
Καλώς ήρθες και εσυ Γιάννη στην παρέα μας ..
-
Καλώς ήρθατε νέοι μας φίλοι!
-
καλώς ήρθες Γιάννη στην παρέα των xiaomi
Σιγά σιγά αυξανόμαστε
Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται, ο βλάκας επιμένει!
Οι σοφοί δεν γνωρίζουν τίποτα, οι έξυπνοι αναρωτιούνται για όλα, οι ηλίθιοι ξέρουν τα πάντα!
Κάποιοι άνθρωποι βλέπουν φαινόμενα γύρω τους και αναρωτιούνται, γιατί; Κάποιοι άλλοι φαντάζονται ανύπαρκτα πράγματα και αναρωτιούνται, γιατί όχι;
-
-
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Βάσια.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H MetzeloS έγραψε:
Γιαννης, 26, μετακομισα Σαλονικα απο αρχες Σεπτεμβρη 2015 για δουλεια και τον ιδιο μηνα πηρα το πρωτο μου Xiaomi (Redmi note 2 Prime - πριν 2 βδομαδες το Redmi 3) και μπηκα στο φορουμ.
Σορρυ που δεν ειχα γραψει τοσο καιρο αλλα δεν ημουν παρα πολυ ενεργο μελος στις αρχες. Απλα παρακολουθουσα.
P.S. @vasiaaa respect 4 jinx avatar!
paizeis lolaki?kane me add.