Καρφιτσωμένο To Know Us Better: Ελάτε να γνωριστούμε καλύτερα !
-
-
Ο/H Antretng έγραψε:
Καλως σας βρηκα παιδια!
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!! -
-
Καλώς σε βρήκαμε και εμείς
Καλοτάξιδο να σου βγει το φόρουμ -
Καλώς ήρθες!
-
-
καλησπερα και από μένα σε όλους κ συνχαρητηρια για την δουλειά που κάνετε.απο Θεσσαλονίκη.και έτσι για να τα βλέπουν κάποιοι πάρτε κ μία ματιά από το beast μου
δυστυχως η φοτο δεν ανεβαίνει.
The Maniac -
σου μεινε η χαρά!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H dimitris839 έγραψε:
καλησπερα και από μένα σε όλους κ συνχαρητηρια για την δουλειά που κάνετε.απο Θεσσαλονίκη.και έτσι για να τα βλέπουν κάποιοι πάρτε κ μία ματιά από το beast μουδυστυχως η φοτο δεν ανεβαίνει.
-
-
Καλώς ήρθατε Ανδρέα και Δημήτρη."Διάλεξε ένα επάγγελμα που σου αρέσει και δεν θα ξαναχρειαστεί να δουλέψεις στη ζωή σου."
-
Καλημέραααααααα... Είμαι ο Μανώλης και είμαι καλά... Είμαι γενημένως Θεσσαλονίκη αν και ζω 35 χρόνια στο Ηράκλειο Κρήτης... Είμαι σχεδόν 38 χρονών, παντρεμένος και με 1 κόρη 7 μηνών... Με σπουδές γραφιστικής και πολλά χρόνια ως Dj Ελληνικού Rock...
Με υπολογιστές τα πάω μια χαρά και στο σπίτι μου έχω μόνο LINUX... στη δουλειά αναγκαστικά Win10...
Με τα Xiaomi γνωρίστηκα λίγο πριν τις γιορτές και αποφάσισα αμέσως ότι έπρεπε να έρθει ένα στην κατοχή μου. Έτσι και έγινε...
Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά....
Και εννοείτε ότι είμαι ΠΑΟΚ«Είτε νομίζεις ότι μπορείς, είτε νομίζεις ότι δεν μπορείς, έχεις δίκιο»
Henry Ford
Όλα δουλεύουν μέχρι να χαλάσουν...