Η Xiaomi πουλάει 1 εκατ. Mi Band fitness trackers σε 3 μήνες!
-
-
Εμένα πάντως τώρα που έλαβα ειδοποίηση για email, δεν δονήθηκε! .....Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Εμένα πάντως τώρα που έλαβα ειδοποίηση για email, δεν δονήθηκε! .....
εχεις πατησει πανω στην εφαρμογη e-mail εκτος απο το να τη τσεκαρεις για να μπεις στο μενου της και να τσεκαρεις τη δονηση και το led ?
Για την καθε εφαρμογη εκτος απο το τσεκ που εχει στα δεξια, πρεπει να πατησεις και πανω της για να μπεις στο μενου της ...
-
Ο/H prekasg έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Εμένα πάντως τώρα που έλαβα ειδοποίηση για email, δεν δονήθηκε! .....
εχεις πατησει πανω στην εφαρμογη e-mail εκτος απο το να τη τσεκαρεις για να μπεις στο μενου της και να τσεκαρεις τη δονηση και το led ?
Για την καθε εφαρμογη εκτος απο το τσεκ που εχει στα δεξια, πρεπει να πατησεις και πανω της για να μπεις στο μενου της ...
Για αυτό δεν δούλευε.... Τώρα περιμένω να χτυπήσει!Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Λοιπον εβαλα την EΝ πειραγμενη εκδοση και πλεον εχω δονηση οταν με καλουν ! χωρις αποσυνδεσεις αλλα με κατι "Ασχετες δονησεις" χωρις λογο , ετσι ξαφνικα (κατι που εκανε και στις προηγουμενες εκδοσεις)
-
-
Ο/H @l3x1k0 έγραψε:
Ετοιμάζομαι να το τσιμπήσω και εγώ από εβδομάδα μαζί με λουράκια σε διάφορα χρώματα που βρήκα στο tinydeal. Η xiaomi υπόσχεται 30 μέρες αυτονομία. Πρακτικά πως τα βλέπετε τα πράγματα στον τομέα αυτό; Με την επίσημη εφαρμογή δουλεύει η ειδοποίηση για εισερχόμενες κλήσεις;
Η official έχει μόνο ειδοποίηση για κλήσεις, αν θέλεις και παραπάνω ειδοποιήσεις βάζεις την πειραγμένη. -
Ο/H prekasg έγραψε:
Λοιπον εβαλα την EΝ πειραγμενη εκδοση και πλεον εχω δονηση οταν με καλουν ! χωρις αποσυνδεσεις αλλα με κατι "Ασχετες δονησεις" χωρις λογο , ετσι ξαφνικα (κατι που εκανε και στις προηγουμενες εκδοσεις)
Όταν φτάνεις τον σκοπό σου (εγώ τα 8000 βήματα), δονείται. Μήπως συμβαίνει κάτι τέτοιο, γιατί δονήσεις χωρίς αιτία δεν έχω στην πειραγμένη που έχω. Υπόψιν η ελληνική είναι η πειραγμένη. Πάντως η μπαταρία του καλά κρατεί!!!Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H prekasg έγραψε:
Όταν φτάνεις τον σκοπό σου (εγώ τα 8000 βήματα), δονείται. Μήπως συμβαίνει κάτι τέτοιο, γιατί δονήσεις χωρίς αιτία δεν έχω στην πειραγμένη που έχω. Υπόψιν η ελληνική είναι η πειραγμένη. Πάντως η μπαταρία του καλά κρατεί!!!
δεν το εχω παρατηρησει γιατι τρωει κολληματα και βαραει η δονηση χωρις λογο γενικα πολλες φορες οποτε δεν εχω δωσει σημασια -
Καλημερα,μου εκαναν δωρο το mi band και εχω το sony xperia t το οποιο τρεχει android 4.3,κατεβασα το app και συνδεθηκε κανονικα το band.
το μονο μου προβλημα ειναι οτι οταν εχω ανοιχτο το bluetooth δεν μπορω να συνδεθω σε κανενα wi-fi,ξερει κανεις γιατι συμβαινει αυτο?
ευχαριστω -
Ο/H billcapoul έγραψε:
οτι οταν εχω ανοιχτο το bluetooth δεν μπορω να συνδεθω σε κανενα wi-fi,
Για το Sony είναι η ερώτηση?? Γενικά τα δύο κυκλώματα είναι άσχετα μεταξύ τους και δεν δικαιολογείται αυτό που ρωτάς.. -
αν η λειτουργια του bluetooth ωστε να συνδεεται το band επηρρεαζει το wi-fi
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0