Διαφήμιση

Παραγγελία απο 2toc

• Παραγγελία απο 2toc

Θέλω να κάνω μια παραγγελία απο το 2toc.Να προχωρήσω άνετα; Θέλω το note 4g.Τι γνώμη έχετε; Είναι αξιόπιστο; Και για το site και για το τηλέφωνο.

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H pasxalis έγραψε:

Θέλω να κάνω μια παραγγελία απο το 2toc.Να προχωρήσω άνετα; Θέλω το note 4g.Τι γνώμη έχετε; Είναι αξιόπιστο; Και για το site και για το τηλέφωνο.

καλό μαγαζί , παρήγγειλα το 4g στις 27/11 , το περιμένω
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Με EMS είναι πιο γρήγορα; Αξίζει τα παραπάνω που ζητάει;

• Διαφήμιση
    • Ο/H pasxalis έγραψε:

Με EMS είναι πιο γρήγορα; Αξίζει τα παραπάνω που ζητάει;

Λογικά θα σου έρθει πιο γρήγορα, απλώς ακούγεται τελευταία ότι είναι πιο δύσκολο να περάσει το οτιδήποτε τελωνείο και είναι πιο πιθανό πια να ψάξουν και τα EMS. Όταν τα πάρετε θέλω απόψεις γιατί το κοιτάω και εγώ σαν δεύτερο κινητό/tablet χωρίς sim φυσικά για τον μικρό (όλο παίρνει το δικό μου να βλέπει youtube! )
    • Για τη συσκευή δεν υπάρχει αμφιβολία, είναι SUPER! Θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος!
      Για το κατάστημα, φαντάζομαι εννοείς το Professional Chinese Phones Supplier -To2c.com (το έχεις γράψει κάπως διαφορετικά...). Απο αυτό το κατάστημα πρόσφατα αγόρασα, (με απλό ταχυδρομείο) ένα Redmi 1S και ένα Redmi Note 3G (θεωρητικά απο δεύτερο χέρι, αλλά πρακτικά ήρθε ολοκαίνουριο!). Και απο τις δύο παραγγελίες έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος και σίγουρα θα ξαναψώνιζα απο τους ίδιους, εάν προέκυπτε...
      Όσο για το EMS θα έλεγα ότι κατά την δική μου άποψη ΔΕΝ αξίζει τα επιπλέον χρήματα, ειδικά εν μέσω εορτών, αλλά αυτό είναι ΕΝΤΕΛΩΣ υποκειμενικό!
    • Εγώ παντος παιδιά για μια ακόμα φορά προτίμησα AliExpess παραγγελία note 4g στις 18.11.2014 σήμερα πέρασε απο τελωνείο ευτυχώς χωρίς πρόβλημα και είναι στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ Και αρα πρός παράδοση αύριο η το πολύ δευτέρα και επειδή ξέρω πως θα μου πείτε πως έχει πολλές μαϊμούδες σε εμένα δόξα το θεό όλα είναι γνήσια και εύχομαι και αυτό , αν και απο τα feedback όλοι λένε πως είναι γνήσια και μεταξύ αυτόν και τέσσερις δικοί μας !!!
    • Το βρήκα στο xiaomi Shop απο Ευρώπη με dhl. Το ίδιο το κατάστημα προτείνει την dhl και λέει οτι δε περνάει τελωνείο και έρχεται σε 4 μέρες. Είναι λίγο ποιο ακριβό αλλά δε πειράζει. Εμπειρίες απο αυτο το κατάστημα;

• Διαφήμιση
    • Απ: Παραγγελία απο 2toc

Ο/H pasxalis έγραψε:

Το βρήκα στο xiaomi Shop απο Ευρώπη με dhl. Το ίδιο το κατάστημα προτείνει την dhl και λέει οτι δε περνάει τελωνείο και έρχεται σε 4 μέρες. Είναι λίγο ποιο ακριβό αλλά δε πειράζει. Εμπειρίες απο αυτο το κατάστημα;

Εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω να σε βοηθήσω αλλά αυτοί πως είναι σίγουροι πως δεν περνάει τελωνείο ; και εαν περάσει και φάει κανένα 90 ευρω επάνω μετα τι γίνεται ;
    • Ο/H pasxalis έγραψε:

Το βρήκα στο xiaomi Shop απο Ευρώπη με dhl. Το ίδιο το κατάστημα προτείνει την dhl και λέει οτι δε περνάει τελωνείο και έρχεται σε 4 μέρες. Είναι λίγο ποιο ακριβό αλλά δε πειράζει. Εμπειρίες απο αυτο το κατάστημα;

απο Ευρώπη δεν έχει απ όσο ξέρω τελωνείο , είναι μέσα στην τιμή

Ο/H takisfrag έγραψε:

Εγώ παντος παιδιά για μια ακόμα φορά προτίμησα AliExpess παραγγελία note 4g

με το καλό να το πάρεις και να είναι το αυθεντικό και σωστό , σίγουρα θα είναι
      εγώ παρήγγειλα απο κάποιον πωλητή του ebay ένα HUAWEI , με 14,99 ευρώ , η κανονική του τιμή πάνω απο 250 ευρώ
      μου έστειλε και track number , λέω , λες να το στείλει !!!!!????
      αλλά το item πήγαινε στην Ρωσία , πήρα τα λεφτά μου πίσω , και εξαφάνισαν τον πωλητή
      Images
      • προσοχή.png

401,88 kB, 1.920×1.080, viewed 177 times

• Μακάρι λοιπόν να σου πάνε όλα καλά ! Και όταν με το καλό το πάρεις στα χέρια σου μας λες εντυπώσεις να ξέρουμε !
    • Απ: Παραγγελία απο 2toc

Ο/H tora33 έγραψε:

Ο/H pasxalis έγραψε:

απο Ευρώπη δεν έχει απ όσο ξέρω τελωνείο , είναι μέσα στην τιμή

Ο/H takisfrag έγραψε:

Εγώ παντος παιδιά για μια ακόμα φορά προτίμησα AliExpess παραγγελία note 4g

με το καλό να το πάρεις και να είναι το αυθεντικό και σωστό , σίγουρα θα είναι
      εγώ παρήγγειλα απο κάποιον πωλητή του ebay ένα HUAWEI , με 14,99 ευρώ , η κανονική του τιμή πάνω απο 250 ευρώ
      μου έστειλε και track number , λέω , λες να το στείλει !!!!!????
      αλλά το item πήγαινε στην Ρωσία , πήρα τα λεφτά μου πίσω , και εξαφάνισαν τον πωλητή

Χαχαχα πλάκα θα είχε πάντος να στο έστελνε !! Τώρα αφού σου έκαναν επιστροφή τα χρήματα πάλι καλά .
    • Διαφήμιση
    • Ο/H pasxalis έγραψε:

ο βρήκα στο xiaomi Shop απο Ευρώπη με dhl. Το ίδιο το κατάστημα προτείνει την dhl
      Εμπειρίες απο αυτο το κατάστημα;

καλό κατάστημα , δεν ακούστηκε απ όσο ξέρω κάτι περίεργο