Παραγγελία απο 2toc
-
-
Κρατώντας πατημένο το CRTL μπορείς να επιλέξεις όσες συσκευές θέλεις στο προφίλ σου...
Όσο για την ROM μπορείς να την βάλεις απευθείας, και αν έχεις προβλήματα, κάνεις Factory Reset από το Recovery και την ξαναπερνάς πάλι αμμέσως. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Κρατώντας πατημένο το CRTL μπορείς να επιλέξεις όσες συσκευές θέλεις στο προφίλ σου...
Όσο για την ROM μπορείς να την βάλεις απευθείας, και αν έχεις προβλήματα, κάνεις Factory Reset από το Recovery και την ξαναπερνάς πάλι αμμέσως.
Ευχαριστώ πολύ Admin !!! -
-
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ξέρει κανείς γιατί στο note το 4g το ραδιόφωνο στις ρυθμίσεις είναι στα Αγγλικά με την Ελληνική ROM ,ενω στο mi3w το ίδιο ραδιόφωνο είναι στα Ελληνικά ?
Μπορεί να τους έχει ξεφύγει στη μετάφραση. Βγάλε ένα screenshot και ποστάρισέ το στο Bugtracker (που λέει για τη μετάφραση της ελληνικης rom) για να το δούνε και να το φτιάξουν. -
-
-
-
Δεν έχουμε ακόμη φτάσει στο σημείο να μεταφράσουμε Strings ανά συσκευή.
Τελειώνουμε σε λίγο τα κοινά (Common - Main) και μετά θα συνεχίσουμε στην μετάφραση ανά συσκευή (Devices) -
-
Μόλις το παράγγειλα και εγώ ! Θα μου έρθει με θήκη, ζελατίνα και 8GB κάρτα! Λογικά θα μου το φέρει ο Αη Βασίλης..... santaΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0