Παραγγελία απο 2toc
-
-
Ο/H pasxalis έγραψε:
Θέλω να κάνω μια παραγγελία απο το 2toc.Να προχωρήσω άνετα; Θέλω το note 4g.Τι γνώμη έχετε; Είναι αξιόπιστο; Και για το site και για το τηλέφωνο.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι πολύ καλό site.έχω κανει 8 παραγγελίες και όλα ηταν οκ!έχει τύχει να μου ερθει κινητό μέσα σε 7 ημερες και το αργότερο 25. -
Εγω παλι ειχα καποια θεματακια με αυτο το site. Πχ.Στο πακετο παραγγελιας δεν μου εβαλαν καποια extras. Οπως tempered clas μια θηκη σιλικονης. Ενω τα ειχα πληρωση κανονικα θεωρησαν οτι ηταν τα δωρα που στελνουν απο μονοι τους οταν κανεις την παραγγελια. Ενω εγω τα παραγγηλα και τα πληρωσα ως extra επισης μου υποσχεθηκαν οτι θα μου κανουν δωρο μια θηκη κινητου για το αυτοκινητο κατι που ποτε δεν παρελαβα. Το κινητο ηρθε μετα απο 35 ημερες.Οκ ισως ηταν λογο γιορτων. 12 ευρω η ζημια τιποτα το ηδιαιτερο ομως νομιζω οτι επρεπε να το αναφερω. Απο εδω Buy Cheap & New Electronics Online From China Electronics Store - GeekBuying πηρα ενα αλλο κινητο μεσα σε 16 ημερες. Δεν ξερω εαν ειναι καλο η κακο εγω παντως δεν ειχα κανενα προβλημα.
Παρακατω σου δινω καποια site που εαν ψαξεις στο διαδυκτιο θα δεις καλες κριτικες εσυ επιλεγεις. Wholesale Android Smart Phones and Android Tablets direct from China free shipping Android Smart Phone,Android Tablet PC Free Shipping Everbuying: China Wholesale - Buy from China at Wholesale Prices -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0