Καρφιτσωμένο Αndroid 5 (Lollipop) για τις Mi-3W & Mi-4 συσκευές
- Οδηγός
-
-
Την φόρεσα μόλις βγήκε,με ροοταρισμα κ με όλα.ακόμα δεν είναι ετοιμη...ποοοολυ κατανάλωση μπαταριας.καλυτεροτερη η 4.4. Του ivan....αλλά οι τελευταίες miui οοοοολα τα λεφτα
-
Αφού έκανα και εγώ το dual boot ας πω.
Μου αρέσει πολύ η AOSP Lolipop, φαίνεται πολύ light και snappy. Η v6 με τα χρώματά της μου φαίνεται λίγο παιδική, αλλά μπορεί αν διορθωθεί με τα themes.
Μούφα που στην AOSP μπορείς να δεις 1080p βιντεο στο youtube ενώ στην v6 (developer) έχει ως 720p.
Με την AOSP έχω πολλά random reboots, συμβαίνει και σε εσάς? -
Σημερα βγηκε STABLE απο τον ΙVAN!!!
Lollipop (5.0.2) AOSP By Ivan Random [Reboot⦠| Xiaomi Mi 3 | XDA Forums -
Μια ερώτηση παιδιά. Κάνω back up την stable στο system 2 που φοράω και δοκιμάζω την παραπάνω στο system 1. Αν για κάποιο λόγο θελω να ξαναγυρίσω δεν θα έχω πρόβλημα? Και αν κάποιος την χρησημοποιεί ας μας πει εντυπώσεις.
-
@spideman3 Αυτό είχα κάνει εγώ εδώ και 1 μήνα και "παίζω" με διάφορες roms στο system 1. Κάνε ένα backup μέσα απο το cwm recovery πριν κάνεις οτιδήποτε!! εγώ το χρειάστηκα!
Τώρα κάποιες γενικές πληροφορίες που πιστεύω σε ενδιαφέρουν.
Η rom του Ivan είναι Α-Ψ-Ο-Γ-Η! Παρα πολύ stable,λειτουργούν τα πάντα σωστα,η μπαταρία είναι λίιιιγο καλύτερη απο την MIUI,απόκριση φοβερή.
Σε όλες τις ROM που δοκίμασα είχα πρόβλημα με το dual boot. Τη μια λειτουργούσε σωστά την άλλη όχι. Όταν χρησιμοποιούσα για 2 μέρες σταθερά μια απο τις 2 ROMs τότε δεν έκανε boot στην δεύτερη ROM. Μια ανεξήγητη αστάθεια ρε γμτ...και δεν μπόρεσα ακόμα να το καταλάβω,και θα το προσπαθήσω βέβαια.
Πάντως κατέληξα στη MIUI. Η ομορφιά της, τις ξεπερνάει όλες! -
-
en.miui.com/thread-94716-1-1.html
Λέω να βάλω αυτήν του Ivan λέτε να αξίζει;;; θέλω να την δοκιμάσω!!!Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H aleksgiab έγραψε:
en.miui.com/thread-94716-1-1.html
Λέω να βάλω αυτήν του Ivan λέτε να αξίζει;;; θέλω να την δοκιμάσω!!!
τελικα την δοκιμασες? -
Την έχω βάλει εγώ τώρα σε dual boot στο system 1. Βέβαια τώρα είμαι με την GTV 5.4.3 απο system 2.
Δεν την έχω δουλέψει πάρα πολύ (δεν έκλεισα μέρα) γιατί αναγκάστηκα να κάνω boot στη MIUI γιατι χρειαζόμουν εφαρμογές κτλ κτλ.
Οπότε έχω μείνει στη δική μας developer τώρα.
Είναι πάρα πολύ καλή ρομ και για περίπου 12 ώρες που τη δοκίμαζα δεν είχα κανένα πρόβλημα και πήγαινε σφαίρα!
Ότι και να δοκίμασα απο εφαρμογή-προγραμμα-συγχρονισμό δούλευε άψογα.
Όταν μπορέσω θα κάνω πιο μεγάλη δοκιμή με 2-3 φορτίσεις και ζόρισμα φουλ να δω πως θα ανταπεξέλθει.
Πάντως πριν φλασάρω τα gapps είχα 1300mb free ram και όταν φλάσαρα τις gapps είχα 1100mb free ram και δεν είχε κανένα leak στις 12 ώρες που το χρησιμοποίησα. Με καθαρισμό δλδ έφτανε πάντα στα 1300 και 1100 αντίστοιχα! Εντυπωσιακό αυτό.
Αυτά μέχρι ώρας απο εμένα. -
αναμενω να την ζορισεις και να μου πεις
-
Εγώ εδώ και μια βδομάδα περίπου χρησιμοποιώ την Glade που είναι βασισμένη σε CM 12 5.0.2 ( [ROM][5.0.2][OFFICIAL]Glade Rom | Xiaomi Mi 3 | XDA Forums ). Πολύ καλή και σταθερή ROM με κανένα Reboot ως τώρα και καλή διαχείριση μνήμης. Το μόνο bug είναι ότι δεν γράφει το video και ότι καμιά φορά δεν μπαίνει η συσκευή σε deep sleep αλλά το ψάχνω να βρω ακριβώς αν οφείλεται στην ROM ή κάπου αλλού.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0