Καρφιτσωμένο Αndroid 5 (Lollipop) για τις Mi-3W & Mi-4 συσκευές
- Οδηγός
-
-
Ο/H Tanner έγραψε:
@MIUI_ART την εχεις δοκιμασει ειπες?
Ναι αλλά κάθε φορά που βάζω μία ROM που δεν είναι MIUI, απλά σε 15 λεπτά ξενερώνω και γυρίζω πίσω.. -
αυτο που περιμενω εγω ειναι να βγει μιουι με λολιποπ να τελειωνουμε...
-
Πότε περίπου υπολογίζουμε για την επίσημη miui lollipop;;;Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Καλησπέρα! Εγώ έχω την aosp από την 5.0.2 και τώρα στην 5.1. Είναι πολύ γρήγορη Rom. Μοναδικά bug έως τώρα (για την δική μου χρήση) το bluetooth που δεν συνδέεται για ανταλλαγή αρχείων με PC, το hdr στην κάμερα που δε λειτουργεί σε landscape και από ότι βλέπω από μερικούς χρήστες στο αγγλικό Miui δεν είναι ευχαριστημένοι από την ποιότητα του ήχου για τραγούδια. Όμως, κάθε βδομάδα, ο ivan βγάζει OTA updates και τώρα που έχουν βγάλει και τον κώδικα για kernel, πιστεύω ότι θα τελειοποιηθεί. Προσωπικά είμαι fan των AOSP και πρώτη φορά έχω κινητό που να μπορώ να βάλω μία. Για καθημερινή χρήση, είναι άψογη προς το παρών. Τώρα που πήρα γεύση από lollipop, δύσκολο να γυρίσω σε MIUI.
-
Άντε να παρουμε κι εμείς γλυφιντζούρι!!! Πήρε ο αδερφός μου σήμερα (sony z3 compact) και με πέρασε στο antutu (απο 43000 πήγε 45500). Μόλις βγει miui lollipop και πάμε about 50000 θα του ρίξω τρελό δούλεμα για τα 150€ που έδωσε παραπανω!!!!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Πλέον σκέφτομαι να την ξαναβάλω... Αλλά έχω πολλές εφαρμογές... Και είναι πολύ βαρετό να το στήσεις από την αρχή....Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H aleksgiab έγραψε:
Πλέον σκέφτομαι να την ξαναβάλω... Αλλά έχω πολλές εφαρμογές... Και είναι πολύ βαρετό να το στήσεις από την αρχή....
Μπορείς με titanium backup να κάνεις μόνο τις εφαρμογές backup και να δημιουργήσεις ένα update.zip το οποίο θα flashαρεις αφού θα ανοίξει το κινητό με την ROM. Εγώ αυτό έκανα. -
Ο/H iAmLiakos έγραψε:
@spideman3 Αυτό είχα κάνει εγώ εδώ και 1 μήνα και "παίζω" με διάφορες roms στο system 1. Κάνε ένα backup μέσα απο το cwm recovery πριν κάνεις οτιδήποτε!! εγώ το χρειάστηκα!
Τώρα κάποιες γενικές πληροφορίες που πιστεύω σε ενδιαφέρουν.
Η rom του Ivan είναι Α-Ψ-Ο-Γ-Η! Παρα πολύ stable,λειτουργούν τα πάντα σωστα,η μπαταρία είναι λίιιιγο καλύτερη απο την MIUI,απόκριση φοβερή.
Σε όλες τις ROM που δοκίμασα είχα πρόβλημα με το dual boot. Τη μια λειτουργούσε σωστά την άλλη όχι. Όταν χρησιμοποιούσα για 2 μέρες σταθερά μια απο τις 2 ROMs τότε δεν έκανε boot στην δεύτερη ROM. Μια ανεξήγητη αστάθεια ρε γμτ...και δεν μπόρεσα ακόμα να το καταλάβω,και θα το προσπαθήσω βέβαια.
Πάντως κατέληξα στη MIUI. Η ομορφιά της, τις ξεπερνάει όλες!
Μάλλον κάτι δεν έκανες σωστα, εγώ απο τοτε που μιλησαμε στο chat το έχω κανει install και ακόμα και σήμερα είναι εντάξει οσες φορες και να εκανα εναλλαγή δεν είχα ποτε πρόβλημα. Υποθέτω πως για να λειτουργήσει σωστα πρεπει να γίνει install και η miui μετα το χωρισμό για το truedualboot (έτσι το εκανα εγώ τουλαχιστον) και δεν αντιμετώπιζω το πρόβλημα αυτό. Στο 2 έχω τη miui και στο 1 τη lollipop. Και όντως η miui τα σπάει!! Κάτι άσχετο στο τελευταιο update της rom δεν έχω το swift keyboard.. -
ποιο απ ολα αυτα τα λινκ που εχει ειναι η τελευταια stable?με μπερδευει
-
τις τελευταίες μέρες έχω δοκιμάσει σχεδόν ότι rom έχω βρει να κυκλοφορεί στο net
αρκετές είχαν διαφορα θέματα, reboot χωρίς λόγο, όταν με καλούσαν πάγωνε η συσκευή και δεν έκανε τίποτα, ο cpu ακόμα και στην αναμονή δούλευε πάνω από 40 η 50% αργούσε πολύ να bootarei η μερικές φορες δεν έκανε boot ποτε και διαφορα αλλα...
Η τελευταία που δοκιμάζω σχεδόν 3 μέρες τώρα μέχρι στιγμής είναι η καλύτερη [NEW][UPDATED][SHARE] CM12.1 BETA_2 - MI 3/4 W / C Enhanced Version Of Android - Xiaomi Mi 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
δεν έχω βρει κάποιο σοβαρό bug το μονο που έχω εντοπίσει είναι με την αναπαραγωγή των video που βγάζω δεν μπορεί να τα αναπαράγει δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα της εφαρμογής της κάμερας η του προγράμματος αναπαραγωγής viideo δεν το έχω ψάξει
σχετικά με την μπαταρία αν και δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα γιατί δεν έχω αφήσει την συσκευή από τα χερια μου έχω την εντύπωση ότι κρατάει καλύτερα όχι μονο από τις άλλες rom με 5.x android ίσως και από τη miui
με φόρτιση στο 100% έτρεχα 4 test antutu απανωτά και η μπαταρία έπεσε μονο στο 90% μου έδωσε score από 46000+ μέχρι και σχεδόν 48000
-
Ο/H Deus164 έγραψε:
τις τελευταίες μέρες έχω δοκιμάσει σχεδόν ότι rom έχω βρει να κυκλοφορεί στο net
αρκετές είχαν διαφορα θέματα, reboot χωρίς λόγο, όταν με καλούσαν πάγωνε η συσκευή και δεν έκανε τίποτα, ο cpu ακόμα και στην αναμονή δούλευε πάνω από 40 η 50% αργούσε πολύ να bootarei η μερικές φορες δεν έκανε boot ποτε και διαφορα αλλα...
Η τελευταία που δοκιμάζω σχεδόν 3 μέρες τώρα μέχρι στιγμής είναι η καλύτερη [NEW][UPDATED][SHARE] CM12.1 BETA_2 - MI 3/4 W / C Enhanced Version Of Android - Xiaomi Mi 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
δεν έχω βρει κάποιο σοβαρό bug το μονο που έχω εντοπίσει είναι με την αναπαραγωγή των video που βγάζω δεν μπορεί να τα αναπαράγει δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα της εφαρμογής της κάμερας η του προγράμματος αναπαραγωγής viideo δεν το έχω ψάξει
σχετικά με την μπαταρία αν και δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα γιατί δεν έχω αφήσει την συσκευή από τα χερια μου έχω την εντύπωση ότι κρατάει καλύτερα όχι μονο από τις άλλες rom με 5.x android ίσως και από τη miui
με φόρτιση στο 100% έτρεχα 4 test antutu απανωτά και η μπαταρία έπεσε μονο στο 90% μου έδωσε score από 46000+ μέχρι και σχεδόν 48000
του ivan την εχεις δοκιμασει?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0