Απο το πρωι δοκιμαζω την 5.1.1 του ivan...καλη φαίνεται..όλα δουλεύουν όπως πρεπει και με την lenovo super camera βγάζει και super photos...antutu ~48000...μένει να δω πως θα τα παει με την μπαταρία...αν πλησιάσει την miui την κραταω...
Καρφιτσωμένο Αndroid 5 (Lollipop) για τις Mi-3W & Mi-4 συσκευές
- Οδηγός
-
-
Γίνεται να βάλεις MIUI και στο System 1 αλλά θα είναι πάλι σε True Dual Βοοτ, δηλαδή 2 διαφορετικά συστήματα και 2 διαφορετικά Data.
Για να καταργήσεις το True Dual Boot και να έχεις πλέον κανονικά OTA Updates από την MIUI, θα τα χάσεις όλα και θα πρέπει να τα ξαναστήσεις από την αρχή.
Βέβαια ότι έχεις συγχρονίσει - ή έχεις πάρει Backup στο Mi-CLoud (Apps - τηλέφωνα - φωτογραφίες κτλ..) θα μπορέσεις να τα πάρεις πίσω. -
Έχω κρατήσει backup μέσα απο την miui οποτε θα την περάσω στο system 2 με το backup αυτό..
-
Ο/H giorgos th. έγραψε:
Απο το πρωι δοκιμαζω την 5.1.1 του ivan...καλη φαίνεται..όλα δουλεύουν όπως πρεπει και με την lenovo super camera βγάζει και super photos...antutu ~48000...μένει να δω πως θα τα παει με την μπαταρία...αν πλησιάσει την miui την κραταω...
pls δωσε λινκ ποια κατεβασες -
-
Ο/H giorgos th. έγραψε:
Απο το πρωι δοκιμαζω την 5.1.1 του ivan...καλη φαίνεται..όλα δουλεύουν όπως πρεπει και με την lenovo super camera βγάζει και super photos...antutu ~48000...μένει να δω πως θα τα παει με την μπαταρία...αν πλησιάσει την miui την κραταω...[/quote
Δεν θα έχεις θέμα με την μπαταρία είναι σχεδόν ίδια με τις miui. Το μόνο θέμα είναι με τo mobile internet θα υποφέρεις αν το χρησιμοποιείς. -
-
Ο/H iAmLiakos έγραψε:
@spideman3 Γιατί το λες αυτό;; Τι είχες παρατηρήσει εσύ;
Την έβαλα για δυο (2) μέρες και όταν ήθελα να κάνω χρήση του mobile internet δεν είχα σήμα 3G ή Η+ σχεδόν ποτέ αν και ήμουν στο κέντρο της πόλης που ζω. Ενώ με την rom τις miui έχω κανονικά 3G ή H+. Αυτός ήταν και ο λόγος που την άλλαξα ( έχω 1,5 gb mobile internet ) και γύρισα στην miui. Κατά άλλα η rom του Ivan είναι πάρα πολλή καλή. -
5.5.20 του ivan πλεον...σουπερ...ολα ρολοι και η μπαταρια καλυτερη της 5.5.8
-
Ο/H giorgos th. έγραψε:
5.5.20 του ivan πλεον...σουπερ...ολα ρολοι και η μπαταρια καλυτερη της 5.5.8
κανε please και ενα antutu,ετσι να δουμε ενδεικτικα -
Μια γρηγορη απ'ολα που εχω..
-
Αξίζει η μετάβαση;;;Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0