Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Αndroid 5 (Lollipop) για τις Mi-3W & Mi-4 συσκευές

• Οδηγός
    • Ο/H spideman3 έγραψε:

Για τα παιδιά που φορούν costum rom αν θέλετε δοκιμάστε την παρακάτω rom. Την είχα τρεις ημέρες λέγεται TeamEOS έμεινα αρκετά ευχαριστημένος και το καλό είναι ότι έχει OTA κάθε εβδομάδα. Και στο antutu 46.900.

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Την είχα 1-2 μέρες αλλά μου έκανε πολλά FCs ο Chrome και ό,τι άλλο app χρησιμοποιούσα για περιήγηση. Έτσι την αˊλλαξα με την Blisspop η οποία έχει πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης και είναι γενικά σταθερή. Πρίν φορούσα την TeslaOS που ήταν επίσης σταθερή και μετά λέω να πάω σε Metallium που διαβάζω καλά λόγια. Γενικά 1-2 βδομαδες με την κάθε Rom καλά είναι, να μην βαριομσστε κιόλας!
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H spideman3 έγραψε:

Για τρεις ημέρες δοκίμασα την Rom της TeamEOS έμεινα αρκετά ευχαριστημένος και το καλό είναι ότι έχει OTA κάθε εβδομάδα. Και στο antutu 46.900.

Βάση του σλόγκαν, "39 κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν Skip", στο εξής θα λέμε, "αμέτρητοι κατασκευαστές rom, συνιστούν Mi3 για τις δοκιμές τους"!
      Υπάρχει, άραγε άλλη πιό "σκυλί" συσκευή απο την Mi3? Μέχρι και η Xiaomi την έχει σαν πρότυπο και έχτισε και χτίζει επάνω της το μέλλον της V6 και V7...

Δεν έχεις άδικο σκύλος το κινητό βγήκε. Έχω φθάσει να έχω βάλει μέχρι και 3 costums Rom την μέρα και να ξαναγυρνάω στην μαμά Rom. Σ Κ Υ Λ Ο Σ
    • Ο/H gripas4 έγραψε:

Ο/H spideman3 έγραψε:

Για τα παιδιά που φορούν costum rom αν θέλετε δοκιμάστε την παρακάτω rom. Την είχα τρεις ημέρες λέγεται TeamEOS έμεινα αρκετά ευχαριστημένος και το καλό είναι ότι έχει OTA κάθε εβδομάδα. Και στο antutu 46.900.

Την είχα 1-2 μέρες αλλά μου έκανε πολλά FCs ο Chrome και ό,τι άλλο app χρησιμοποιούσα για περιήγηση. Έτσι την αˊλλαξα με την Blisspop η οποία έχει πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης και είναι γενικά σταθερή. Πρίν φορούσα την TeslaOS που ήταν επίσης σταθερή και μετά λέω να πάω σε Metallium που διαβάζω καλά λόγια. Γενικά 1-2 βδομαδες με την κάθε Rom καλά είναι, να μην βαριομσστε κιόλας!

Εμένα δεν έκανε fcs στα app που χρησιμοποίησα και για πλοηγό έχω τον miui.
    • Διαφήμιση
    • Με την TeslaOS που έχω χρησιμοποιήσει έβγαλα το υψηλότερο σκορ στο Antutu, πάνω από 47300! Βέβαια, δεν είχα καθόλου εφαρμογές μέσα και δεν είχα αγγίξει το τηλέφωνο για 5-6 ώρες. Επίσης, τώρα τελευταία έχω φορέσει την επίσημη CM 12.1, καθώς και την Dirty Unicorns. Δεν είχα κανένα ιδιαίτερο λόγο που τις άλλαξα, σε δουλειά να βρισκόμαστε! Και όλα αυτά βέβαια μέχρι να βγάλει ο IVAN την 6.0 η οποία μπορεί να είναι έτοιμη και από βδομάδα απ΄ ό,τι λέγεται.
    • Ο/H gripas4 έγραψε:

Με την TeslaOS που έχω χρησιμοποιήσει έβγαλα το υψηλότερο σκορ στο Antutu, πάνω από 47300! Βέβαια, δεν είχα καθόλου εφαρμογές μέσα και δεν είχα αγγίξει το τηλέφωνο για 5-6 ώρες. Επίσης, τώρα τελευταία έχω φορέσει την επίσημη CM 12.1, καθώς και την Dirty Unicorns. Δεν είχα κανένα ιδιαίτερο λόγο που τις άλλαξα, σε δουλειά να βρισκόμαστε! Και όλα αυτά βέβαια μέχρι να βγάλει ο IVAN την 6.0 η οποία μπορεί να είναι έτοιμη και από βδομάδα απ΄ ό,τι λέγεται.

Και εγώ το ίδιο κάνω σε δουλειά να βρίσκομαι. Αν όντως ο Ivan βγάλει την 6.0 θα την δοκιμάσω. Ελπίζω το σήμα του mobile internet να είναι καλό και όχι όπως στην lollipop που πρέπει να είσαι δίπλα σε κεραία κινητής για 3g ή H+.

• Ο/H spideman3 έγραψε:

Ο/H gripas4 έγραψε:

Με την TeslaOS που έχω χρησιμοποιήσει έβγαλα το υψηλότερο σκορ στο Antutu, πάνω από 47300! Βέβαια, δεν είχα καθόλου εφαρμογές μέσα και δεν είχα αγγίξει το τηλέφωνο για 5-6 ώρες. Επίσης, τώρα τελευταία έχω φορέσει την επίσημη CM 12.1, καθώς και την Dirty Unicorns. Δεν είχα κανένα ιδιαίτερο λόγο που τις άλλαξα, σε δουλειά να βρισκόμαστε! Και όλα αυτά βέβαια μέχρι να βγάλει ο IVAN την 6.0 η οποία μπορεί να είναι έτοιμη και από βδομάδα απ΄ ό,τι λέγεται.

Και εγώ το ίδιο κάνω σε δουλειά να βρίσκομαι. Αν όντως ο Ivan βγάλει την 6.0 θα την δοκιμάσω. Ελπίζω το σήμα του mobile internet να είναι καλό και όχι όπως στην lollipop που πρέπει να είσαι δίπλα σε κεραία κινητής για 3g ή H+.

Σε δουλειά να βρισκόμαστε, ακριβώς. Χτες προσπάθησα 2-3 φορές να περάσω την flyme να δω τι λέει και αυτή αλλά κολλούσα στον configuration wizard και δεν μπόρεσα να μπω στα ενδότερα. Αν κάποιος ενδιαφέρεται να δοκιμάσει ορίστε: Flyme 4.5.2.3R Official Xiaomi Mi3W/Mi4W - Xiaomi Mi 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
    • Διαφήμιση
    • Ο/H gripas4 έγραψε:

Ο/H spideman3 έγραψε:

Ο/H gripas4 έγραψε:

Σε δουλειά να βρισκόμαστε, ακριβώς. Χτες προσπάθησα 2-3 φορές να περάσω την flyme να δω τι λέει και αυτή αλλά κολλούσα στον configuration wizard και δεν μπόρεσα να μπω στα ενδότερα. Αν κάποιος ενδιαφέρεται να δοκιμάσει ορίστε: Flyme 4.5.2.3R Official Xiaomi Mi3W/Mi4W - Xiaomi Mi 3 - Xiaomi MIUI Official Forum

Σε δίνω το παρακάτω link ίσως σε βοηθήσει στην εγκατάσταση (μάλλον θέλει αλλαγή partition): Cant flash ROM | Xiaomi Mi 3 | XDA Forums
    • Πω πω τόσες διαφορετικές εκδόσεις σε Roms.
      Εγώ δεν έκατσα να ασχοληθώ στο να βάλω και μια 2η διαφορετική Rom, στο άλλο partition.
      Παρακαλώ όπως με απαντήσετε σε δύο ερωτήματα που έχω.
      α) Οι Roms (AOSP and CM) τις επεξεργάζεται μόνο ο IVAN, ή είναι και δικιάς του κατασκευής.
      β) Εάν επιχειρήσω και εγώ να βάλω στο Mi-3 μου μια 2η Ρομ (μάλλον στο 1ο partition) , αφού αναγκαστικά δουλεύουν καλύτερα στο 1ο οι unofficial roms,
      σας ρωτάω λοιπόν, πως θα το κάνω ως δοκιμή με μια 2η διαφορετική rom;
      Δηλαδή κάπως έτσι δεν γίνεται:
      α) Μέσα από το Ρικάβερι , κάνω πρώτα καθαρισμό με data-delvic.
      β) Κάνω ένα Μπακαπ στην υπάρχουσα Miui-rom.
      γ) Κάνω ενεργό το 1ο partition και φλασάρω την νέα ανεπίσημη Rom εκεί.
      Αλλά τα φοβάμαι κάπως όλα αυτά, μην τυχόν και πάει κάτι στραβά και χάσω και την Miui-Rom;

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην geo221 ().

• Ο/H geo221 έγραψε:

Πω πω τόσες διαφορετικές εκδόσεις σε Roms.Εγώ δεν έκατσα να ασχοληθώ στο να βάλω και μια 2η διαφορετική Rom, στο άλλο partition.Παρακαλώ όπως με απαντήσετε σε δύο ερωτήματα που έχω.α) Οι Roms (AOSP and CM) τις επεξεργάζεται μόνο ο IVAN, ή είναι και δικιάς του κατασκευής.β) Εάν επιχειρήσω και εγώ να βάλω στο Mi-3 μου μια 2η Ρομ (μάλλον στο 1ο partition) , αφού αναγκαστικά δουλεύουν καλύτερα στο 1ο οι unofficial roms,σας ρωτάω λοιπόν, πως θα το κάνω ως δοκιμή με μια 2η διαφορετική rom;Δηλαδή κάπως έτσι δεν γίνεται:α) Μέσα από το Ρικάβερι , κάνω πρώτα καθαρισμό με data-delvic.β) Κάνω ένα Μπακαπ την υπάρχουσα Miui-rom.γ) Κάνω ενεργό το 1ο partition και φλασάρω την νέα ανεπίσημη Rom εκεί.Αλλά τα φοβάμαι κάπως όλα αυτά, μην τυχόν και πάει κάτι στραβά και χάσω και την Miui-Rom;

Στο πρώτο ερώτημα από αυτά που κατάλαβα η AOSP είναι το καθαρό android το οποίο πολλοί προγραμματιστές βασίζονται πάνω και δημιουργούν δική τους ROM. O IVAN είναι ένας προγραμματιστής της MIUI ο οποίος ασχολείται και με την AOSP κάνοντας δικές του ROM για πολλές συσκευές της Xiaomi.Δες το link en.miui.com/thread-48984-1-1.html
      Η CM είναι η Cyanomgen μια ομάδα προγραμματιστών οι οποίοι δημιουργούν ROM για διάφορες συσκευές περισσότερες πληροφορίες εδώ: CyanogenMod | Android Community Operating System.
      Ναι μπορούμε να βάλουμε δυο ROM μέσου του CWM Recovery και της επιλογής dual boot για να καταλάβεις δες το link: Dual Boot και διαφορετικές ROMs
    • spideman3. Σ΄ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις που μου έδωσες.!!!
      Επίσης σε παρακολουθώ και στο site myphone.gr για το Mi-3 , που δίνεις και εκεί απαντήσεις σε νεόφερτους με xiaomi-Mi-3 και φυσικά τους προτρέπεις για να βοηθηθούν (ξεστραβωθούν) , να επισκεφτούν το site μας εδώ για περισσότερη βοήθεια.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H geo221 έγραψε:

spideman3. Σ΄ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις που μου έδωσες.!!!
      Επίσης σε παρακολουθώ και στο site myphone.gr για το Mi-3 , που δίνεις και εκεί απαντήσεις σε νεόφερτους με xiaomi-Mi-3 και φυσικά τους προτρέπεις για να βοηθηθούν (ξεστραβωθούν) , να επισκεφτούν το site μας εδώ για περισσότερη βοήθεια.

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Θεωρώ υποχρέωση μου να βοηθάω παιδιά γιατί και εμένα άπειρες φορές με βοήθησαν ή με βοηθούν παιδιά μα γνώσεις στο αντικείμενο.