Από recovery wipe data factory reset. Επερασε το δικο μας όχι το δικο του!!!χαχαχα. Σ ευχαριστώ και παλι
Απορία σχετικα με το recovery
-
-
Καλημέρα στην παρέα. Ρε παιδιά μου ήρθε ενημέρωση για σχόλια αναβάθμισης. Στο πρωτο σχόλιο που ηταν ελληνικά πατησα θαυμάσια. Στα επομενα που ηταν κινέζικα πατησα στην τύχη. Κ μετα υποβολή. Χαχα. Καλά το καμα η έκαμα πατάτα?!
-
Ο/H vaggelis xania έγραψε:
Καλημέρα στην παρέα. Ρε παιδιά μου ήρθε ενημέρωση για σχόλια αναβάθμισης. Στο πρωτο σχόλιο που ηταν ελληνικά πατησα θαυμάσια. Στα επομενα που ηταν κινέζικα πατησα στην τύχη. Κ μετα υποβολή. Χαχα. Καλά το καμα η έκαμα πατάτα?!
θα παίρνουν διάφορες απαντήσεις , ας το έβαζαν στα Αγγλικά( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ααααα. Μια χαρά. Θα βγάλουν και ασφαλή συμπεράσματα!!!
-
Adm κάπου πήρε το μάτι μου ενα coca cola theme!!!Δε μπορω να το βρω παλι!!!τι μπορείς να κανεις γι αυτό????
-
Ο/H vaggelis xania έγραψε:
Adm κάπου πήρε το μάτι μου ενα coca cola theme!!!Δε μπορω να το βρω παλι!!!τι μπορείς να κανεις γι αυτό????
εννοείς ότι ο Admin , κάτι είπε για ένα θέμα (theme) που έχει σχέση με coca cola
(τον παρακολουθώ , αλλά αυτό μου ξέφυγε .... σε λίγο θα κοιτάξω)( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ελαααα. Βρηκες πράμα???
-
-
Ναιιι. Σ ευχαριστώ Χρήστο!!!το δεύτερο. Πως το κατεβάζουμε όμως?!!
-
Κάνε ενα reply στο νήμα και θα σου ανοίξει το download link
Δοκίμασε και αυτό => en.miui.com/forum.php?mod=atta…yNzl8Mzk0MDA5NTE5fDQzNDg2
ή αυτό zhuti.xiaomi.com/detail/7f18a870-27cb-4e69-8363-565f3332e28b
Αν δεν παίζουν τα links κάνε αυτό με το reply.... -
Όλα οκ φίλε!!!! Ευχαριστώ πολύ!!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0