Απορία σχετικα με το recovery
-
-
Ο/H vaggelis xania έγραψε:
Ναι Γιώργο. Για το mi3..μ αυτό τον τροπο θα σβήσουν τα παντα??και θα μπουνε όλοι οι φάκελοι σε μια τάξη??
Στάλθηκε από το MI 3W μου
κάνε αυτά , το ξέρεις (θα χαθούν φυσικά οι εφαρμογές μας , το θέλουμε , θα μείνουν οι φάκελοι των εφαρμογών μας )
Πρόβλημα mi4 lag οσο δεν παει.
κοιτάς και το επόμενο ποστ
Οδηγός Λήψης και Επαναφοράς Αντιγράφου Ασφαλείας (Backup/Restore)
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ωραία φίλε. Μα όταν ανοίγω τη δημιουργία αντιγράφου δε βρίσκω το....άλμπουμ και μουσική!!Εχεις ιδέα που μπορούν να είναι για να τα επιλεξω??
Στάλθηκε από το MI 3W μου -
Ωραία φίλε. Μα όταν ανοίγω τη δημιουργία αντιγράφου δε βρίσκω το....άλμπουμ και μουσική!!Εχεις ιδέα που μπορούν να είναι για να τα επιλεξω??
άλμπουμ και μουσική τα ανεβάζεις στο Mi Cloud , αν θέλεις
στην οθόνη (επιφάνεια εργασίας του κινητού) =>Άλμπουμ=>Cloud =>αν θέλεις τα ανεβάζεις
(ρυθμίσεις=>Mi Cloud=>ρυθμίσεις επιλέγεις τα Mi cloud άλμπουμ + κ.λ.π.
ρυθμίσεις=>Λογαριασμοί και συγχρονισμός=>ενεργ. αυτομ. συγχρωνισμού( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Γιώργο παρατήρησα ανοίγοντας τις εφαρμογές οτι ο φάκελος μουσική βρίσκεται στην υποκατηγορία στη μνήμη..Μήπως γι αυτό δεν τον βρίσκω να κάνω αντίγραφο??
Αν θέλεις κάποια τραγούδια να μην χαθούν , ανέβασε τα π.χ. στο dropbox( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
-
Ξέρει κανεις τι μπορεί να συμβαίνει και δε μπορω να κάνω διαγραφή δεδομένων στην εφαρμογή mail? Ευχαριστώ!!!
μόλις το έκανα
Βαγγέλη , κάνε επανεκκίνηση και προσπάθησε πάλι
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Αρνείται Γιώργη. Κοιτα τι μου βγάζει πανω πανω εκδοση miui......
Κάτι δεν παει καλα
ναι , δεν μπορείς να καθαρίσεις τα δεδομένα( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Γενικό το κακό δλδ??
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες