Μπαααααα... πού τέτοια τύχη... η σύζυγος να χαρεί τις καινούργιες μπότες από το LightInTheBox... χα χα χαΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Όλα καλά λοιπόν.
Να χαρείς την νέα σου συσκευή...

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΜπαααααα... πού τέτοια τύχη... η σύζυγος να χαρεί τις καινούργιες μπότες από το LightInTheBox... χα χα χαΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Όλα καλά λοιπόν.
Να χαρείς την νέα σου συσκευή...
Re μπαγάσα !!..εμείς βάλαμε όλη μας την θετική ενέργεια ,μην τυχόν & χαθεί το δέμα σου ,νομίζοντας ότι είναι τηλέφωνο & μας έβαλες να ασχολούμαστε με μπότες !!Ο/H apotsi έγραψε:
Μπαααααα... πού τέτοια τύχη... η σύζυγος να χαρεί τις καινούργιες μπότες από το LightInTheBox... χα χα χαΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Όλα καλά λοιπόν.
Να χαρείς την νέα σου συσκευή...![]()
χα χα χα.... πώς με καταλαβαίνεις.....Ο/H mankap έγραψε:
Re μπαγάσα !!..εμείς βάλαμε όλη μας την θετική ενέργεια ,μην τυχόν & χαθεί το δέμα σου ,νομίζοντας ότι είναι τηλέφωνο & μας έβαλες να ασχολούμαστε με μπότες !!Ο/H apotsi έγραψε:
Όλα καλά λοιπόν.
Να χαρείς την νέα σου συσκευή...![]()
![]()
άντε σε συγχωρώ ρε , γιατί αν χανόταν θα έπεφτε παντόφλα μετά
![]()
![]()
... καλοφόρετες να πεις στη σύζυγο
Δες εδώ φίλε μου. Ήμουν στη ίδια κατάσταση με σένα. Περίεργα πράγματα με το SG post. Γνωρίζει κανείς τι έχει γίνει;Ο/H panosad έγραψε:
κάποιο πρόβλημα υπάρχει με sg post έτσι? παραγγελία από vickmall 17-05 και έχω μέχρι στιγμής
status από sg post site : 2016-05-24 15:03 Arrival at Destination Post (Country: GR)
status από ΕΛΤΑ : SEND ITEM ABROAD 22-05-2016 13:30 SINGAPORE
αλήθεια στις πόσες μέρες καλό θα ήταν να ανοίξω ένα dispute στο paypal? (ενημερωτικά ρωτάω αν γνωρίζει κανείς...)