Ναι το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ εχθές με ειδοποίησε το paypal οτι θα μου καταβάλει τα χρήματα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οτι το vickmall μου έστειλε 3 η 4 email παροτρύνοντας μου να στείλω φώτο απο τα ΕΛΤΑ τρακερ οπού να φαίνεται οτι δεν παρέλαβα το δέμα και μου λέγανε συνεχεια ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
ΕΛΤΑ Track & Trace
-
-
Ο/H alnikou έγραψε:
Ναι το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ εχθές με ειδοποίησε το paypal οτι θα μου καταβάλει τα χρήματα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οτι το vickmall μου έστειλε 3 η 4 email παροτρύνοντας μου να στείλω φώτο απο τα ΕΛΤΑ τρακερ οπού να φαίνεται οτι δεν παρέλαβα το δέμα και μου λέγανε συνεχεια ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
γενικά πόσο εύκολη ήταν η διαδικασία? ζητήσανε τίποτα αποδεικτικά?
επίσης πόσο χρόνο σου πήρε από την στιγμή που άνοιξες το claim?? μόλις άνοιξα dispute και σκέφτομαι το claim να γίνει από βδομάδα ανάλογα τι θα μου πει και το vickmall... -
και σε εμένα μου φαινόταν βουνό δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τις συμβουλές τους δες εδω vickmall.com/how-to-get-refund…-receive-your-parcel.html οταν σου ζητήσει το paypal θα βγαλεις print screen απο τα ελτα και απο τα 17track και θα τους τα στείλεις
-
Ο/H panosad έγραψε:
σκέφτομαι το claim να γίνει από βδομάδα ανάλογα τι θα μου πει και το vickmall...
-
@alnikou, μάλλον θέλουν να αναζητήσουν αποζημιώσεις από την SG Post, 10 τηλέφωνα από 150 δολάρια είναι 1500$ μάνι-μάνι, δεν είναι λίγα και δεν έχουν παραγγελίες μόνο από Ελλάδα
-
Καλησπέρα και από εμένα. Το ίδιο ακριβός πρόβλημα έχω και εγώ που έχω κάνει παραγγελία από το Geek Buying με :
2016-04-22 15:27 Arrival at Destination Post (Country: GR)
2016-04-19 14:17 Despatched to overseas (Country code: GR)
2016-04-17 14:17 Received from Customer
Εδώ και 10 μέρες παλεύω με Customer service , μου ζητήσανε χαρτί από τον ΕΛΤΑ ότι δεν το έχω παραλάβει και ξεκινήσανε έρευνα λέει στην Singapore Post για να δούνε που είναι το δέμα. Εχτές που τους έστειλα πάλι mail μου είπαν να περιμένω τα αποτελέσματα της έρευνας τους. -
@pipis, εσένα ήρθε αλλά δεν το έχεις πάρει ο ίδιος, υπάρχει περίπτωση να το παρέλαβε κάποιος άλλος και να μην στο έχει δώσει ? Μονοκατοικία, πολυκατοικία ?
Καλύτερα να πας από τα ΕΛΤΑ και όχι να πάρεις τηλέφωνο, αν σου πουν ότι το έχουν παραδώσει να ζητήσεις αντίγραφο της κατάστασης που υπογράφουν που να δείχνει ότι υπέγραψες για την παραλαβή.
Πάλι την πάτησα...2016-04-17 14:17 Received from Customer δεν είναι παραλαβή από εσένα αλλά από το ταχυδρομείο
-
Ο/H pipis έγραψε:
Καλησπέρα και από εμένα. Το ίδιο ακριβός πρόβλημα έχω και εγώ που έχω κάνει παραγγελία από το Geek Buying
σου λένε το γνωστό ποίημα του κάθε customer cervice -
Ο/H NasDriver έγραψε:
@pipis, εσένα ήρθε αλλά δεν το έχεις πάρει ο ίδιος, υπάρχει περίπτωση να το παρέλαβε κάποιος άλλος και να μην στο έχει δώσει ? Μονοκατοικία, πολυκατοικία ?
Καλύτερα να πας από τα ΕΛΤΑ και όχι να πάρεις τηλέφωνο, αν σου πουν ότι το έχουν παραδώσει να ζητήσεις αντίγραφο της κατάστασης που υπογράφουν που να δείχνει ότι υπέγραψες για την παραλαβή.
Πάλι την πάτησα...2016-04-17 14:17 Received from Customer δεν είναι παραλαβή από εσένα αλλά από το ταχυδρομείο
-
-
Αν προλάβεις μέχρι την Παρασκευή, διαφορετικά από Δευτέρα...
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες