Μπήκα στο site της xiaomi.. Έχουν οδηγό για το πως ξεχωρίζεις το ψεύτικο από το real..έχουν βγάλει μάλιστα και update του οδηγού γιατί το δικό μου φαίνεται ολοιδιο..κυρίως διαφέρει στην ανάλυση που είναι στα 720p και στους sensors που έχει το κινητό..(που είναι λίγοι) και ακόμα στο recovery που απλά δεν λειτουργεί! Σας ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια.. Παω να κλάψω..
Αδυνατον να γινει εγκατασταση καποιας rom....
-
-
Ο/H Fearbit έγραψε:
Μπήκα στο site της xiaomi.. Έχουν οδηγό για το πως ξεχωρίζεις το ψεύτικο από το real..έχουν βγάλει μάλιστα και update του οδηγού γιατί το δικό μου φαίνεται ολοιδιο..κυρίως διαφέρει στην ανάλυση που είναι στα 720p και στους sensors που έχει το κινητό..(που είναι λίγοι) και ακόμα στο recovery που απλά δεν λειτουργεί! Σας ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια.. Παω να κλάψω..
Φίλε αυτό που συνέβει σε σένα θα μπορούσε να συμβεί στον οποιοδήποτε απο εμάς. Δεν έκανες εσύ κάτι λάθος. Απλά δεν γνώριζες! Απατεώνες δυστυχώς υπάρχουν παντού. Θεώρησέ το σαν μια "άτυχη στιγμή" και προχώρα παρακάτω. Κάνε ότι πρέπει να κάνεις (dispute στο Ebay κ.λ.π.) και απλά χρησιμοποίησε τα θετικά που θα μπορούσε να σου δώσει αυτή η κακή εμπειρία, που είναι η γνώση! Καλή χρονιά να έχεις και σύντομα σου εύχομαι να βρεθείς αγκαλιά με ένα γνήσιο Mi4!
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Κατέβασε από το Play Store το Cpu-z και δώσε μας ScreenShots από τις πληροφορίες της συσκευής σου...
Από που την αγόρασες ?
παλιά καραβάνα
Ο/H Fearbit έγραψε:
Παω να κλάψω..
Ο/H Bodai έγραψε:
Κανε dispute στην συναλλαγή άμεσα και μην μασήσεις ότι και να πει ο πωλητής... Αν είσαι σιγουρος ότι είναι fake. Αν δεν εμπιστευεσαι άλλον στειλε IMEI & S/N στον Αδμιν να τα τσεκάρει στο site της XIAOMI.
Ο/H caeser έγραψε:
dispute στο Ebay κ.λ.π.
@Fearbit , μόνο χρόνο θα χάσεις ,
θα σου επιστρέψουν τα λεφτά και τα μεταφορικά αν είναι από το ebay , το aliexpress δεν δίνει μεταφορικά
santa χρόνια πολλά και καλά santa , απο αυτά τα μαγαζιά όλοι κάτι πήραμε και ήλθαμε και στην δική σου θέση , ελπίζω να έχεις και δεύτερο τηλέφωνο αν το στείλεις πίσω
α, αν το πήρες φθηνά (σίγουρο είναι αυτό) ζητάς κάποια λεφτά πίσω και το κρατάς αν το θέλεις , εκτός αν ο πωλητής είπε ότι δεν είναι original
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην tora33 ().
-
Καλή χρονιά σε όλους σας..ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας..αν δεν έβρισκα και σας τι θα γινόμουν..έχω επικοινωνήσει με τον seller αλλά συνήθως μου απαντάει 3π.μ.ωρα Ελλάδος..για να δω.. Σας ευχαριστώ και πάλι..
-
Όλα θα πάνε όπως πρέπει, μην φοβάσαι, έχεις μία ολόκληρη κοινότητα πίσω σου που θα σε βοηθήσει σε ότι χρειαστείς...
-
Ο/H Fearbit έγραψε:
Καλή χρονιά σε όλους σας..ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας..αν δεν έβρισκα και σας τι θα γινόμουν..έχω επικοινωνήσει με τον seller αλλά συνήθως μου απαντάει 3π.μ.ωρα Ελλάδος..για να δω.. Σας ευχαριστώ και πάλι..
Ο/H Fearbit έγραψε:
Εγω του την εκλεισα τη σελιδα του δικου μου απατεωνα στην aliexpress
Καλησπερα και καλη Χρονια ! beer
ENJOY
me, m!, mi , μη !!!!
-
βάλε το imei στο πρώτο και το s/n στο δεύτερο
order.mi.com/service/imei
βάλε το εικοσαψήφιο αριθμό που θα βρεις στο έξω κουτί (θα το ξύσεις για να εμφανιστεί) , αν υπάρχει
order.mi.com/service/dyscode
και ναι , αμέσως dispute ,
βάλε και screenshots από
play.google.com/store/apps/det…m.antutu.ABenchMark&hl=el
και απο το cpu-z
και ότι άλλο βρεις που να αποδεικνύει ότι είναι fake
και αν σου πει σβήσε το dispute και θα σου στείλω τα λεφτά , αρκεί να μου στείλεις το κινητό πίσω , λες ΟΧΙ
ότι σου πει το ebay , το dispute , θα μείνει ανοιχτό μέχρι να πάρεις τα λεφτά σου πίσω και θα κλείσει αυτόματα
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο seller δεν μου απαντησε και ανοιξα απευθειας case στο resolution center του ebay..λεει οτι πρεπει να περιμενω 7 μερες να μου απαντησει ο seller και βλεπουμε.!
υπομονη λοιπον...
Και παλι ενα Μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ολους σας...
beer
-
@Fearbit να εχεις υπόψη οτι πλεον η πολιτικη τού eBay σε θέματα πλαστών και κλεψιτυπων είναι τόσο αυστηρή που δεν χρειαζεται να στείλει τίποτα πίσω. Σε 7 μέρες αν δεν απαντήσει κάνε escalate σε claim αμεσα
Sent from my HM 1SW using Tapatalk -
Μου απάντησε το eBay και λέει ότι ο seller δέχεται την επιστροφή του κινητού και των χρημάτων μου αρκεί να στείλω το κινητό πίσω μέχρι της 9/1/15..;;άρα του το στέλνω;;τα λεφτά που πλήρωσα στο τελωνείο από δικό του λάθος (γιατί το έστειλε με κουριερ) και μου είπε (πριν υπάρξει θέμα πλαστούς) ότι θα μου τα δώσει,θα τα πάρω; ....θα πρέπει να μου δώσει και τα έξοδα αποστολής έτσι;;;
-
Σημειωτέον πλέον δεν μιλάς άμεσα μαζί του αλλά μόνο μέσω ebay. Ρώτα τον.Μάλλον πίεσε τον γιατί για να δεχθεί τόσο άμεσα σημαίνει ότι ήξερε ότι σου έστειλε fake συσκευή.
-
Ο/H Fearbit έγραψε:
Μου απάντησε το eBay και λέει ότι ο seller δέχεται την επιστροφή του κινητού και των χρημάτων μου αρκεί να στείλω το κινητό πίσω μέχρι της 9/1/15..;;άρα του το στέλνω;;τα λεφτά που πλήρωσα στο τελωνείο από δικό του λάθος (γιατί το έστειλε με κουριερ) και μου είπε (πριν υπάρξει θέμα πλαστούς) ότι θα μου τα δώσει,θα τα πάρω; ....θα πρέπει να μου δώσει και τα έξοδα αποστολής έτσι;;;
στειλε το link(του κινητου) ...για να δουμε τι λεει σε περιπτωσεις επιστροφης του κινητου οταν το προιον δεν ειναι οπως περιγραφετε ,τι ισχυει....γιατι το βλεπω λιγο χλωμο ν αναλαβει ολα τα εξοδα αυτος (κντ+τελωνειο+ταχυδρομειο)...Εσυ παντως να ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ν αναλαβει ο απατεωνας ολα τα εξοδα!ENJOY
me, m!, mi , μη !!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες