Αδυνατον να γινει εγκατασταση καποιας rom....
-
-
Ο/H Fearbit έγραψε:
Αυτό είναι το λινκ..
This listing was ended by the seller because the item is no longer available.
τον μπλοκαρε το ebay....μπηκα σ ενα αλλο link του ebay και επιβαρυνεται ο αγοραστης τα εξοδα επιστροφης.
Return policy
After receiving the item, contact seller within...Refund will be given as
Return shipping 14 days Money back ----->>Buyer pays return shipping
Εσυ παντως να επιμεινεις στο οτι επεσες θυμα απατης και δεν πρεπει να πληρωσεις τιποτα .
Εξοπλισου με υπομονη & δεν νομιζω οτι θα βγεις χαμενος .ENJOY
me, m!, mi , μη !!!!
-
Ρε παιδιά.. Σαν πολύ εύκολα μου είπε ο τύπος να το στείλω πίσω..μάλιστα του είπα ότι θέλω να μου δώσει και τα 110 € που πλήρωσα για το τελωνείο και μου είπε Ο.Κ. ..δεν πιστεύω να στείλω πίσω το κινητό και μετά να μου πει ότι δεν μου επιστρέφει τα λεφτά..κλπ;;
-
Ο/H Fearbit έγραψε:
Ρε παιδιά.. Σαν πολύ εύκολα μου είπε ο τύπος να το στείλω πίσω..μάλιστα του είπα ότι θέλω να μου δώσει και τα 110 €
@Fearbit
1. Σίγουρα ήξερε ότι σου έστειλε fake γιαυτό απάντησε και τόσο γρήγορα.
2. Γιαυτό δεν μπορώ να σου πω σίγουρα. Αν το κανάλι επικοινωνίας σας είναι μέσω ebay ή paypal μάλλον τον απείλησαν ότι θα του κλείσουν το μαγαζί του και τώρα τρέχει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Οπότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σου τα δώσει.
Αν αποφασίσεις να στείλεις το πακέτο θα το βγάλεις φωτογραφίες, όπου θα φαίνεται καθαρά το περιεχόμενο, η διεύθυνση πάνω στον φάκελλο αποστολής, καθώς και το Tracking Nr των ΕΛΤΑ. Τις φωτογραφίες αυτές θα τις κρατήσεις μέχρι να πάρει και το τελευταίο σεντ αλλιώς τις στέλνεις στο paypal.
Καλό κουράγιο φίλε. -
@Fearbit , όλα πηγαίνουν καλά ,
το ebay θα επικοινωνεί και στο email σου , αν σου πει να στείλεις κάποια στοιχεία ,
δεν θα τα στείλεις απαντώντας στο email τους γιατί δεν τα βλέπει κανείς , θα έχει κάποιο link μέσα , εκεί θα τα στείλεις
τέλος πάντων , όπου θα κολλάς , υπάρχουν πολλοί στην Κοινότητα με εμπειρία( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Σε καμία περίπτωση απ'ευθείας επικοινωνία εκτός ebay και paypal με τον πωλητή. Όλες σου οι απαντήσεις, μέσα από το αντίστοιχο link του ebay ή paypal ΜΟΝΟ.
-
Καλά ναι.. Όλες οι συνομιλίες μας είναι μέσα από eBay..το έβγαλα και καμιά 20αρια φωτος..αλλά μου κάνει ακόμα εντύπωση ότι το eBay με αφήνει( εφόσον λέω ότι είναι fake το κινητό )να του το στείλω πίσω και αυτός εν συνεχεία ,ενδεχομενος, να το πουλήσει σε άλλον ανυποψίαστο ενδιαφερόμενο...
Εγώ πάντως αύριο πρωί πρωί είμαι στο ταχυδρομείο για αποστολή με tracking number..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες