Διαφήμιση

bluetooth και μουσική

• bluetooth και μουσική

Oταν εχω συνδεσει το bluetooth στο redmi 1s και καταλάθος πατησω μια φορα το κουμπι του bluetooth η συσκευη αρχιζει να παιζει μουσικη χωρις να θελω. Ακουγεται στο bluetooth μονο, αλλα δεν θελω να ξεκιναει να παιζει κατα λάθος. Πως το απενεργοποιω αυτο ; Ξερετε ; Να μη παιζει δηλάδη αν πατηθει το κουμπι καταλαθος μεσα στη τσεπη.
      “The only freedom you truly have is in your mind, so use it.”
    • Ο/H anorman08 έγραψε:

Oταν εχω συνδεσει το bluetooth στο redmi 1s και καταλάθος πατησω μια φορα το κουμπι του bluetooth η συσκευη αρχιζει να παιζει μουσικη χωρις να θελω. Ακουγεται στο bluetooth μονο, αλλα δεν θελω να ξεκιναει να παιζει κατα λάθος. Πως το απενεργοποιω αυτο ; Ξερετε ; Να μη παιζει δηλάδη αν πατηθει το κουμπι καταλαθος μεσα στη τσεπη.

Πας στο "bluetooth"--> Στις "Συζευγμένες Συσκευές" επιλέγεις τη συσκευή με το όνομα που έχει το Bluetooth σου και πατάς το δεξί βελάκι---> Στο "Προφίλ" κλείνεις το διακόπτη "Πολυμέσα".
      Ωστόσο η λύση που σου προτείνω δεν είναι πάντα αποτελεσματική, επειδή εξαρτάται προφανώς απο το λογισμικό του Bluetooth σου. Εγώ χρησιμοποιώ δύο διαφορετικά bluetooth και στο ένα δουλεύει αυτή η λύση και στο άλλο όχι...