Το back up στην sd έτσι? Όσον αφορά το flash αν το κάνω μέσω recovery πρέπει να το μετονομάσω update.zip έτσι?
Διάβασε λίγο στο λινκ που σου έχω στείλει τι ακριβώς γράφουν τα παιδιά που έχουν red rice νομίζω πως την μετονομάζεις ναι ,σε εμένα γίνεται διαφορετικά έχω mi3w ,note3G,note4G
Επίσης εαν έχεις recovery μπορείς και απο εκεί να πάρεις buck up
Παρακαλώ πολύ να διαβαστεί το μήνυμά μου. Χθες εγκατέστησα την νέα ρομ στο κινητό μου την έκδοση
xiaomi-miui-hellas-4.2.2_HM2013023_Stable28-GTV-5.1.14
Δεν είχα κάποιο πρόβλημα στην εγκατάσταση όλα πήγαν καλά αλλά έχω ένα, όχι τόσο σημαντικό αλλά περισσότερο εκνευριστικό θεματάκι στον launcher. Όχι κάθε φορά αλλά αρκετά συχνά όταν μπαίνω σε κάποια εφαρμογή και μετά πατήσω διαδοχικά το δεξί πλήκτρο του κινητού για να βγω στην επιφάνεια - αρχική οθόνη καθυστερεί 2-3 δευτερόλεπτα και δείχνει εκκίνηση του launcher...
Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια! Να σου κάνω όμως μια ερώτηση ακόμα. Στην εφαρμογήOTA Updater στην καρτέλα kernel λέει ότι δεν υποστηρίζεται η ενημέρωση και να παρακαλέσουμε τον developer ευγενικά να το υποστηρίξει! Προσωπικά μπορώ να κάνω κάτι και πως? Ελπίζω να μην σε κούρασα!
Ναι να σου πω δεν νομίζω πως μπορείς να κάνεις κάτι σε αυτό εξ'οσον γνωρίζω ,απλά είναι αυτό που σου λέει δεν μπορείς να αλλάξεις τόν Kernel μέσο OTA ,και έχω την εντύπωση πως η XIAOMI δεν έχει κάν δώσει στη δημοσιότητα το source code του Kernel για red rice
Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια! Να σου κάνω όμως μια ερώτηση ακόμα. Στην εφαρμογήOTA Updater στην καρτέλα kernel λέει ότι δεν υποστηρίζεται η ενημέρωση και να παρακαλέσουμε τον developer ευγενικά να το υποστηρίξει! Προσωπικά μπορώ να κάνω κάτι και πως? Ελπίζω να μην σε κούρασα!
Αγνόησε το. Ίσως κάποτε στο μέλλον να έχουμε την δυνατότητα να φλασάρουμε και kernel εκτός απο ολοκληρωμένη rom.