Ελπίζω να λυθούν όλα.
Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούπεριμένω να μου πεις τις εντυπώσεις σου τελικά έφτιαξε η όχιΟ/H John Baron έγραψε:
Update:
Mπόρεσα να αναπαράγω το πρόβλημα στη κάμερα με την Stable 3.3.0, αλλά μη φοβού. Το κινητό ήταν άδειο από μπαταρία, με φωτεινότητα οθόνης full, στον φορτιστή, με φλας ανοιχτό και κάμερα να τραβάει. Εκεί στα 10 δευτερολέπτα (κλασικά) τα κλάταρε και άρχισε πάλι να κολλάει και να παίζει με το exposure.
Όμως σήμερα το πρωι τραβούσα επί 9 λεπτά συνεχόμενα βίντεο ως συνοδηγός στα χιόνια και δεν είχα κανένα μα κανένα πρόβλημα.
ΑΡΑ, το κινητό τα παίζει όταν ζεσταίνεται, αλλά με τη Stable 3.3.0 δεν ζεσταίνεται τόσο εύκολα
Ο/H sitelem2 έγραψε:
περιμένω να μου πεις τις εντυπώσεις σου τελικά έφτιαξε η όχιΟ/H John Baron έγραψε:
Update:
Mπόρεσα να αναπαράγω το πρόβλημα στη κάμερα με την Stable 3.3.0, αλλά μη φοβού. Το κινητό ήταν άδειο από μπαταρία, με φωτεινότητα οθόνης full, στον φορτιστή, με φλας ανοιχτό και κάμερα να τραβάει. Εκεί στα 10 δευτερολέπτα (κλασικά) τα κλάταρε και άρχισε πάλι να κολλάει και να παίζει με το exposure.
Όμως σήμερα το πρωι τραβούσα επί 9 λεπτά συνεχόμενα βίντεο ως συνοδηγός στα χιόνια και δεν είχα κανένα μα κανένα πρόβλημα.
ΑΡΑ, το κινητό τα παίζει όταν ζεσταίνεται, αλλά με τη Stable 3.3.0 δεν ζεσταίνεται τόσο εύκολα
Ο/H NikosChandolias έγραψε:
Το πρόβλημα είναι γιατί να ζεσταίνεται. Φλασάρω πάντα κάθε developer rom, σταθερά εβδομαδιαίως, χωρίς να έχω ποτέ θέματα υπερθέρμανσης. Χρησιμοποιώ τακτικά την κάμερα και για φωτο και για βίντεο και δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα.