γεια σας έχω σοβαρό πρόβλημα με την κάμερα του redmi note 4g όταν τραβάω video μετά από λίγο η εικόνα σκοτεινιάζει και χάνι τα καρέ κάνει σπασίματα δηλαδή έχει κανένας ανάλογο πρόβλημα?και πως το διορθώνουμε?
redminote 4g πρόβλημα με την κάμερα
-
-
Αν μπορούσες να ανεβάσεις κάποια screenshot ή ακόμα καλύτερα ένα κομμάτι από το βίντεο στο YouTube ώστε να δούμε τι συμβαίνει?
-
μου βάζεις δύσκολα θα προσπαθήσω
-
λοιπόν τα κατάφερα στο video φαίνονται τα καρέ κου είναι σπαστά και σκοτεινιάζει ξαφνικά και κάνει διαφορα γενικά η κάμερα σε κάποια αλλα video είναι ακόμα πιο σπαστά τα καρέ
-
-
-
Τότε έχεις προφανώς πρόβλημα με την Κάμερα.
Δεν είναι δηλαδή πρόβλημα Software από ότι φάινεται.
Δοκίμασε και καμιά τρίτη εφαρμογή κάμερας όπως το [googleplay]Camera360[/googleplay] να δεις αν σου κάνει το ίδιο και με αυτό.
Αν ναι τότε είσαι 100% σίγουρος για το ότι υπάρχει ελαττωματικό υλικό (Camera). -
το camera 360 είναι μονο για φωτογραφίες εμενα μου το κάνει στο video πάντως παλαιότερα δεν μου το έκανε δεν έχει παρατήρηση κανένας ανάλογο πρόβλημα?
-
Θετική απάντηση
Ο/H sitelem2 έγραψε:
λοιπόν τα κατάφερα στο video φαίνονται τα καρέ κου είναι σπαστά και σκοτεινιάζει ξαφνικά και κάνει διαφορα γενικά η κάμερα σε κάποια αλλα video είναι ακόμα πιο σπαστά τα καρέ
Εμένα μου φαίνεται πρόβλημα στο auto exposure της καμερας..το οποίο ζορίζει τον επεξεργαστή και έχεις lag.
για "παίξε" λίγο με το manual exposure στο βίντεο (γύρω γύρω το κυκλάκι,δεξιόστροφα +2,αριστερόστροφα -2) και παρατήρησε πάλι τη συμπεριφορά.
Επίσης κάνε clear data στην κάμερα για σίγουρα.
Και όπως σου είπε ο admin δοκίμασε με 3rd party εφαρμογή για να δούμε τι παίζει και εκεί.Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην MIUI_ART ()
Αιτία: Σωστές προτάσεις... -
έπαιξα λίγο με το auto exposure και είναι κάπως καλύτερα σε 720 όχι σε 1080 που μου κάνη σπασίματα λιγότερα βεβαια πάντως από ότι έψαξα λίγο το MIUI έχει θέματα με την κάμερα
-
έχω δοκιμάσει και 3rd party κάμερες δεν έχει και μεγάλη διαφορα clear data στην κάμερα πως κάνουμε ?
-
Απο τις Ρυθμίσεις -> Εφαρμογές
(Βρες την Κάμερα και κανε κλίκ πάνω της και θα δείς αυτό που ψάχνεις)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0