Επανέρχομαι με νέο θέμα , με το γνωστό πρόβλημα , να είναι δυσχερής η συνομιλία (λες και δεν υπαρχει επαρκες σήμα) μετά από λιγα λεπτά σύνδεσης. Μιλάς κανονικά, φουλ σημα και οι δύο , αλλά μετά από λιγο (αφού ζεσταθει και λίγο το κινητο) ο άλλος μου λεει "δε σ ακουω καλά, κάνει διακοπες" και τέτοια. Το κάνει σχεδόν πάντα, ανεξαρτητου εταιρίας κινητής (του άλλου) και ανεξαρτητου σήματος (λίγο ή πολύ ). Με hands free όλα καλά , και μία ωρα συνομιλία κανένα πρ΄λοβλημα. Έχει αντιομετωπίσει κανένας κάτι ανάλογο? Βρήκε λύση ή κάποιο φόρουμ ξένο που να έχει συζητηθει εκτενώς το θέμα αυτό?
Mi4 πρόβλημα με διακοπές στη συνομιλία
-
-
Δοκίμασε να "παίξεις" με τις ρυθμίσεις για το δεύτερο μικρόφωνο(απενεργοποίησε το dual mic noise suppresion) και γενικά δοκίμασε να μιλάς πιο σιγά(δοκιμαστικά) και μετά ρίξε το feedback εδώ πέρα.
-
Αν υπάρχει η δυνατότητα στην εφαρμογή Phone απενεργοποίησε το 2ο μικρόφωνο και κάνε δοκιμές. Για να ζεσταίνεται το κινητό κάτι ζορίζει τον επεξεργαστή κατά την διάρκεια της κλήσης, και αφου είναι κλήση κινητής ενα μόνο πράγμα μπορεί να είναι αυτό, το Noise Cancelling που είπε και ο φίλος @iAmLiakos
-
-
-
Με μια συνομιλία 20 λεπτών δεν πρεκυψε τίποτε. Αυτο που διαπίστωσα επίσης ήταν πως το κινητο ηταν δροσερό και δεν ανεβασε θερμοκρασία. Ακόμη κι αν παραμεινει το προβλημα της συνομιλιας, η θερμοκρασία που επιλύθηκε είναι σημαντικό! Εκαιγε το αυτί μου
-
Νεο θέμα προέκυψε! Τα pistons μου δε τα βλέπει το κινητό. Στο redmi 1s δουλεύουν μια χαρά. Σε ενα παλι samsung παλι είχαν ψιλό θέμα. Υπάρχει κάνα φως, thread , γνώμη;
-
Αν έχεις άλλα ακουστικά διαθέσιμα, δοκίμασε και με αυτά, μήπως είναι θέμα επαφής.
-
Ο/H karamela έγραψε:
Νεο θέμα προέκυψε! Τα pistons μου δε τα βλέπει το κινητό. Στο redmi 1s δουλεύουν μια χαρά. Σε ενα παλι samsung παλι είχαν ψιλό θέμα. Υπάρχει κάνα φως, thread , γνώμη;
Μπορεί να είναι σκόνη. Μπορείς να δοκιμάσεις να καθαρίσεις την σκόνη ρίχνοντας κρύο αέρα με το σεσουάρ των μαλλιών. Πρόσεξε μόνο αν έχει ΚΡΥΟ αέρα.. -
ολ οφ α σαντεν, το κινητό είδε τα πιστόνια μου.Μετα από τοσο καιρο που είπα να ξαναδοκιμάσω να τα συνδέσω , ολα καλά! Δε ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτό αλλά είνα ιπερίεργο. Ουτε ρομ άλλαξα εν τω μεταξύ , καμία αλλαγή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0