Για πειτε ρε παιδια.Ο/H johnjor έγραψε:
Ουαου.....Γιατι ολα αυτα ρε παιδια;Εγω ειχα σκοπο να περασω την τελευταια stable με τον 2ο τροπο εγκαταστασης rom.Δεν μπορω ετσι;Ετσι το εκανα και στο δικο μου.
[Ενημέρωση 28-10-15] H νέα λίστα με τις STABLE MIUI ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- MIUI
-
-
Ο/H johnjor έγραψε:
Για πειτε ρε παιδια.
-
Ο/H johnjor έγραψε:
Για πειτε ρε παιδια.
Που να ξέρω εγώ αν στην συσκευή του φίλου σου που πας να περάσεις ROM έχεις ήδη την Ελληνική ?
Εγώ υποθέτω πως πας να εξυπηρετήσεις έναν φίλο και να του περάσεις για πρώτη φορά ελληνική ROM. -
Καλημέρα παιδιά,
θυμίστε μου λίγο, για να κατέβω έκδοση ΡΟΜ, από την 5.11.12 στην 5.10.29, εκτός από Clear Cache & Dalvik Cache, χρειάζεται κάτι άλλο;Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
OXI ...
-
Γεια σας,έχω Redmi Note 4G/LTE με την 6.1.0 stable,για να περάσω την 7.0.5.0 ακολουθώ την εξής διαδικασία:
1)Κατεβάζω την rom στο κινητό
2)ΠατάωΑναβάθμιση στο κινητό=>πατάω πάνω δεξιά τις τρεις τελίτσες=>επιλέγω λήψη πακέτου ενημέρωσης=>
και τελείωσα και ακολουθώ τα βήματα που θα μου βγάλει Ή θα πρέπει να ακολουθήσω κάποιον από τους παρακάτω οδηγούς??
Οδηγός Ολικής Αντικατάστασης Υλικολογισμικού (Full Wipe το κινητό & ADB Sideload μέσω Recovery)
Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω Recovery)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
Μόλις βρήκα Global stable Rom για το Redmi Note 2,δεν ξέρω αν έχει ξανα αναφερθεί... Στο επίσημο forum της miui του ΗΚ(υπόψιν MiFLASH μόνο)
Την πέρασα αλλά δεν έχει πουθενά επιλογή για Ελλάδα(ακόμη τουλάχιστον).Όπως και να έχει την πέρασα με αγγλικά και έχει ενσωματωμένο Play store Και όλες τις εφαρμογές της google.
Συγγνώμη αν είναι Repost -
Ο/H amsterdam έγραψε:
Γεια σας,έχω Redmi Note 4G/LTE με την 6.1.0 stable,για να περάσω την 7.0.5.0 ακολουθώ την εξής διαδικασία:
1)Κατεβάζω την rom στο κινητό
2)ΠατάωΑναβάθμιση στο κινητό=>πατάω πάνω δεξιά τις τρεις τελίτσες=>επιλέγω λήψη πακέτου ενημέρωσης=>
και τελείωσα και ακολουθώ τα βήματα που θα μου βγάλει Ή θα πρέπει να ακολουθήσω κάποιον από τους παρακάτω οδηγούς??
Οδηγός Ολικής Αντικατάστασης Υλικολογισμικού (Full Wipe το κινητό & ADB Sideload μέσω Recovery)
Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω Recovery)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Γεια σας,
είμαι κάτοχος ενός redmi note 4g και με miui version 16.2.2.0 (KHICNBK) Stable.
Σκέφτομαι να περάσω την ελληνική stable διότι αυτή που φορά παρουσιάζει διάφορα προβλήματα.
1.Πρέπει να ακολουθήσω την διαδικασία μέσω του recovery σε "καθαρο" κινητό, ή μπορώ να περάσω την νέα rom χωρίς να κάνω factory reset/defaults.
2.Να περάσω πρώτα το custom recovery γιατι τώρα έχει το mi-recovery;
Ευχαριστώ
ΥΓ.
3.Απ' ότι κατάλαβα με την stable το κινητό δε θα είναι root. Σωστά;
4. Αν περάσω την ελληνική θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής της αγγλικής γλώσσας ή όχι (γιατι την έχω συνηθίσει) -
Ο/H d_aramp έγραψε:
Γεια σας,
είμαι κάτοχος ενός redmi note 4g και με miui version 16.2.2.0 (KHICNBK) Stable.
Σκέφτομαι να περάσω την ελληνική stable διότι αυτή που φορά παρουσιάζει διάφορα προβλήματα.
1.Πρέπει να ακολουθήσω την διαδικασία μέσω του recovery σε "καθαρο" κινητό, ή μπορώ να περάσω την νέα rom χωρίς να κάνω factory reset/defaults.
2.Να περάσω πρώτα το custom recovery γιατι τώρα έχει το mi-recovery;
Ευχαριστώ
ΥΓ.
3.Απ' ότι κατάλαβα με την stable το κινητό δε θα είναι root. Σωστά;
4. Αν περάσω την ελληνική θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής της αγγλικής γλώσσας ή όχι (γιατι την έχω συνηθίσει)
1. Εφόσον παρουσιάζει προβλήματα καλό είναι να κάνεις ένα factory reset να απαλλαγείς και μετά να βάλεις τη stable που θέλεις
2. Εγώ θα στο πρότεινα για πολλούς λόγους! Αν μπορείς κάντο!
3. Σωστά...
4. Φυσικά..εννοείται! -
Μια απορια...απο stable σε stable για καθαρο και καλο install ειναι καλυτερα να κανουμε wipes ή οχι;;; Λεω να βαλω stable v7..τι λετε εσεις;;Xiaomi Redmi Note 8T
-
Τελικά διάβασα όλο το θέμα....
Η τελευταία rom τελικά είναι η δεν είναι root?
γιατί στο download αναφέρεται ως root xiaomi-miui.gr/community/wsif/…Note-4G-LTE-Rooted/#files
Αν δεν είναι τότε να περάσω την 6.1.0 ή την 5.4.0?
Όπως φαίνεται και αριστερά το κινητό που έχω είναι το redmi note 4G single sim
Ευχαριστώ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0