συμβαινει σε αποθηκευμενους αριθμους
[Ενημέρωση 28-10-15] H νέα λίστα με τις STABLE MIUI ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- MIUI
-
-
παιδια ,μια βοηθεια ,η κοπελλα εχει το Νοτε και διαμαρτυρεται οτι δεν εχει σημα της Q, να αναβαθμισω το τηλεφωνο?
η κοπελα ειναι Βουλγαρα ,να βαλω το Ελληνικο η το Βουλγαρικο? -
Παιδια καλο ειναι ενα fastboot recovery και καθαρισμα τα παντα και να περαστει απο πανω. Απλα μια ερωτηση περασα την τελευταια και λεει 4.1.0 beta στο Miui version... γιατι ?
-
Ο/H thanos.k έγραψε:
Παιδια καλο ειναι ενα fastboot recovery και καθαρισμα τα παντα και να περαστει απο πανω. Απλα μια ερωτηση περασα την τελευταια και λεει 4.1.0 beta στο Miui version... γιατι ?
Είναι λάθος μετάφραση στην Αγγλική γλώσσα ( <string name="developer_build">" | Beta"</string>)
Αν βάλεις Ελληνικά θα το δεις σωστά. -
Παιδιά καλησπέρα για λογαριασμό φίλου που εχει M3W με multilang V5 ακομα για να περάσουμε την τελευταία stable V6 πρέπει να πρώτα να φλασαρουμε την V6 stock με το εργαλειο miflash και μετα την δικια μας stable?
Μπορούμε να δοκιμάσουμε και την S-MIUI απο εδω: [rom Kk V6]- Smiui 5.3.27 <<< Aroma | Init.d | Multilang | Center-clock | A Lot More.. >>> | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support πολύ καλή μου φαίνεται και περνάει χωρις το εργαλείο miflash...
Xiaomi 13 -
Σκέφτομαι να την βάλω;;; αξίζει για το μι4;;;Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
εχει κανενας θεματα με battery drain? πειτε please για να δω μηπως καποια εφαρμογη σε μενα ευθυνεται
-
@Tanner βάλε μια εφαρμογή σαν αυτή => play.google.com/store/apps/det…uzumapps.wakelockdetector για να βρείς τον υπεύθυνο.
-
Δεν εχω προλαβει να δω πολλα ακομα αλλα εχω την εντυπωση οτι κανει περισσοτερες φορες και για περισσοτερα δευτερολεπτα "φορτωση του launcher", σε σχεση με τη προηγουμενη stable. Μπορω να κανω καποια αλλαγη για να μη το κανει τοσο;
Επισης στο messenger, δεν εμφανιζει σχεδον ποτε τις εικονες συνομιλητη (τα heads οπως τα λεει) κι ακομα κι αν τα ανοιξει μετα απο λιγο κλεινουν. Εχω κανει τις απαραιτητες ρυθμισεις στην εφαρμογη αλλα και στα δικαιωματα της, φταιει κατι αλλο μηπως; Παλι στο messenger δεν μπορω να στειλω ηχογραφημενο μνμ. Και τα δυο αυτα θεματα τα ειχα και με τη προηγουμενη stable.
Παντως το κινητο φυσαει και τα παραπανω ειναι ψιλα γραμματα. Ευχαριστουμε! -
Ο/H Bodai έγραψε:
@Tanner βάλε μια εφαρμογή σαν αυτή => play.google.com/store/apps/det…uzumapps.wakelockdetector για να βρείς τον υπεύθυνο.
το μονο που βλεπω ψηλο ειναι wakeup triggers "υπηρεσιες Xiaomi" -
Στην ουσία αυτό δεν διορθώνεται, είναι απο τα μείον των διαφόρων Miui.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0