το παραπάνω fix πρέπει να το περάσω ακόμα και αν δεν χρησιμοποιώ Rooted εφαρμογές ; ή διορθώνει και κάτι άλλο;
[Ενημέρωση 28-10-15] H νέα λίστα με τις STABLE MIUI ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- MIUI
-
-
Ο/H kostas έγραψε:
το παραπάνω fix πρέπει να το περάσω ακόμα και αν δεν χρησιμοποιώ Rooted εφαρμογές ; ή διορθώνει και κάτι άλλο;
Καλό είναι να το περάσεις για να έχεις Root Manager ενεργό.
Το περνάμε όπως ακριβώς και οι ROM... -
δηλαδή το μετονομάζω σε update και και κάνω ότι και προχτές που έβαλα την stable ;
-
Οχι βρε...
Μπορείς να το κάνεις εύκολα από τον updater - αναβάθμιση της MIUI.
Μπορείς βέβαια να το κάνεις και με τον τρόπο που περιγράφεις χωρίς να το μετονομάσεις σε update.zip αφού έχεις CWM Recovery στην συσκευή σου. -
-
Ο/H kostas έγραψε:
λοιπόν το έκανα, πως θα καταλάβω ότι το fix πέρασε;
δεν βρίσκω κάπου την εφαρμογή διαχείρισης που αναφέρει κάποιος φίλος σε προηγούμενο post
Αν πας τώρα στο κέντρο ασφαλείας (εφαρμογή στην οθόνη σου) => Δικαιώματα, θα δεις πως υπάρχει μενού για Προνόμια Root -
-
Είσαι ΟΚ τώρα...
-
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά
θα ήθελα την βοήθεια σας
1.πως μπορώ να σταματήσω τις ειδοποιήσεις ότι υπάρχει νέα εβδομαδιαία ενημέρωση για αναβάθμιση?
2.ενώ είμαι ενεργός στο viber φιλοι μου μου στέλνουν μυνήματα και αν δεν μπω εγώ να τα δω η συσκευή δεν με ενημερώνει ενώ στους φίλους μου φαίνομαι εκτός σύνδεσης
ευχαριστώ πολύ -
1) OTA Updater => Ρυθμίσεις (Το κουμπί πάνω δεξιά) => Ειδοποίηση ενημερώσεων
2) Ρυθμίσεις => εφαρμογές => Viber => Διαχείριση δικαιωμάτων και ενεργοποίησε όλα σχεδόν τα δικαιώματα -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0