ακομα δν συνδεεται στον mi account. το swift key το βγαλατε;
[Ενημέρωση 28-10-15] H νέα λίστα με τις STABLE MIUI ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- MIUI
-
-
Από Stable σε Stable μπορείς να κάνει Update χωρίς Wipes...
Το πρόβλημα με το Mi Account λύθηκε και δεν έχω διαπιστώσει κάτι μέχρι τώρα με την Stable...
Αν σου παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα, μπορείς να γυρίσεις στην προηγούμενη Stable Version... -
Μπορείς να γυρίσεις σε παλιότερη stable χωρίς wipes και factory Reset.? (Πάντα μιλάμε από stable σε stable). Μιλάμε για downgrade. Για update το ξέρω ότι γίνεται.
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Από Stable σε Stable μπορείς να κάνει Update χωρίς Wipes...
Το πρόβλημα με το Mi Account λύθηκε και δεν έχω διαπιστώσει κάτι μέχρι τώρα με την Stable...
Αν σου παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα, μπορείς να γυρίσεις στην προηγούμενη Stable Version...
με το mifit δεν συνδεεται. με το swift keyboard τι γινεται; -
Ο/H Tanner έγραψε:
ακομα δν συνδεεται στον mi account. το swift key το βγαλατε;
Μήπως θα πρέπει να κάνεις καθαρισμό των Cache από το Recovery ?
Όχι το Swiftkey είναι μέσα.. -
Ο/H diamantopoulosh έγραψε:
Μπορείς να γυρίσεις σε παλιότερη stable χωρίς wipes και factory Reset.? (Πάντα μιλάμε από stable σε stable). Μιλάμε για downgrade. Για update το ξέρω ότι γίνεται.
Ναι μπορείς να γυρίσεις σε παλαιότερη έκδοση χωρίς wipes.... -
τι swiftkey σε μενα δεν ειναι μεσα.δν ξερω τι παιζει. checksum μπορω να εχω; καθαρισμο εκανα πριν βαλω τη ρομ,θα ξανακανω ομως παλι να δω.
update.ουτε με clean caches δουλευει.Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Tanner ().
-
checksum μπορω να εχω please
-
Για το Redmi2 θα έχουμε νέα stable?
-
Ο/H Tanner έγραψε:
checksum μπορω να εχω please
7E2FB79F60841A4539135245E6C1FADD
Ο/H mv_best έγραψε:
Για το Redmi2 θα έχουμε νέα stable?
Θα βγει αύριο.... -
σε μενα παντως δεν περναει το swiftkey,παρολο οου περασα τη ρομ 3 φορες, και στο μι φιτ δεν συνδεεται με το λογαριασμο
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0