[Ενημέρωση 28-10-15] H νέα λίστα με τις STABLE MIUI ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- MIUI
-
-
Ο/H Tassos έγραψε:
Έχει αντιμετωπίσει κανείς προβλήματα στην τελευταία σταθερή έκδοση για το Mi3 ;
Διότι θέλω να την βάλω τώρα..
( Είμαι ακόμη στην miui 5 εγώ. Απλώς τώρα θα κάνω καθαρισμό και έπειτα εγκατάσταση από το αρχείο που κατεβάζω; )
Και βεβαια η τελευταια stable εχει θεματα κατσε οπως εισαι να βγει η επόμενη αν θα διαβάσεις λιγο απο πανω τα παράπονα θα καταλάβεις....Xiaomi 13 -
Ο/H spirosmeg έγραψε:
Και βεβαια η τελευταια stable εχει θεματα κατσε οπως εισαι να βγει η επόμενη αν θα διαβάσεις λιγο απο πανω τα παράπονα θα καταλάβεις....
Ουπς!!Την έβαλα...
Τι θέματα ; Πριν λίγη ώρα την έβαλα και λίγο που το είδα δε διαπίστωσα κάτι..
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Tassos ().
-
Πάντως φίλοι μου, σκέφτομαι καμιά φορά... Άμα πήρα το Redmi Note Enhanced 3G με 200 ευρώ... Αυτό το θηρίο... Το επόμενο μου τι θα είναι;
-
-
-
βγηκε καποιο add-on? γιατι προσπαθει να κατεβασει κατι ο miui updater αλλα μενει στη ληψη πληροφοριων
-
-
Ο/H nikolasmer1 έγραψε:
Εδώ είσαι! Η τελευταία είναι η 5.1.0 που βλέπεις πάνω-πάνω.
Ανάλογα με την έκδοση που είσαι τώρα θα κάνεις την εγκατάσταση της ρομ με τους εναν απο τους δύο τρόπους:
-Εαν είσαι σε stable ήδη
-Εαν είσαι σε developer ή δεν είσαι σίγουρος σε ποια έκδοση είσαι -
παιδιά εγώ δεv έχω καvέvα θέμα, όλα λειτουργούv τέλεια!!! και μου φαίvεται πως και η μπαταρία κρατάει πιο πολύ.
καvέvα vέο αv θα πάρουμε lollipop; -
Ρε παιδια καμια καινούργια ραμ. Θα βγει??? Η τελευτεα ειναι ότι χειροτερο... δεν είναι stable καν...σέρνεται...
-
Καλησπέρα, επειδή είμαι στο στάδιο παραγγελίας redmi note 4g και βλέπω πως υπάρχουν ξεχωριστές rom για το μονόκαρτο και το δίκαρτο θέλω να ρωτήσω το εξής:Να προτιμήσω το μονόκαρτο που έχει την τελευταία 5.1.0. v6 ή να πάω στο δίκαρτο;
Ρωτάω καθώς δεν είναι τόσο σημαντική για τον χρήστη η δεύτερη sim αλλά αν δεν υπάρχει διαφορά θα το προτιμήσει.
Ευχαριστώ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0