[Ενημέρωση 28-10-15] H νέα λίστα με τις STABLE MIUI ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- MIUI
-
-
Ο/H bilis1234 έγραψε:
Καλημερα εχω ενα προβλημα με την 6.5 το τηλεφωνο κολαει συνεχεια σε πολλες εφαρμογες και μου λεει οτι δεν ανταποκρηνετε τη μπορω να κανω?
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν η προηγούμενή σου ROM δεν ήταν Stable αλλά Developer, είναι λογικό να έχεις προβλήματα.
Αυτά θα λυθούν όταν κάνεις Factory Reset/Defaults και ξανακάνεις flash την 6.5 και πάλι. -
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H bilis1234 έγραψε:
Καλημερα εχω ενα προβλημα με την 6.5 το τηλεφωνο κολαει συνεχεια σε πολλες εφαρμογες και μου λεει οτι δεν ανταποκρηνετε τη μπορω να κανω?
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν η προηγούμενή σου ROM δεν ήταν Stable αλλά Developer, είναι λογικό να έχεις προβλήματα.
Αυτά θα λυθούν όταν κάνεις Factory Reset/Defaults και ξανακάνεις flash την 6.5 και πάλι.
Όχι κανονικά stable είχα
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Eκαθαρση δεδομένων και δες.. Αλλιώς εντελώς "φορματ"και περνά την ξανά.. Αν και πάλι έχεις θέμα δοκίμασε άλλη έκδοση stable η developer
-
@bilis1234 μπες απο recovery και κανε wipe cache + dalvik. κατα πασα πιθανοτητα θα λυσει το προβλημα σου. εαν οχι κανε επαναφορα εργοστασιακων. το προβλημα σε τετοιες περιπτωσεις ειναι τα data (στις περισσοτερες ).
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Tanner ().
-
Οκ ευχαριστώ
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Στην τελευταία stable πώς μπορούμε να κάνουμε mix theme? δεν βρήσκω την επιλογή local μέσα απο το theme.apk
-
Ο/H Minas_Mi3 έγραψε:
Στην τελευταία stable πώς μπορούμε να κάνουμε mix theme? δεν βρήσκω την επιλογή local μέσα απο το theme.apk
Έχει αναφερθεί πάλι το πρόβλημα που προφανώς υπάρχει σε πολλούς, εάν όχι σε όλους... Προσωρινά λοιπόν, μέχρι να φτιαχτεί και σαν ημίμετρο, εγώ πάω "εφαρμογές" και κάνω "καθαρισμό δεδομένων" και αμέσως μετά ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ (επειδή μετά απο λίγα δευτερόλεπτα χάνεται απο την οθόνη) επιλέγω "μείξη" (=customization).
Όταν τελειώσω με την ησυχία μου, μετά κάνω "Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας θέματος", για να μην ξαναφτιάχνω θέματα όταν φλασάρω νέα rom. -
Έχει αναφερθεί πάλι το πρόβλημα που προφανώς υπάρχει σε πολλούς, εάν όχι σε όλους... Προσωρινά λοιπόν, μέχρι να φτιαχτεί και σαν ημίμετρο, εγώ πάω "εφαρμογές" και κάνω "καθαρισμό δεδομένων" και αμέσως μετά ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ (επειδή μετά απο λίγα δευτερόλεπτα χάνεται απο την οθόνη) επιλέγω "μείξη" (=customization).
Όταν τελειώσω με την ησυχία μου, μετά κάνω "Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας θέματος", για να μην ξαναφτιάχνω θέματα όταν φλασάρω νέα rom.
Σωστός, ευχαριστώ. Ωραίο κόλπο! -
Καλησπέρα σε όλους.
Ξέρει κανείς αυτή η rom MIUI 6 Global Stable Build V6.6.1.0.KHDMICF for Redmi Note 3G Released! τι είναι ;
την δινει το
MIUI ROM for Redmi Note - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum -
Είναι η νέα stable rom (Miui V6) που ανακοίνωσε η Xiaomi για το Redmi Note 3G πριν μερικές ημέρες...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0