[Ενημέρωση 28-10-15] H νέα λίστα με τις STABLE MIUI ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- MIUI
-
-
-
-
Καμία απάντηση στο θέμα μου για Ρομ στα παραπάνω τηλέφωνα που έχω γράψει!
-
Ο/H Xristos1980 έγραψε:
Καμία απάντηση στο θέμα μου για Ρομ στα παραπάνω τηλέφωνα που έχω γράψει!
Δεν βρήκα κάτι μέχρι τώρα για να σου αναφέρω.
Αν βρεις κάποια MIUI ROM για τις παραπάνω συσκευές, που δεν έχει Ελληνικά, μας δίνεις ένα Link και θα δοκιμάσουμε να την κάνουμε Ελληνική. -
Βρήκα αυτήν εδώ την είχα πέραση στο κινητό είναι στα αγγλικά ROM MIUI 4.12.10 V6 style | [Custom]-[Updated] add the 03/02/2015 on Needrom είναι για το coolpad 7320
Και για το doogee550 είναι αυτή εδώ βέβαια παλιά στυλ v6.λέει ότι είναι multi αλλά νωμιζω δεν υπάρχει ή ελληνική γλώσσα... Αν μπορείτε να κάνετε κάτι θα σας είμαι ευγνώμων...
pandawillforum.com/showthread.php?28557-ROM-Doogee-DG550-MIUI-4-9-26-Multi-Language -
Thanks !
θα τις δούμε και όταν είναι έτοιμες θα σας δώσουμε Links να τις δοκιμάσετε.. -
Ο/H Xristos1980 έγραψε:
Βρήκα αυτήν εδώ την είχα πέραση στο κινητό είναι στα αγγλικά ROM MIUI 4.12.10 V6 style | [Custom]-[Updated] add the 03/02/2015 on Needrom είναι για το coolpad 7320
Και για το doogee550 είναι αυτή εδώ βέβαια παλιά στυλ v6.λέει ότι είναι multi αλλά νωμιζω δεν υπάρχει ή ελληνική γλώσσα... Αν μπορείτε να κάνετε κάτι θα σας είμαι ευγνώμων...
pandawillforum.com/showthread.php?28557-ROM-Doogee-DG550-MIUI-4-9-26-Multi-Language
Ρίξε μία ματιά .....
=> [ΒΕΤΑ] Δοκιμαστικές MIUI V6 ROM για Coolpad 7320 & Doogee 550 -
οτι και να πω ειναι λιγο.....ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω χιλια ευχαριστω....θα τις δοκιμασω και θα σας πω...
-
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Είναι έτοιμη η νέα Stable 7.1.0 ROM για το Mi-3W & Mi-4.
Είναι βασισμένη στην Global Stable της MIUI και από εδώ και πέρα όλες οι STABLE ROM δεν θα είναι ROOT.
Είναι μία από τις βασικές προυποθέσεις για να είναι ασφαλείς με βάση τα πρότυπα της Xiaomi αλλά και τα διεθνή πρότυπα.
Παρ'όλα αυτά θα έχουν προς το παρόν CWM Recovery.
Τα ΟΤΑ Updates θα αρχίσουν να δουλεύουν κανονικά για το Mi-3W & Mi-4 από την επόμενη εβδομάδα.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0