[Ενημέρωση 28-10-15] H νέα λίστα με τις STABLE MIUI ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- MIUI
-
-
Ο/H daniil έγραψε:
Σήμερα μετά απο αναβάθμιση σε miui7, το κινητό ενώ δούλευε κανονικά, ξαφνικά όσο ήμουν στην εφαρμογή της κάμερας, έσβησε και απο τότε δεν έχει ξαναανοίξει.
Τί πρέπει να κάνω;
πες μας και πως έκανες την αναβαθμιση, ποιόν οδηγό ή πες μας τον τρόπο... -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Με ένα Factory Reset δεν γυρίζεις πίσω στην παλιά ROM.
Χρειάζεται όμως αν θέλεις να περάσεις πάνω από την ROM που έχεις την Stable έκδοση για την συσκευή σου.
Δηλαδή για να περάσω την τελευταία stable πάνω απο την 5.9.17 developer που έχω τώρα κάνω factory reset απο TWRP και εγκατάσταση της stable από recovery ή χρειάζεται και κάτι άλλο;
Ή μετά το factory reset bootarw και την εγκαθιστώ απο το miui update; -
Ο/H daniil έγραψε:
Σήμερα μετά απο αναβάθμιση σε miui7, το κινητό ενώ δούλευε κανονικά, ξαφνικά όσο ήμουν στην εφαρμογή της κάμερας, έσβησε και απο τότε δεν έχει ξαναανοίξει.
Τί πρέπει να κάνω;
πες μας και πως έκανες την αναβαθμιση, ποιόν οδηγό ή πες μας τον τρόπο..
[/quote]
Έκανα downlaod την xiaomi-miui-hellas-4.4.4_armani_Stable-V7.0.5.0.zip
Έπειτα την έκανα αντιγραφή στην μνήμη του τηλεφώνου στο φάκελο download rom και έκανα αναβάθμιση μέσω updater.
Να επισημάνω ότι το τηλέφωνο δούλεψε κανονικά στην miui 7, αλλά κάποια στιγμή καθώς έβλεπα το μενού της κάμερας έσβησε και δεν ξαναλειτούργησε.
Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. -
Ο/H daniil έγραψε:
-
Ο/H Bodai έγραψε:
κ
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H daniil έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
Τωρα το πιο σημαντικό, η προηγούμενη rom ήταν stable ή dev??
Συγχωρέστε με αλλά δεν είμαι και πολύ εξοικειωμένος με τη διαδικασία. -
καλημερα
ειμαι με την 5.10.16
πως θα περασω την stable?
κανω wipe cache & factory reset?
και μετα μεσω mi recovery βαζω της stable ως update.zip?
ευχαριστω -
Ο/H daniil έγραψε:
αν θυμάμαι καλά ήταν η 5.10.29 (ήταν η ελληνική από το forum), χωρίς να είμαι 100% σίγουρος. Αν βοηθάει, είχα root.
Ο/H DownUnder έγραψε:
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Αυτο φαντάστηκα και εγω. Επρεπε να κάνεις Factory Reset. Τωρα δες αν μπορεις με Power & Vol + να μπεις recovery
Δεν ξέρω αν βοηθάνε οι πληροφορίες που δίνω. Τί μπορούμε να κάνουμε για να επανέλθει η συσκευή; -
αρα πεταω το αρχειο χυμα
δεν το μετονομαζω
και θα φλασαρω απο τον updater?
αφου εχω κανει wipe cache + factory reset? -
@DownUnder σωστά ..
@daniil δοκίμασε με Power & Vol - να δούμε αν έχεις Fastboot. Αν μπεις θα δεις την γνωστή εικόνα του Fastboot -
Ο/H Bodai έγραψε:
@DownUnder σωστά ..
@daniil δοκίμασε με Power & Vol - να δούμε αν έχεις Fastboot. Αν μπεις θα δεις την γνωστή εικόνα του Fastboot
μηπως πρεπει να το μετονομασω σε update.zip
αλα παλαια?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0