Το Φιξ δε μου έλυσε το πρόβλημα.
[Ενημέρωση 28-10-15] H νέα λίστα με τις STABLE MIUI ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- MIUI
-
-
-
Ναι.
-
Ο/H astan1990 έγραψε:
Το Φιξ δε μου έλυσε το πρόβλημα.
Θα εισαι ίσως ο μοναδικός που συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Πέρνα πάλι όλη την Rom... -
Ο/H astan1990 έγραψε:
Ναι.
κανε cache wipe+dalvik απο recovery,και μετα ξανακατεβασε το φιξ και ξαναπροσπαθησε.αν δεν το παρει και ετσι,κατεβασε ολη τη ρομ με το φιξ μεσα.
@MIUI_ART με προλαβες... -
-
-
-
Τα ίδια Παντελάκη μου
Με τη φιξαρισμενη Ρομ περασμένη με wipes το πρόβλημα συνεχίζει. Βάζω πλοήγησή, την κλείνω αλλά το gps συνεχίζει να καταναλωνει και στρώνει μονο με επανεκκίνηση.
Τι άλλο να κάνω ρε παιδιά; Πριν 2 βδομάδες εκανα hatd reset.
Το πρόβλημα που αναφέρω το έχουν και κάποιοι άλλοι στο διεθνές φόρουμ. Παρέθεσαν το λινκ πιο πανω. -
-
Ο/H astan1990 έγραψε:
Τα ίδια Παντελάκη μου
Με τη φιξαρισμενη Ρομ περασμένη με wipes το πρόβλημα συνεχίζει. Βάζω πλοήγησή, την κλείνω αλλά το gps συνεχίζει να καταναλωνει και στρώνει μονο με επανεκκίνηση.
Τι άλλο να κάνω ρε παιδιά; Πριν 2 βδομάδες εκανα hatd reset.
Το πρόβλημα που αναφέρω το έχουν και κάποιοι άλλοι στο διεθνές φόρουμ. Παρέθεσαν το λινκ πιο πανω.
κανε ενα nandoid backup με απο recovery,μετα factory reset και ξαναπερνα τη ρομ. αν δεν στο κανει το θεμα,τοτε μονο μπελαλιδικες ρυθμισεις. αν στο ξανακανει,πηγαινε και κανε restore ωστε να εχεις τις ρυθμισεις σου,και μετα βλεπουμε.αλλα κατα 99% θα λυθει με factory reset.
edit @astan1990 τελικα εκανες τιποτα?Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Tanner ().
-
Διάβασα και εγώ στο διεθνές παρόμοια σχόλια με αυτά του astan1990.
Υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορούν συσκευές με διαφορετικό hardware (θα μου πείτε ποιος ξέρει να απαντήσει;;;;;)?
Δεν είναι δυνατόν να έχουμε τόσο διαφορετικές εμπειρίες με τις ίδιες συσκευές.
Εμένα το κινητό πετάει και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο θέμα με την stable (εδώ και καιρό). Πέραν αυτών που εντοπίζονται και επιλύονται (όπως το locator στην τελευταία). Η μπαταρία μου πάει δύο μέρες (με wifi και 3g μονίμως ανοιχτά) αλλά είμαι το 95% του χρόνου είτε στο γραφείο είτε στο σπίτι οπότε δεν δουλεύει πολύ το 3g. Για τα sms δούλεψα για λίγο καιρό με aftermarket εφαρμογές αλλά λόγω του ότι έχω 1000 sms στο πακέτο μου και στέλνω max 20 τον μήνα δεν με πειράζει.
Γενικά νομίζω πως πλέον απολαμβάνω στο 100% την συσκευή και μόνο από ψώρα κάνω τα updates........
Τι να πω υπομονή στους φίλους που έχουν θέματα και ελπίζω να βρεθεί λύση.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0