[Ενημέρωση 28-10-15] H νέα λίστα με τις STABLE MIUI ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- MIUI
-
-
-
Ο/H aleksgiab έγραψε:
Mi4i η ελληνική δεν δίνει ροοτ δικαιώματα... Και η μπαταρία πίνεται σαν νεράκι...
Περιμένουμε να βγει η νέα Version. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H aleksgiab έγραψε:
Mi4i η ελληνική δεν δίνει ροοτ δικαιώματα... Και η μπαταρία πίνεται σαν νεράκι...
Περιμένουμε να βγει η νέα Version.
Θα χρειαστεί πάλι με τον οδηγό να περάσουμε;;; ποτέ περίπου να υπολογίζεις;;Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
-
-
Επίσης και η εφαρμογή Μi Remote στην τελ. version 4.5 αν μπορει καποιος να ασχοληθεί
(Ιατρε μου) ειναι Αγγλοκινεζικη ολη: en.miui.com/forum.php?mod=view…007&highlight=Mi%2BRemote
Xiaomi 13 -
Ο/H spirosmeg έγραψε:
Επίσης και η εφαρμογή Μi Remote στην τελ. version 4.5 αν μπορει καποιος να ασχοληθεί(Ιατρε μου) ειναι Αγγλοκινεζικη ολη: en.miui.com/forum.php?mod=view…007&highlight=Mi%2BRemote
Η συγκεκριμένη εφαρμογή τρέχει μόνο στο Mi4, σωστά? Επειδή δεν έχω Mi4, να την δω και θα σου πω.....Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Χωρίς να θέλω να γίνω σπαστικός ρωτάω...Πότε θα έχουμε την νέα Stable..? Με τρώει η περιέργεια και η χωρίς ουσιαστικό λόγο ανυπομονησία μου..
-
Ο/H Antonis95gr έγραψε:
Χωρίς να θέλω να γίνω σπαστικός ρωτάω...Πότε θα έχουμε την νέα Stable..? Με τρώει η περιέργεια και η χωρίς ουσιαστικό λόγο ανυπομονησία μου..
Το συνηθισμένο είναι, αυτοί που τους τρώει η περίεργεια και η ανυπομονησία να περιμένουν για την νέα Developer που βγαίνει κάθε βδομάδα και όχι για τη stable που βγαίνει, ανάλογα τη συσκευή, ανά 1-2 ή και περισσότερους μήνες για κάποιες συσκευές... Μήπως τελικά θέλεις να δοκιμάσεις κάποια developer και δεν το έχεις συνειδητοποιήσει ακόμα? -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0