[Ενημέρωση 28-10-15] H νέα λίστα με τις STABLE MIUI ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- MIUI
-
-
Ο/H teoulas έγραψε:
Και η νέα rom developer θα εμφανιστεί στην "αναβάθμιση"; Εμένα δεν φαίνεται πουθενά
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τη developer (ΟΤΑΝ βγει...) την κατεβάζεις στον υπολογιστή σου, μετά την μεταφέρεις στο κινητό σου (καλωδιάκι USB) και μετά απο το κουμπί της αναβάθμισης, επιλέγεις "επιλέξτε πακέτο αναβάθμισης", βρίσκεις τη rom εκεί που την έχεις αποθηκεύσει και την επιλέγεις.... -
Θενξ μαν
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Παιδία θέλω βοήθεια..
Μου παρουσιάστηκαν 2 πολύ σοβαρά προβλήματα στο ΜΙ4 3G
Σαν ρομ έχω την τελευταία stable
Πρόβλημα 1: πολλές φορές όταν πιάνω τηλέφωνο εγώ δεν ακούω καθόλου και τίποτα, ενώ ο άλλος με ακούει κανονικά..
Και
Πρόβλημα 2: κάποιες φορές όταν πιάσω τηλέφωνο μετά από μερικά δευτερόλεπτα χάνεται η γραμμή και κλείνει...
Πώς να τα φτιάξω??? -
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Νέες εκδόσεις από Stable ROMs, θα είναι διαθέσιμες από την ερχόμενη Δευτέρα. -
-
Εχω το Redmi 2 με την 6.5.2 Global Stable απο Xiaomi MIUI Official Global Site. Στο updater μου βγάζει οτι υπαρχει update για 6.5.3. Να την κάνω απ το updater κατευθείαν ή να την κατεβάσω και να την βάλω χειροκίνητα μεσα απ το updater?
-
Καλημέρα... Εμείς θα έχουμε νέα ρομ σήμερα;;;Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Είναι έτοιμες οι νέες Stable ROMs για τις ακόλουθες συσκευές...
Προσοχή
Αν έχετε Developer ROM, θα πρέπει να κάνετε Wipe Data/Factory Reset πριν περάσετε την ROM
Oι ROMs είναι ανανεωμένες και διορθωμένες.....Καλό Download...
-
Καλημερα παιδια, μπορει να μου λυσει καποιος μια απορια, γιατι απο 5.3.0 πηγαμε σε αριθμηση 6.2.0, εχει αλλαξει κατι τραγικα και εγινε αυτο?
-
Ο/H ea6gka έγραψε:
Καλημερα παιδια, μπορει να μου λυσει καποιος μια απορια, γιατι απο 5.3.0 πηγαμε σε αριθμηση 6.2.0, εχει αλλαξει κατι τραγικα και εγινε αυτο?
Δεν έχει καμμία άμεση σχέση με τραγικές αλλαγές.
Η αλήθεια είναι πως ειδικά στις Stable δεν έχω καταλάβει ακόμη την σημασία των αριθμών στην Version.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0