[Ενημέρωση 28-10-15] H νέα λίστα με τις STABLE MIUI ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- MIUI
-
-
Ο/H kostas έγραψε:
θέλω να κάνω downgrade στο Red Mi note 4g, σε προηγούμενη stable έκδοση.
Ποια νομίζεται ότι είναι αυτή με τα λιγότερα προβλήματα;
Πως κάνω downgrade? Με τον ίδιο τρόπο που κάνουμε τα update?
Ευχαριστώ
Το φλασάρισμα της rom γίνεται με τον ίδιο τρόπο. Κάνε full wipe εννοείται πρώτα. Εγώ είχα για καιρό την 4.1.0 και δεν είχα κανένα πρόβλημα, οπότε την συστήνω. -
Ο/H NikosChandolias έγραψε:
Στα της rom.. Είχα την 4.1.0 και τώρα είπα να πάω σε αυτήν. Clean install εννοείται. Όλα πήγαν καλά και γενικά μπορώ να πω ότι μέχρι στιγμής δεν έχω διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα, πλην ίσως της διάρκειας της μπαταρίας, η οποία μου φαίνεται ότι καταναλώνεται λίγο πιο γρήγορα, αλλά αυτό θα μπορέσω να το πω με σιγουριά αφού τελειώσω με το στήσιμο του κινητού και κάνει 2-3 φορτίσεις.
UPDATE: δυστυχώς η διαχείριση της μπαταρίας έχει θέμα. Κρατάει σαφώς λιγότερο σε σχέση με την προηγούμενη rom που είχα και επίσης κάτι που με παραξένεψε, φορτίζει σαφώς πιο αργά. Πριν μετρώντας την ένταση της φόρτισης έπαιρνα 1400mah ενώ τώρα πλέον φορτίζει με 750-800mah, με ίδιο φορτιστή/καλώδιο.
From the middle of nowhere to the center of everywhere...
Ο/H tsamige έγραψε:
Επιβεβαιώνω και εγώ για την μπαταριά. Εκεί που το ΜΙ4 κρατούσε με normal χρήση 3-4 μέρες, τώρα με την 6.2.0 κρατάει 2 και με το πολύ ζόρι 3 μέρες.
Ανακάλυψα ότι το πρόβλημα δημιουργείται από μια διεργασία με το όνομα MDNSD. Δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει η συγκεκριμένη διεργασία, ούτε από ποια εφαρμογή εκκινεί. Είδα ότι το πρόβλημα αναφέρεται και στο αγγλικό φόρουμ της Miui, από όπου και δοκίμασα διάφορες προτεινόμενες λύσεις, χωρίς επιτυχία. Το μόνο που πιάνει προσωρινά είναι η επανεκκίνηση του κινητού ανά κάποιες ώρες. Τσέκαρε λίγο το κινητό σου, στην κατανάλωση μπαταρίας, να δούμε αν έχεις το ίδιο θέμα. -
Υπαρχει καπου να κατεβασω την τελευταια stable V5, διαβασα οτι με τις 6 και μετα λαληθηκε ο διας με τον ηχο και ειναι σοβαροτατο θεμα να μην ακουω τπτ απο το ακουστικο και το ΒΤ, αν εχει κανενας καποιο link θα του ημουν ευγνωμων
-
ENHMΕΡΩΣΗ :
Είναι έτοιμη η νέα Stable ROM για τό Mi-4i....
Είναι Rooted και με ενσωματωμένο το TWRP Recovery...
-
Ο/H ea6gka έγραψε:
Υπαρχει καπου να κατεβασω την τελευταια stable V5, διαβασα οτι με τις 6 και μετα λαληθηκε ο διας με τον ηχο και ειναι σοβαροτατο θεμα να μην ακουω τπτ απο το ακουστικο και το ΒΤ, αν εχει κανενας καποιο link θα του ημουν ευγνωμων
Αν θελεις μπορεις να δοκιμασεις την τελευταια GTV V5 για την συσκευη σου (αυτην χρησιμοποιω και εγω στο Mi4 LTE) κατεβαζεις απο εδω:
https://dl.orangedox.com/Io6LKIexxn8dYmybrf/xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_Hellas-GTV-3.21.0-4.8.22.zip
Xiaomi 13 -
-
-
Ο/H kostas έγραψε:
για να μην γίνει καμία στραβή, η παραπάνω κάνει και για το δικό μου Red Mi note 4g LTE?
Όχι, δεν κάνει για το δικό μας. Το Redmi Note 4g single sim έχει κωδική ονομασία dior. -
Στα της rom.. Είχα την 4.1.0 και τώρα είπα να πάω σε αυτήν. Clean install εννοείται. Όλα πήγαν καλά και γενικά μπορώ να πω ότι μέχρι στιγμής δεν έχω διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα, πλην ίσως της διάρκειας της μπαταρίας, η οποία μου φαίνεται ότι καταναλώνεται λίγο πιο γρήγορα, αλλά αυτό θα μπορέσω να το πω με σιγουριά αφού τελειώσω με το στήσιμο του κινητού και κάνει 2-3 φορτίσεις.
UPDATE: δυστυχώς η διαχείριση της μπαταρίας έχει θέμα. Κρατάει σαφώς λιγότερο σε σχέση με την προηγούμενη rom που είχα και επίσης κάτι που με παραξένεψε, φορτίζει σαφώς πιο αργά. Πριν μετρώντας την ένταση της φόρτισης έπαιρνα 1400mah ενώ τώρα πλέον φορτίζει με 750-800mah, με ίδιο φορτιστή/καλώδιο.
From the middle of nowhere to the center of everywhere...
Ο/H tsamige έγραψε:
Επιβεβαιώνω και εγώ για την μπαταριά. Εκεί που το ΜΙ4 κρατούσε με normal χρήση 3-4 μέρες, τώρα με την 6.2.0 κρατάει 2 και με το πολύ ζόρι 3 μέρες.
Ανακάλυψα ότι το πρόβλημα δημιουργείται από μια διεργασία με το όνομα MDNSD. Δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει η συγκεκριμένη διεργασία, ούτε από ποια εφαρμογή εκκινεί. Είδα ότι το πρόβλημα αναφέρεται και στο αγγλικό φόρουμ της Miui, από όπου και δοκίμασα διάφορες προτεινόμενες λύσεις, χωρίς επιτυχία. Το μόνο που πιάνει προσωρινά είναι η επανεκκίνηση του κινητού ανά κάποιες ώρες. Τσέκαρε λίγο το κινητό σου, στην κατανάλωση μπαταρίας, να δούμε αν έχεις το ίδιο θέμα.
Τελικά η κατάσταση έστρωσε. Φροντιζοντας να κάνω ένα reboot την ημέρα δεν είχα ξανά θέμα με την συγκεκριμένη διεργασία. Η μπαταρία είναι πλέον μια χαρά.
From the middle of nowhere to the center of everywhere... -
καλημέρα, και σε μένα το μήνυμα:''η διεργασία android.process.acore δεν ανταποκρίνεται'' από σήμερα δεν ξαναεμφανίστηκε .....
Ελπίζω να μην το ξαναδώ... -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0