[Ενημέρωση 28-10-15] H νέα λίστα με τις STABLE MIUI ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- MIUI
-
-
-
ENHMEΡΩΣΗ :
Είναι έτοιμη για λήψη η νέα Stable-6.3.0 ROM, για τις ακόλουθες συσκευές...
Προσοχή
Αν έχετε Developer ROM, θα πρέπει να κάνετε Wipe Data/Factory Reset πριν περάσετε την ROM
Oι ROMs είναι ανανεωμένες και διορθωμένες.....Καλό Download...
-
Admin τι έχει αλλάξει στην νεα ρομ?
Δοκίμασε κάποιος με ΜΙ4 την νέα stable?. -
Η αγγλοκινεζικη για το NOTE 3G είναι έτοιμη, άρα λίγο υπομονή και ψήνεται και η ελληνική..... MIUI 6 Global Stable Build V6.6.1.0.KHDMICF for Redmi Note 3G Rolling Out - Redmi Note 3G - Xiaomi MIUI Official Forum - MobileΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Είναι έτοιμες για λήψη οι νέες Stable Roms για τις παρακάτω συσκευές...
Προσοχή
Αν έχετε Developer ROM, θα πρέπει να κάνετε Wipe Data/Factory Reset πριν περάσετε την ROM
Oι ROMs είναι ανανεωμένες και διορθωμένες.....
Καλό Download...
-
καλησπερα. στην τελευταια stable για το μι3 εχει παρατηρησει κανεις θεμα με το gps? Απο την Δευτερα που την εχω τσεκαρει , σε προγραμματα που το χρησιμοποιει runstatic, navigon, μου παρουσιαζει προβλημα. Με την προηγουμενη δεν ειχα καποιο θεμα με τα ιδια προγραμματα .
-
Ο/H arisgkogkas έγραψε:
καλησπερα. στην τελευταια stable για το μι3 εχει παρατηρησει κανεις θεμα με το gps? Απο την Δευτερα που την εχω τσεκαρει , σε προγραμματα που το χρησιμοποιει runstatic, navigon, μου παρουσιαζει προβλημα. Με την προηγουμενη δεν ειχα καποιο θεμα με τα ιδια προγραμματα .
κανε καθαρισμο δεδομενων στα προγραμματα αυτα κ ξανατσεκαρε. αν οχι, κανε και clean cache+dalvik απο recovery -
Ο/H Tanner έγραψε:
Ο/H arisgkogkas έγραψε:
κανε καθαρισμο δεδομενων στα προγραμματα αυτα κ ξανατσεκαρε. αν οχι, κανε και clean cache+dalvik απο recovery
Επίσης, δώσε πλήρεις δικαιώματα στις εφαρμογές που χρησιμοποιούν το GPS. (Κέντρο Ασφαλείας-->Δικαιώματα-->Δικαιώματα--> επέλεξε μια-μία τις εφαρμογές που θέλεις και δώσε όλα τα δικαιώματα) -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H Tanner έγραψε:
Ο/H arisgkogkas έγραψε:
κανε καθαρισμο δεδομενων στα προγραμματα αυτα κ ξανατσεκαρε. αν οχι, κανε και clean cache+dalvik απο recovery
Επίσης, δώσε πλήρεις δικαιώματα στις εφαρμογές που χρησιμοποιούν το GPS. (Κέντρο Ασφαλείας-->Δικαιώματα-->Δικαιώματα--> επέλεξε μια-μία τις εφαρμογές που θέλεις και δώσε όλα τα δικαιώματα)
το θεμα μου παιδια ειναι οτι με την προηγουμενη stable και ολες τις αλλες πιο πριν stable η developer δεν ειχα το παραμικρο θεμα. Σε αυτη εκανα clean cache+dalvik απο recovery, εδωσα και τα διακαιωματα που λεει ο φιλος (εχουν τα δικαιωματα για χρηση gps). Γιαυτο ρωτησα αν εχει καποιος αλλος με το mi3 αντιστοιχο θεμα. -
λυθηκε το θεμα σου;
-
Λοιπών μετά από χρήση
Έχω να δηλώσω ότι η νέα stable σε ΜΙ4 είναι πάρα πολύ καλή
Και με καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0