Λοιπον με τα δεδομενα ανοιχτα δεν εχω καποιο θεμα κλειδωνει κανονικα το gps. σημερα με το runstatic ηταν οπως παλια μια χαρα. Βεβαια στην προσβαση στην τοποθεσια μου εχω υψηλη ακριβεια, γιατι και μονο στην συσκευη να βαλω δηλαδη gps μου το γυρναει παλι σε υψηλη ακριβεια.Τελος παντων με δεδομανε ανοιχτα φαινεται ενταξει. Η μπαταρια πραγματι με την τελευταια stable ειναι πολυ καλη!
[Ενημέρωση 28-10-15] H νέα λίστα με τις STABLE MIUI ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- MIUI
-
-
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Λοιπών μετά από χρήση
Έχω να δηλώσω ότι η νέα stable σε ΜΙ4 είναι πάρα πολύ καλή
Και με καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας
Εγω με τις προηγούμενες stable στο Mi4 είχα θεμα με τον Proximity Sensor αισθητήρα που δεν έπαιρνε χαμπάρι με αποτέλεσμα να μην σβήνει την οθόνη την ωρα της κλήσης και το αυτι να πατάει οτι γούσταρε ξερει κανείς αν αυτο το σοβαρό θεμα λύθηκε για να περάσουμε και εμεις στην τελευταία stable?
Xiaomi 13 -
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Είναι έτοιμες οι νέες Stable ROMs για τις ακόλουθες συσκευές...
Προσοχή
Αν έχετε Developer ROM, θα πρέπει να κάνετε Wipe Data/Factory Reset πριν περάσετε την ROM
Oι ROMs είναι ανανεωμένες και διορθωμένες.....
Καλό Download...
-
Ο/H spirosmeg έγραψε:
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Λοιπών μετά από χρήση
Έχω να δηλώσω ότι η νέα stable σε ΜΙ4 είναι πάρα πολύ καλή
Και με καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας
Εγω με τις προηγούμενες stable στο Mi4 είχα θεμα με τον Proximity Sensor αισθητήρα που δεν έπαιρνε χαμπάρι με αποτέλεσμα να μην σβήνει την οθόνη την ωρα της κλήσης και το αυτι να πατάει οτι γούσταρε ξερει κανείς αν αυτο το σοβαρό θεμα λύθηκε για να περάσουμε και εμεις στην τελευταία stable?
μπορω να πω οτι μετα απο πολλες stable προβληματικες επιτελους αυτη ειναι οκ σε ολα. -
-
Με την 6.3 αυτά που έγραψα..θα βάλω την .4 τώρα...
-
Ο/H thanos.k έγραψε:
Παιδιά εχω τυχαίες επανεκκινήσεις..σε mi4 ... Μόνο με την τελευταία table... Έχεις κανείς θέμα?
μπες απο recovery και κανε wipe cache+dalvik. κατα 99% καποια εφαρμογη στην κανει τη λαδια. -
Ο/H thanos.k έγραψε:
Με την 6.3 αυτά που έγραψα..θα βάλω την .4 τώρα...
απολυτως κανενα θεμα εδω, πολυ σταθερη και πολυ καλη μπαταρια -
τα λινκ εχουν καποιο προβλημα η μονο σε εμενα δεν δουλευουν..?
-
Ο/H NikosChandolias έγραψε:
Στα της rom.. Είχα την 4.1.0 και τώρα είπα να πάω σε αυτήν. Clean install εννοείται. Όλα πήγαν καλά και γενικά μπορώ να πω ότι μέχρι στιγμής δεν έχω διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα, πλην ίσως της διάρκειας της μπαταρίας, η οποία μου φαίνεται ότι καταναλώνεται λίγο πιο γρήγορα, αλλά αυτό θα μπορέσω να το πω με σιγουριά αφού τελειώσω με το στήσιμο του κινητού και κάνει 2-3 φορτίσεις.
UPDATE: δυστυχώς η διαχείριση της μπαταρίας έχει θέμα. Κρατάει σαφώς λιγότερο σε σχέση με την προηγούμενη rom που είχα και επίσης κάτι που με παραξένεψε, φορτίζει σαφώς πιο αργά. Πριν μετρώντας την ένταση της φόρτισης έπαιρνα 1400mah ενώ τώρα πλέον φορτίζει με 750-800mah, με ίδιο φορτιστή/καλώδιο.
Αναφέρω και εγώ το πρόβλημα με την φόρτιση.. Με το ζόρι παίρνω 720mah
Έχει βρεθεί κάποια λύση για αυτό? -
Ο/H Antonis95gr έγραψε:
τα λινκ εχουν καποιο προβλημα η μονο σε εμενα δεν δουλευουν..?
Μπορεί την ώρα που δοκίμασες να μην είχε τελειώσει το upload στο server... Για δοκίμασε τώρα... -
Καλημέρα σας. Διαφορά μεταξύ της 6.3 και 6.4
Ευχαριστώ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0