[Ενημέρωση 28-10-15] H νέα λίστα με τις STABLE MIUI ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- MIUI
-
-
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Για ΜΙ4 πότε να περιμένουμε stable v7 που να είναι root???
Αλλά μιας και το ζητήσατε πολλοί από εσάς, έχω φτιάξει ένα Root Patch για τις Mi-3W και Mi-4 συσκευές...
- To περνάτε με flash από το Recovery.
- Aν έχετε το Mi-Recovery μετονομάζετε το αρχείο update.zip
- Aν έχετε Custom Recovery (TWRP ή CWM) δεν χρειάζεται μετονομασία.
Να σημειώσω πως μπορείτε να το περνάτε μετά από κάθε Update Που κάνετε στην Stable ROM, αλλά φυσικά μετά θα σας δείχνει λάθος Version στην Εκδοση της MIUI.
Πείτε μου αν σας δούλεψε - To περνάτε με flash από το Recovery.
-
με την εφαρμογη των θεματων τι γινεται παιδια τωρα με την stable? ειναι οπως ητα ν στην developer η εχει αλλαξει κατι και φωρτωνει και τα κινεζικα θεματα? ευχαριστω....
-
απο 100% στο 95 η μπαταρια σε 12 ωρες και 5 λεπτα ομιλια ΜΕ Blutooth.. μπραβο
-
τι ειναι αυτα που λες τωρα μη μας βαζεις ιδεες και δε τη παω τη stable επειδη δε ρουταρετε
με τη προηγοπυμενη ρομ ποσο πηγαινε στον ιδιο χρονο η μπαταρια κ ποια ειχες -
την πέρασα πριν από λίγο στο note 4g. Όλα δείχνουν μια χαρά προς το παρών...
Ευχαριστώ πολύ.. -
Ο/H caeser έγραψε:
Το αντίγραφο από τη V5 που είχες, στη V7 που αναβαθμίστηκες, δεν νομίζω να δουλέψει...
Πάλι από την αρχή όλλα ρε γαμώτο, καλά που είναι και το συννεφάκι και κρατάμε και κάτι.
-
Ο/H jimgoodman έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Το αντίγραφο από τη V5 που είχες, στη V7 που αναβαθμίστηκες, δεν νομίζω να δουλέψει...
Πάλι από την αρχή όλλα ρε γαμώτο, καλά που είναι και το συννεφάκι και κρατάμε και κάτι.
-
Ο/H sallonikios έγραψε:
τι ειναι αυτα που λες τωρα μη μας βαζεις ιδεες και δε τη παω τη stable επειδη δε ρουταρετε
με τη προηγοπυμενη ρομ ποσο πηγαινε στον ιδιο χρονο η μπαταρια κ ποια ειχες
Μ Π Ρ Α Β Ο Σ Τ Α Π Α Ι Δ Ι Α .........keep on miuing... -
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Factory RESET (είναι πολύ παλιά η Stable που έχεις)
Και πέρασμα (Flash) από το Recovery αν δε θες να το χάσεις και να σου γυρίσει σε Mi-Recovery.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0