και πιο κάτω συνεχίζει με την sd
[Ενημέρωση 28-10-15] H νέα λίστα με τις STABLE MIUI ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- MIUI
-
-
-
Αυτό με τη διπλή εμφάνιση του storage (system/internal) το εμφανίζει και στο δικό μου 1s. Δεν είχα μπει πριν να το ελέγχξω...
Ο/H supermanboy έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα. Να κάνω μια χαζή ερ'ωτηση. Μπορούμε την stable να την κάνουμε root?? Εννοώ αυτήν την τελευταία ελληνική V7.
-
Ο/H nomoreorless έγραψε:
Εμένα (εν ξέρω αν είναι αυτόματο) μετά την εγκατάσταση της τελευταίας stable ROM, μου ζήτησε αν θέλω να γίνω root, πάτησα ναι, εγκαταστάθηκε το superuser, έκανε reboot και τώρα βλέπω πως είναι rootαρισμένο
-
Άρα η 7 μπορεί να είναι ροοτ ή όχι?
-
-
Καλησπέρα σε όλους.
Ερώτημα για redmi note 2 (φίλου). Έχει επάνω την 5.9.27 dev η οποία αν θυμάμαι καλά (εγώ την έβαλα όταν ήρθε από Κίνα) είχε το θέμα με το TWRP που κολλούσε και ήθελε να βγάλεις την μπαταρία για το reboot......
Θέλει να του βάλω την stable. Οπότε κάνω factory reset και wipes και μετά install από το twrp? (όπως κάνουμε και στις άλλες συσκευές δηλαδή) ή λόγω του κολλήματος που τρώει με το twrp θα έχω θέμα;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
Ο/H supermanboy έγραψε:
Τελικά παιδιά μπορούμε με κάποιο τρόπο να πάρουμε δικαιώματα root όπως στην developer ή πρέπει να τρέξουμε κάποιο αρχείο με su scripts?? Αν είναι εύκολο και δεν θα δημιουργήσει προβλημα θα μπορούσατε να ενημερώσετε τον τρόπο?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την φοβερή δουλειά.
-
Ο/H annonnaki έγραψε:
Θέλει να του βάλω την stable. Οπότε κάνω factory reset και wipes και μετά install από το twrp? (όπως κάνουμε και στις άλλες συσκευές δηλαδή) ή λόγω του κολλήματος που τρώει με το twrp θα έχω θέμα;
Ο/H supermanboy έγραψε:
Να υποθέσω ότι κάποιος τρόπος υπάρχει απλά να περιμένω λιγάκι ακόμα διότι δεν θα ήθελα να προσπαθήσω να περάσω μια εξωτερική εφαρμογή ή οδηγό που μπορεί να δημιουργήσει άλλα προβλήματα
-
Παιδια ειμαι νεος στα ΧΙΑΟΜΙ πηρα μολις το ΜΙ4 μου και περασα την οφισιαλ ρομ ! Μετα απο λιγο καταλαβα οτι δν περιεχει ελληνικα και εψαξα λιγο ιντερνετ κ κατεληξα εδω
μηπως μπορειτε να με ενημερωσετε λιγο αμα περασω αυτη την ρομ που βλεπω πρωτη σελιδα θα εχω ελληνικα ? και δευτερον οταν βγαινουν update απο ΧΙΑΟΜΙ θα τα περνω και εγω
κανονικα απο Updater η θα χρειαστει να μπαινω στο φορουμ και να περναω χειροκινητα τις νεες ρομ ? -
-
Ο/H donteo έγραψε:
Παιδια ειμαι νεος στα ΧΙΑΟΜΙ πηρα μολις το ΜΙ4 μου και περασα την οφισιαλ ρομ ! Μετα απο λιγο καταλαβα οτι δν περιεχει ελληνικα και εψαξα λιγο ιντερνετ κ κατεληξα εδω
μηπως μπορειτε να με ενημερωσετε λιγο αμα περασω αυτη την ρομ που βλεπω πρωτη σελιδα θα εχω ελληνικα ? και δευτερον οταν βγαινουν update απο ΧΙΑΟΜΙ θα τα περνω και εγω
κανονικα απο Updater η θα χρειαστει να μπαινω στο φορουμ και να περναω χειροκινητα τις νεες ρομ ?
1.Ναι θα έχεις κανονικά ελληνικά(μόνο κάτι λίγα κινέζικα στα θέματα και σε υλικό που είναι για downloads από τους κινέζους....αλλά πίστεψε με τίποτε ανησυχητικό
2. Θα έχεις κανονικά όλα τα updates (τα παιδιά εδώ παιδεύονται για να έχουμε όλες τις αναβαθμίσεις και μάλιστα σε πλήρες εξελληνισμένο περιβάλlον των roms) σε stable και dev roms...Απλά αν θέλεις custom recovery CMW, TPWR (εγώ το προτιμώ γιατί σου δίνει πλεονέκτημα να παίρνεις backups και restore από backup) θα πρέπει να κάνεις τα updates μέσω recovery και όχι μέσω του Updater...
3. Οι stable roms έχουν ένα μειονέκτημα να μην είναι root αλλά όπως διαβάζω δουλεύεται και αυτό.
4. Έχεις μια full ενεργή κοινότητα για υποστήριξη σχεδόν για κάθε πρόβλημα.
Κατ εμέ προχώρα στη εγκατάσταση και ψάξε λίγο στο forum...θα μάθεις πολλά και ενδιαφέροντα για τη συσκευή σου και για το λειτουργικό της
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0