όπως είπα σε προηγούμενο post πέρασα και εγώ την τελευταία stable στο note 4g. Πριν από λίγο πρόσεξα τα παρακάτω κινέζικα, αυτά υπήρχαν και πριν;
[Ενημέρωση 28-10-15] H νέα λίστα με τις STABLE MIUI ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- MIUI
-
-
Ο/H kostas έγραψε:
όπως είπα σε προηγούμενο post πέρασα και εγώ την τελευταία stable στο note 4g. Πριν από λίγο πρόσεξα τα παρακάτω κινέζικα, αυτά υπήρχαν και πριν;
-
Ο/H spoulk έγραψε:
Ο/H kostas έγραψε:
@spoulk σε βλέπω με μετάλλιο "support" σύντομα εάν συνεχίσεις έτσι... -
Ναι, ναι, ναι !!! Θέλω μετάλλιο!!!
-
Ο/H Bodai έγραψε:
-
Ο/H supermanboy έγραψε:
Φίλε μου απλά ρώτησα και είδα ότι και άλλοι ενδιαφέρονται και απλά επειδή πιο πάνω ορισμένοι μου απάντησαν ότι ήδη τους ρώτησε κάπου αν θέλουν να περαστεί, ρώτησα μήπως είναι κάτι που μπορεί να γίνει έξτρα! θα περιμένω την λύση αφού βλέπω ότι οι άνθρωποι το παλεύουν οπότε κανένα πρόβλημα.
μετά βγήκε νόημα όμως οκ.
-
Παιδια απο developer σε stable εργοστασιακες ρυθμισεις και περνας την τελευταια stable?Μετα απο εκει για την επομενη εκδοση stable κανουμε update οπως στις developer?
-
Ο/H johnjor έγραψε:
Παιδια απο developer σε stable εργοστασιακες ρυθμισεις και περνας την τελευταια stable?Μετα απο εκει για την επομενη εκδοση stable κανουμε update οπως στις developer?
-
-
Παιδια η τελευταια stable ειναι η v7 0.5.0?
-
Ο/H johnjor έγραψε:
Παιδια η τελευταια stable ειναι η v7 0.5.0?
Όνομα αρχείου : xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_Stable-V7.0.5.0.zip -
Ο/H johnjor έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0