Διαφήμιση

[Ενημέρωση 28-10-15] H νέα λίστα με τις STABLE MIUI ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Xiaomi
    • MIUI
    • Ο/H johnjor έγραψε:

Συγγνωμη που επανερχομαι αλλα για να μην κανω πατατα,την πρωτη φορα που θα περασω την stable εκδοση αφου κανω επαναφορα εργοστασιακων,θα την περασω σαν εγκατασταση εξ'αρχης δηλαδη μεσα απο Ricovery>install update.zip>reboot to system?
      :thumbup:
    • Και κατι τελευταιο,πρεπει να κανουμε και καθαρισμο ολων ή δεν χρειαζεται.Φανταζομαι το back up δεν θα λειτουργει με την νεα stable rom.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H johnjor έγραψε:

Και κατι τελευταιο,πρεπει να κανουμε και καθαρισμο ολων ή δεν χρειαζεται.Φανταζομαι το back up δεν θα λειτουργει με την νεα stable rom.
      Στο δικό μου redmi 1s θέλει μόνο factory reset και νομίζω και στο δικό σου ισχύει το ίδιο. Για το back up εγώ πήγα από πολύ παλιά ρομ miui5 σε miui7 και δεν δούλεψε, δοκίμασε και πες μας.
    • Ο/H jimgoodman έγραψε:

Ο/H johnjor έγραψε:

Και κατι τελευταιο,πρεπει να κανουμε και καθαρισμο ολων ή δεν χρειαζεται.Φανταζομαι το back up δεν θα λειτουργει με την νεα stable rom.
      Στο δικό μου redmi 1s θέλει μόνο factory reset και νομίζω και στο δικό σου ισχύει το ίδιο. Για το back up εγώ πήγα από πολύ παλιά ρομ miui5 σε miui7 και δεν δούλεψε, δοκίμασε και πες μας.
      Από V5 σε V7 δεν δουλεύει ατόφιο back up σε καμία συσκευή.. Θα υπάρχουν απώλειες και καλό είναι να στήσετε το τηλέφωνο από την αρχή. Με εξαίρεση φυσικά τα κλασικά.... επαφές, μηνύματα, ιστορικό κλήσεων, φωτογραφίες, μουσική, αρχεία κ.λ.π. που συνήθως έρχονται ατόφια από το MiCloud χωρίς κόπο...
      Αλλά εφαρμογές και ρυθμίσεις καλύτερα από την αρχή...
    • Ο/H caeser έγραψε:

Από V5 σε V7 δεν δουλεύει ατόφιο back up σε καμία συσκευή.. Θα υπάρχουν απώλειες και καλό είναι να στήσετε το τηλέφωνο από την αρχή. Με εξαίρεση φυσικά τα κλασικά.... επαφές, μηνύματα, ιστορικό κλήσεων, φωτογραφίες, μουσική, αρχεία κ.λ.π. που συνήθως έρχονται ατόφια από το MiCloud χωρίς κόπο...
      Αλλά εφαρμογές και ρυθμίσεις καλύτερα από την αρχή...
      Σας ευχαριστω και τους δυο.
    • καλημέρα και απο μενα ... τελικα αξιζει να περασω την νεα stable ή να περιμενω ακομα ...
      Σοφός ο γνωρίζων χρήσιμα . . . (Αισχύλος)
    • Διαφήμιση
    • καλημερα .
      μερικα ερωτηματα γενικης φυσης που ακομα δεν μου απαντηθηκαν και στο myphone

καλησπερα 3 βοηθειες γιατι εχω ξεχαστει τοσο καιρο
      τωρα εκανα factory reset και full wipes
      και εχω περασει την stable την τελευταια απο το miui.gr (με fastboot)

1. πως να εμφανιζονται στις επαφες ΜΟΝΟ αυτες του google ή/και του micloud
      2. πως που οριζω παλι να εχω push notifications? viber/whatsapp & pushbullet και φυσικα τα mail (mailwise)
      3. αυτοματη ενημερωση εφαρμογων απο google play. το ορισα μεσα αλλα και παλι βλεπω κοκκινα νουμερακια και πρεπει να ανοιγω και να επιλεγω ενημερωση

και τελος βγαινοντας απο εφαρμογες διαφορες
      πολλλες φορες μου βγαζει ΦΟΡΤΩΣΗ launcher και το ενοχλητικο κυκλακι και καθυστερει φυσικα να επανελθει

A. επισης αυτος ο μαμα browser εχει βγει αχρηστος πια?

B. σε dev rom παω με απλο φλασαρισμα?

C. να εγκαταστησω το φιξακι με την TWRP απλα αφου το ονομασω update και το φλασαρω? πριν ή μετα?
    • Ο/H DownUnder έγραψε:

Ααααα...μάλιστα! Δεν σου απαντήθηκαν οι ερωτήσεις σε άλλο φόρουμ και έρχεσαι εδώ να γκρινιάξεις...
      Ωραίος είσαι εσύ ρε!!!
      Και μας βάζεις και να κάνουμε και "πτυχιακή" με ένα εκατομμύριο ερωτήσεις...
      Μόνο 3 ερωτήσεις λες... ΕΞΙ κάνεις! Απατεωνιές!
      (ε...τι? Μόνο εσύ θα γκρινιάζεις? Και 'γω λίγο... :Willi: )

Λοιπόν πάμε:

1. Επαφές--> (από το μενού που ανοίγει πατώντας το αριστερό screen button) -->Οργάνωση επαφων-->Συγχώνευση όμοιων επαφών.
      Επίσης αν δεν θέλεις να συγχρονίζει ένα από τα δύο πας:
      Πρώτα για το Google: "Ρυθμίσεις" -->Όλα-->Google-->ανοίγεις το λογαριασμό σου και ξετικάρεις το "Συγχρονισμός Επαφές"
      Για το Micloud: Ρυθμίσεις--> Λογαριασμός MI-->Mi cloud-->Επαφές και κλείνεις το "συγχρονισμός επαφών"
      Το να "φέρνεις" μια τις επαφές του Google ή/και του MiCloud όποτε σου καπνίσει, δεν γίνεται...

2.Τις εφαρμογές που θέλεις ή χρειάζεσαι να έχεις Online ενημέρωση, πρόσθεσέ τες στην "αυτόματη έναρξη"...
      Κέντρο ασφαλείας-->Δικαιώματα-->Αυτόματη Έναρξη (άνοιξε τα διακοπτάκια σε όποια εφαρμογή θέλεις να τρέχει στο background και να σε ενημερώνει "ζωντανά")
      (Αφού φυσικά μέσα από τις ίδιες τις εφαρμογές έχεις ρυθμίσει να παίρνεις ειδοποιήσεις)

3. Πήγαινε στις ρυθμίσεις του Google και όρισε πως θέλεις να γίνεται η αυτόματη ενημέρωση (με wi-fi κ.λ.π.). Αυτό με το "κοκκινα νουμεράκια" δεν το καταλαβαίνω... Ανέβασε screenshot ή περιέγραψέ το πιο αναλυτικά.

4. Άχρηστος είσαι εσύ... ακούς εκεί που θα πεις άχρηστο το Mi-Browser!!! :Wuergen: Τι πρόβλημα έχεις βρε? Κάνε ένα καθαρισμό δεδομένων και αν έχεις πάλι πρόβλημα ή τελικά δεν σου αρέσει, όρισε άλλον browser σαν default (Ρυθμίσεις-->Εφαρμογές-->Προεπιλεγμένες ρυθμίσεις εφαρμογων-->Πλοηγός)

5.ΟΧΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ! Πρέπει να κάνεις ρυθμίσεις εργοστασιακών δεδομένων (factory defaults), αλλιώς θα έχεις προβλήματα (και ποιός ακούει τη μουρμούρα σου μετά...πωπωπωπω!!!) :Bart2:

6. Γιατί??? Το έχεις χάσει το TWRP? Πως τα κατάφερες??? Ναι μετονόμασε το "φιξάκι" σε update.zip και φλασάρισέ το ... Δεν έχει "πριν ή μετά"... Τώρα όπως είσαι ετοιμάσε το, βάλτο στη εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου, μπες στη Mi-recovery και "σβούρα το"! Μετά όμως, θα κάνεις τις αναβαθμίσεις μέσα από το TWRP, αλλιώς αν χρησιμοποιείς τον updater, θα το ξαναχάσεις το TWRP και ...θα αρχίσεις πάλι τη γκρίνια! :Maggie2:

Υ.Γ. Μια ώρα μ'έχεις και γράφω πρωί-πρωί.... Πάω για καφέ, επειδή το ξέρω ότι θα επανέλθεις με νέα γκρίνια και νέες ερωτήσεις
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H DownUnder έγραψε:

Ααααα...μάλιστα! Δεν σου απαντήθηκαν οι ερωτήσεις σε άλλο φόρουμ και έρχεσαι εδώ να γκρινιάξεις...Ωραίος είσαι εσύ ρε!!!
      Και μας βάζεις και να κάνουμε και "πτυχιακή" με ένα εκατομμύριο ερωτήσεις...
      Μόνο 3 ερωτήσεις λες... ΕΞΙ κάνεις! Απατεωνιές!
      (ε...τι? Μόνο εσύ θα γκρινιάζεις? Και 'γω λίγο... :Willi: )

Λοιπόν πάμε:

1. Επαφές--> (από το μενού που ανοίγει πατώντας το αριστερό screen button) -->Οργάνωση επαφων-->Συγχώνευση όμοιων επαφών.
      Επίσης αν δεν θέλεις να συγχρονίζει ένα από τα δύο πας:
      Πρώτα για το Google: "Ρυθμίσεις" -->Όλα-->Google-->ανοίγεις το λογαριασμό σου και ξετικάρεις το "Συγχρονισμός Επαφές"
      Για το Micloud: Ρυθμίσεις--> Λογαριασμός MI-->Mi cloud-->Επαφές και κλείνεις το "συγχρονισμός επαφών"
      Το να "φέρνεις" μια τις επαφές του Google ή/και του MiCloud όποτε σου καπνίσει, δεν γίνεται...

2.Τις εφαρμογές που θέλεις ή χρειάζεσαι να έχεις Online ενημέρωση, πρόσθεσέ τες στην "αυτόματη έναρξη"...
      Κέντρο ασφαλείας-->Δικαιώματα-->Αυτόματη Έναρξη (άνοιξε τα διακοπτάκια σε όποια εφαρμογή θέλεις να τρέχει στο background και να σε ενημερώνει "ζωντανά")
      (Αφού φυσικά μέσα από τις ίδιες τις εφαρμογές έχεις ρυθμίσει να παίρνεις ειδοποιήσεις)

3. Πήγαινε στις ρυθμίσεις του Google και όρισε πως θέλεις να γίνεται η αυτόματη ενημέρωση (με wi-fi κ.λ.π.). Αυτό με το "κοκκινα νουμεράκια" δεν το καταλαβαίνω... Ανέβασε screenshot ή περιέγραψέ το πιο αναλυτικά.

4. Άχρηστος είσαι εσύ... ακούς εκεί που θα πεις άχρηστο το Mi-Browser!!! :Wuergen: Τι πρόβλημα έχεις βρε? Κάνε ένα καθαρισμό δεδομένων και αν έχεις πάλι πρόβλημα ή τελικά δεν σου αρέσει, όρισε άλλον browser σαν default (Ρυθμίσεις-->Εφαρμογές-->Προεπιλεγμένες ρυθμίσεις εφαρμογων-->Πλοηγός)

5.ΟΧΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ! Πρέπει να κάνεις ρυθμίσεις εργοστασιακών δεδομένων (factory defaults), αλλιώς θα έχεις προβλήματα (και ποιός ακούει τη μουρμούρα σου μετά...πωπωπωπω!!!) :Bart2:

6. Γιατί??? Το έχεις χάσει το TWRP? Πως τα κατάφερες??? Ναι μετονόμασε το "φιξάκι" σε update.zip και φλασάρισέ το ... Δεν έχει "πριν ή μετά"... Τώρα όπως είσαι ετοιμάσε το, βάλτο στη εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου, μπες στη Mi-recovery και "σβούρα το"! Μετά όμως, θα κάνεις τις αναβαθμίσεις μέσα από το TWRP, αλλιώς αν χρησιμοποιείς τον updater, θα το ξαναχάσεις το TWRP και ...θα αρχίσεις πάλι τη γκρίνια! :Maggie2:

Υ.Γ. Μια ώρα μ'έχεις και γράφω πρωί-πρωί.... Πάω για καφέ, επειδή το ξέρω ότι θα επανέλθεις με νέα γκρίνια και νέες ερωτήσεις

πωπωπωπ δεν εχω λογια
      1...ποιο ειναι και πως ανοιγει το μενου των επαφων ειπαμε?
      και οταν ειμαι στο τηλεφωνο και παω επαφες ωστε να βρω ποιον α παρω μου τις βγαζει ολες διπλες
      τεσπα ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΩ μονο τον mi να συγχρονισω
      αραγε μετα θα μπορω οτι κανουργιο να πηγαινει και στις επαφες γκουγκλ?

4... οταν τον ειχα τον mi browser και μεχρι καποια ρομ, πηγαινε ρολοι
      με τετραγωνακια ταχειας εναρξης για αγαπημενες σελιδες κλπκλπ
      μαρεσε
      τωρα πια δεν μπορω να ορισω τιποτα
      διαλεγω πχ ενα url και δεν ξερω τι να πατησω ωστε να μπει στην αρχικη οθονη
      οταν παταω πανω του μου βγαζει μονο ...αντιγραφη url και κωδικος QRουτε απο τις ρυθμισεις βρισκω αυτο το κολπο

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

αααααααα factory defaults?
      απο που το βρισκω?
      θα κατεβασω μαλλον την τελευταια dev!!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΛΕΜΕ
    • Ο/H DownUnder έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

πωπωπωπ δεν εχω λογια
      1...ποιο ειναι και πως ανοιγει το μενου των επαφων ειπαμε?
      και οταν ειμαι στο τηλεφωνο και παω επαφες ωστε να βρω ποιον α παρω μου τις βγαζει ολες διπλες
      τεσπα ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΩ μονο τον mi να συγχρονισω
      αραγε μετα θα μπορω οτι κανουργιο να πηγαινει και στις επαφες γκουγκλ?
      4... οταν τον ειχα τον mi browser και μεχρι καποια ρομ, πηγαινε ρολοι
      με τετραγωνακια ταχειας εναρξης για αγαπημενες σελιδες κλπκλπ
      μαρεσε
      τωρα πια δεν μπορω να ορισω τιποτα
      διαλεγω πχ ενα url και δεν ξερω τι να πατησω ωστε να μπει στην αρχικη οθονη
      οταν παταω πανω του μου βγαζει μονο ...αντιγραφη url και κωδικος QRουτε απο τις ρυθμισεις βρισκω αυτο το κολπο
      ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
      αααααααα factory defaults?
      απο που το βρισκω?
      θα κατεβασω μαλλον την τελευταια dev!!!!!
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΛΕΜΕ
      Πας επαφές και πατάς το αριστερό κουμπάκι με τις τρεις παυλίτσες... και ανοίγει το μενού
      Για τις διπλές, είπαμε, κάνε συγχώνευση και θα είσαι κομπλέ..
      Για το MiBroswer, τι να πω? Χρησιμοποίησε άλλον... Αυτό με τα fast tabs το έχουν καταργήσει... για κάποιο άγνωστο λόγο...
      Αν αποφασίσεις να κάνεις factory defaults έχε υπόψιν σου ότι θα χάσεις ΤΑ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΤΑ! Οπότε κράτα back up πρώτα για να μην γκρινιάζεις μετά (αν και αυτό αποκλείεται... αλλά λέμε τώρα!)
      Το factoty defaults το βρίσκεις στο Ρυθμίσεις-->Πρόσθετες Ρυθμίσεις-->Αντίγραφα & Επαναφορά->Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (αυτό ονομάζεται "factory defaults")
    • Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ρε φίλε caeser σε πήραμε από φόβο, δεν θα τολμάμε να ρωτήσουμε ξανά. :lol: :hail: :hail: ΩΡΑΙΟΣ