Καλησπερα παιδια εχοντας ψαξει λιγακι δεν μπορεσα να βρω κατι αντιστοιχο στην περιπτωση μου γιαυτο κανω το post μηπως με βοηθησει κανεις!Λοιπον εχοντας το Redmi 1s αγορασμενο απο Unlocked Smartphones & Cell Phones from China | Merimobiles το κινητο λειτουργει μια χαρα δυστυχως δεν ειχα δει αρχικα ποια rom μου το ειχαν βαλει(ειχε παντως ελληνικα μεσα δεν ξερω αν ηταν απο δω απτο φορουμ) ηθελα να δοκιμασω μια πιο καινουργια απο το φορουμ εδω(και παλι δεν θυμαμαι ποια εκδοση πηγα να βαλω) αλλα δεν την δεχοταν εβγαζε σφαλμα στο bootloader ειχα δει κιολας σχετικο ποστ που το ελυνε εδω στο φορουμ αλλα παλι ακρη δεν εβγαζα οποτε πηγα στο Xiaomi MIUI Official Forum να δω τι παιζει και εκει βρηκα μια εκδοση νομιζω ηταν αυτη HM1SWCGlobal_JHCMIBL50.0_4b6091852f_4.3 και την κατεβασα απο εδω MIUI ROM for Redmi 1S - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum . Ολα ειχαν παει μια χαρα με αυτη τη rom αλλα επειδη δεν ειχε ελληνικα ηθελα να το γυρισω παλι στη ρομ απο το δικο μας φορουμ με ελληνικα παλι δεν θυμαμαι ποια ρομ εβαλα απο εδω αλλα εχω screenshot να δειτε γιατι εχω χασει την μπαλα πια...
και τις τελευταιες 2-3 μερες βγαζει μηνυμα αποτι καταλαβαινω ειναι για ota update για MIUI 5 αλλα ειναι στα κινεζικα και δεν ξερω τι εκδοση θα βαλει οποτε το ακυρωνω....και τελος κανει random κλεισιματα το κινητο απο χτες κλεινει στο ακυρο μονο του....οποιοσδηποτε μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ γιατι δεν παλευεται αλλο αυτο.Ουσιαστικα εγω θελω να βαλω την πιο ενημερωμενη εκδοση miui με ελληνικη γλωσσα...συγνωμη για την φλυαρια!!!
και τις τελευταιες 2-3 μερες βγαζει μηνυμα αποτι καταλαβαινω ειναι για ota update για MIUI 5 αλλα ειναι στα κινεζικα και δεν ξερω τι εκδοση θα βαλει οποτε το ακυρωνω....και τελος κανει random κλεισιματα το κινητο απο χτες κλεινει στο ακυρο μονο του....οποιοσδηποτε μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ γιατι δεν παλευεται αλλο αυτο.Ουσιαστικα εγω θελω να βαλω την πιο ενημερωμενη εκδοση miui με ελληνικη γλωσσα...συγνωμη για την φλυαρια!!!