Ύστερα απο περίπου 3 βδομάδες χρήσης του mi2s, έχει αρχίσει να φορτίζει απρόσμενα αργά, δηλαδή μου φαίνεται οτι γρηγορότερα ξεφορτίζει παρά φορτίζει!! Το πρόβλημα το εμφάνισε ξαφνικά πριν λίγες μέρες, εκτός κ αν είναι ιδέα μου (που δε το νομίζω, το άφηνα για φόρτιση πριν πάω γυμναστήριο κ όταν γυρνούσα ήταν σχεδόν έτοιμο, από μια μέρα κ ύστερα όμως θέλει 5-6 ώρες!!). Δεν έχω δει διαφορά στην αντοχή της μπαταρίας, κρατάει όσο κράταγε και την πρώτη μέρα!
Διάβασα πως το ίδιο πρόβλημα έχει υπάρξει και στο mi3, και ένας λέει πως το έλυσε κάνοντας factory reset. Δε κατάλαβα καλά όμως, factory reset μέσα από τις ρυθμίσεις στην miui v6? Αυτό θα σβήσει κ όλες τις εφαρμογές-αρχεία?
Έχει κανείς σας παρόμοιο πρόβλημα? Καμιά ιδέα στο που μπορεί να οφείλεται?? Το κινητάκι φοράει την gtv 5.2.13 (αν δε κάνω λάθος, ήταν η πιο πρόσφατη στις 13/2 πάντος!)
Διάβασα πως το ίδιο πρόβλημα έχει υπάρξει και στο mi3, και ένας λέει πως το έλυσε κάνοντας factory reset. Δε κατάλαβα καλά όμως, factory reset μέσα από τις ρυθμίσεις στην miui v6? Αυτό θα σβήσει κ όλες τις εφαρμογές-αρχεία?
Έχει κανείς σας παρόμοιο πρόβλημα? Καμιά ιδέα στο που μπορεί να οφείλεται?? Το κινητάκι φοράει την gtv 5.2.13 (αν δε κάνω λάθος, ήταν η πιο πρόσφατη στις 13/2 πάντος!)