redmi 2
-
-
Τι νέο εννοείς;
-
-
-
Καλημερα αδερφια.
Απο χθες ειμαι κατοχος ενος redmi 2 και προσπαθω να του περασω ελληνικη ρομ ομως ματαια.Δοκιμασα και τους δυο τροπους αλλα τιποτα.Και να πεις οτι κατι σκαμπαζω μιας και εχω το μι2s και το εχω κανει φυλλο και φτερο.Να ενημερωσω το μοντελο μου ειναι hm2lte -cu και φοραει κινεζικη ρομ σταθερη.Α..επισης δοκιμασα και με κοστιουμ ρικοβερι.
Βοηθεια αδερφια.Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην studiosakis ().
-
Καλημέρα,
θα πρέπει να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόβλημα. Ειδικά αυτό με το recovery. Δεν υπάρχει καθόλου recovery? Η δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις? -
Υπαρχει κανονικα recovery το δικο του,το μαμα που λεμε.Κατεβασα λοιπον την τελευταια ρομ απο το φορουμ μας,δοκιμασα και τους δυο τροπους περασματος ρομ,αλλα τζιφος.Επειτα του περασα costume recovery αλλα παλι τιποτα.
Τι να πω ρε.….μου κανει εντυπωση -
Εχεις δλδ CWM recovery τώρα ?? Κάνε μια δοκιμή εγκατάστασης και αν αυτή αποτύχει ανέβασε το /sdcard/clockworkmod/recovery.log στο forum να προσπαθήσουμε να λύσουμε το πρόβλημα.
-
Ναι εχω CWM recovery.θα το ανεβασω το μεσημερι μετα την δουλεια.
Ηθελα να ρωτησω,ανεξαρτητως ποια ρομ φοραει το τηλ.μου stable- developer απο την μανα του το φλασαρισμα της ελληνικης γινεται με το εργοστασιακο ρικοβερι η μηπως χρειαζεται καποιο σγκεκριμενο cwm οπως ηθελε και το μι2s μου;Γιατι για να περασω την ελληνικη ρομ στο μι2 μου πρωτα φλασαρα cwm recovery αφου το εχα ονομασει update και μετα φλασαρα την ρομ. -
Αν είχες το stock recovery θα έπρεπε να μετονομάσεις σε update.zip αλλά με το CWM τέτοιο πράγμα δεν παίζει. Κάνεις ότι προεργασία πρέπει να γίνει και φλασάρεις το αρχείο της rom όποιο όνομα και να έχει αυτό.
Γιαυτό μου κάνει εντύπωση ότι δεν μπόρεσες να φλασάρεις την rom με το CWM. Θα δούμε με το log file ανα χείρας. -
Γειά σας. Εγώ έχω το redmi 2 εδώ και λίγες μέρες και μέσα απο το προγραμματάκι του τηλεφώνου (update ή αναβάθμιση) έχω δοκιμάσει επτά (7) διαφορετικες roms. Είναι πολύ εύκολο.. Βέβαια δεν μπορώ ακόμη να το φέρω σε root κατάσταση αλλά που θα μου πάει.
Η τελευταία stable που υπάρχει εδώ δεν μου εμφανίζει ΚΑΝΕΝΑ πληκτρολόγιο, έτσι βγήκε άμεσα. -
Καλημερα σας.
Τελικα περασα την τελευταια multi ROM και ολα καλα.Μου κανει εντυπωση ομως πως περαστηκε αυτη με την πρωτη και με stock recovery μαλιστα ενω οι δικες μας δεν τις περνουσε με τιποτα...τελως παντων.
Παντως ευχαριστω θερμα για τις αμεσες απαντησεις βοηθειας!!
Το σιγουρο ειναι οτι θα τα λεμε!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0