Επίσης όταν το βάζω στο ρεύμα το λαμπάκι μετά απο 20 λεπτά σβήνει εντελώς!!!!
Πρόβλημα με xiaomi mi3w!!
-
-
Λοιπόν αυτό που λες είναι αρκετά περίεργο(όπως λέει και ο dnomikos πρόκειται για brick είτε soft είτε κάτι πιο "βαρύ")!
Που σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσεις pc και να παίξεις με τα flash tools και να προσπαθήσεις απο εκεί να κάνεις κάτι!
Εαν δεν γίνει τπτ (έχω την εντύπωση οτι κάτι θα γίνει-στο εύχομαι) τότε μυρίζομαι hardware πρόβλημα που σημαίνει οτι εαν δεν είναι μέσα σε εγγύηση-επιστροφή στο μαγαζί κτλ κτλ, τότε πρέπει να ανοιχτεί το κινητό μέσα απο κάποιον tech guy και να γίνουν διάφορες δοκιμές.
Αλλά αυτό που πρέπει σίγουρα να δοκιμάσεις πριν κάνεις οτιδήποτε είναι τα flash tools.
Εαν δεν γνωρίζεις καθόλου τότε ίσως πρέπει να σε βοηθήσει κάποιος,αλλιώς ξεκίνα διάβασμα εδώ μέσα(τον οδηγό που σου έστειλα πιο πίσω) και πιστεύω θα σου φανεί εύκολο! -
Ο/H iAmLiakos έγραψε:
Λοιπόν αυτό που λες είναι αρκετά περίεργο(όπως λέει και ο dnomikos πρόκειται για brick είτε soft είτε κάτι πιο "βαρύ")!
Που σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσεις pc και να παίξεις με τα flash tools και να προσπαθήσεις απο εκεί να κάνεις κάτι!
Εαν δεν γίνει τπτ (έχω την εντύπωση οτι κάτι θα γίνει-στο εύχομαι) τότε μυρίζομαι hardware πρόβλημα που σημαίνει οτι εαν δεν είναι μέσα σε εγγύηση-επιστροφή στο μαγαζί κτλ κτλ, τότε πρέπει να ανοιχτεί το κινητό μέσα απο κάποιον tech guy και να γίνουν διάφορες δοκιμές.
Αλλά αυτό που πρέπει σίγουρα να δοκιμάσεις πριν κάνεις οτιδήποτε είναι τα flash tools.
Εαν δεν γνωρίζεις καθόλου τότε ίσως πρέπει να σε βοηθήσει κάποιος,αλλιώς ξεκίνα διάβασμα εδώ μέσα(τον οδηγό που σου έστειλα πιο πίσω) και πιστεύω θα σου φανεί εύκολο!
Με σκότωσες τώρα,δεν έχω ιδέα απο flash tools!!
-
Χαιρετώ σας. Το κινητό μου μη διαβάσει κάποιο πρόβλημα αμέσως να το παρουσιάσει. Από εχθες το βράδυ έιχε κολλήσει και το μόνο που έκανε ήταν να αναβο-σβηνει το λαμπάκι. Πριν λίγο κατάφερα και το δούλεψα (εβγαλα το καπάκι αποσυνδεσα τη μπαταρία και τη ξανά συνδεσα). Από οτι βλέπω όμως η μπαταρία είναι νεκρή!40 mV?????το δεύτερο που έχω γράφει 3748 mV.υπάρχει γιατρικό;
-
Ο/H kaligoulas78 έγραψε:
Χαιρετώ σας. Το κινητό μου μη διαβάσει κάποιο πρόβλημα αμέσως να το παρουσιάσει. Από εχθες το βράδυ έιχε κολλήσει και το μόνο που έκανε ήταν να αναβο-σβηνει το λαμπάκι. Πριν λίγο κατάφερα και το δούλεψα (εβγαλα το καπάκι αποσυνδεσα τη μπαταρία και τη ξανά συνδεσα). Από οτι βλέπω όμως η μπαταρία είναι νεκρή!40 mV?????το δεύτερο που έχω γράφει 3748 mV.υπάρχει γιατρικό;
Δεν μας έγραψες τι έκδοση έχεις μέσα. Αν διάβασες λίγο πίσω, ανέφερα ότι κάποιες ROM από κινεζομάγαζα, δημιουργούν πρόβλημα στην φόρτιση της μπαταρίας αν κάνεις στο κινητό επανεκκίνηση ενώ το έχεις στην φόρτιση. -
-
-
Θα δοκιμασω να του βάλω τη μπαταρία απο το δεύτερο. Για να φτάσει στο 5% έκανε 7 ώρες. Επόμενο θα είναι αυτό που ειπες. Μακάρι να μην είναι μπαταρία.ευχαριστώ και οτι νεότερο θα ενημερώσω.
-
Το καλύτερο είναι να μετρηθούν τα EAN της μπαταρίας αν και πιστεύω ότι είναι τελειωμένη..
-
Η μπαταρία δεν έχει κανένα πρόβλημα. Στο δεύτερο mi3 την βλέπει κανονικά και είναι φορτισμένη 100%.επίσης και με τη δεύτερη μπαταρία δε δουλεύει το πρώτο και για να ανοίξει πρέπει να αποσυνδεσω τη μπαταρία και όταν εμφανίσει το λογότυπο την συνδεω πάλι. Από την επιλογή επανεκκίνηση στο recovery menu,μετά την επανεκκίνηση κολλάει και αναβοσβηνει το λεντ. Δεν έχω vol+ προς το παρών. Έρχεται στο μυαλό σας τι μπορεί να φταίει;
-
Ο/H kaligoulas78 έγραψε:
Η μπαταρία δεν έχει κανένα πρόβλημα. Στο δεύτερο mi3 την βλέπει κανονικά και είναι φορτισμένη 100%.επίσης και με τη δεύτερη μπαταρία δε δουλεύει το πρώτο και για να ανοίξει πρέπει να αποσυνδεσω τη μπαταρία και όταν εμφανίσει το λογότυπο την συνδεω πάλι. Από την επιλογή επανεκκίνηση στο recovery menu,μετά την επανεκκίνηση κολλάει και αναβοσβηνει το λεντ. Δεν έχω vol+ προς το παρών. Έρχεται στο μυαλό σας τι μπορεί να φταίει;
Όσο και να φαίνεται περίεργο, η ROM παίζει ρόλο και στην φόρτιση. Πέρασε ξανά μια ROM και σε αυτή την περίπτωση, καλύτερα να το κάνεις με fastboot ή χωρίς την μπαταρία μια που το έχεις ανοικτό όπως παρακάτω:
Unbrick Your Completely Dead Mi3 With No Fastboot/Recovery και Επαναφορά τηλεφώνου όταν όλοι οι άλλοι τρόποι αποτύχουν
Έτσι θα είσαι σίγουρος αν φταίει τελικά η ROM ή έχει πάθει ζημιά το κινητό. -
Μόλις το έκανα με fast boot και ανοίγει για 2 λεπτά, μετά πετάει μηνύματα και πάλι επανεκκίνηση. Δε βλέπω προκοπή. Τώρα είναι χειρότερα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες