καλησπερα, ειμαι νεος στην παρεα,σημερα εβαλα την νεα ελληνικη ρομ,πατησα μια επιλογη στην αρχικη οθονη κ εχει κολησει το κινητο μου λεει οτι " η εφαρμογη αρχικη οθονη εχει σταματησει".μου δινει επιλογη αναφορα MIUI K OK, οτι κ να πατησω δεν μπορω να τα βγαλω.δεν ηξερα που να το βαλω για βοηθεια,συγνωμη εκ των προτερων
Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ "ΑΡΧΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ"
-
-
Προφανώς θα πήγες να βάλεις την απλή λειτουργία...
Θα πρέπει να κάνεις Factory defaults από το Recovery και να ξανακάνεις Flash την ROM...
Ρίξε μία ματιά εδώ => "Απλή λειτουργία" ή "operation from the hell"? -
καλημερα,κανω οτι λεει ο φιλος κ μου βγαζει fastboot κ δεν μπορω να κανω τιποτα!!!!σε παρακαλω οτι μου πεις πεσ το μου απλα γιατι ειμαι ασχετος!!!!!!!σ ευχαριστω!!
-
επισης τι ειναι το Wipe - Factory Defaults,δεν ξερω αν το εχω.μου βγαζει μονο fastboot με μια φατσα!!!!!!
-
Κάνε το ανάποδο...
Αντι volume + πίεσε volume - -
το εκανα.μου εβγαλε : mi-recovery 2.0.1 απο κατω κατι κινεζικα κ αγγλικα.μεχρι τα γραψω μου εμφανισε 4 μπαρεσ στα κινεζικα.
-
Σίγουρα έχεις βάλει την ελληνική rom? Το γεγονός ότι ο συνδυασμός πλήκτρων σου έχει βγάλει το Mi Recovery δείχνει το αντίθετο! Εχεις συνδέσει ποτέ την συσκευή σου με τον Η/Υ σου?
-
περασα την ελληνικη ρομ developer 543
-
Μάλλον η εγκατάσταση της δεν έγινε σωστά εξού και τα προβλήματα. Εχεις συνδέσει συσκευή με Η/Υ?
-
ναι το εχω συνδεσει,τι θελεις να δω?παντωσ απο οταν την εβαλα μεχρι να το κολησω δουλευαν ολα ρολοι κ ενασ φιλοσ που το εκανε στο δικο του δεν εχει αντιμετωοισει κανενα προβλημα
-
Θέλω όταν έχεις χρόνο να διαβάσεις αυτόν τον οδηγό => Οδηγός Ολικής Αντικατάστασης Υλικολογισμικού (Full Wipe το κινητό & ADB Sideload μέσω Recovery) για να δοκιμάσουμε να φλασάρουμε την rom ξανά με την βοήθεια του υπολογιστή σου..
-
οκ σ ευχαριστω.θα το δω κ θα επανελθω με νεοτερα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα