Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ "ΑΡΧΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ"
-
-
Οκ είναι.Ο οδηγός είναι για χρήση με διαφορετικό recovery γι' αυτό και οι διαφορετικές επιλογές. Πχ την επιλογή 10 δεν θα την βρείς πουθενα στο Mi Recovery, αυτό που χρειάζεσαι εσύ είναι οι drivers και το adb ώστε να μπορέσουμε να στείλουμε την rom στην συσκευή για φλασάρισμα ώστε να εκτελεστούν τα βήματα 19 & 20.
Οταν συνεφέρουμε την συσκευή θα κάνουμε τα Wipes (αν χρειάζονται) απο το νέο Recovery.
Πριν ξεκινήσεις την όλη διαδικασία βεβαιώσου ότι δεν υπάρχει υλικό που πρέπει να αντιγραφεί για λόγους ασφαλείας. -
εννοεις αρχεια που να χρειαζομαι εγω ή αρχεια του κινητου?απο δικα μου, δεν χρειαζομαι τιποτα. τι κανω μετα?
-
Εννοώ αρχεία όπως φωτό, video, μουσική κλπ. Αν δεν υπάρχει κάτι τότε ακολούθησε τον οδηγό, σύνδεσε συσκευή με Η/Υ κλπ κλπ. Λογικά στο τέλος της διαδικασίας θα έχεις μια πλήρως λειτουργική συσκευή.
-
-
Στην ουσία οι drivers θα είναι το κανάλι επικοινωνίας και το adb το εργαλείο της αντιγραφής - φλασαρίσματος. Αν αυτά δεν δουλεύουν τα wipes είναι άχρηστα.. Βεβαιώσου ότι οι drivers έχουν εγκατασταθεί σωστά και τα υπόλοιπα θα γίνουν εύκολα.
-
αφου τελειωσα με το wipe & reset εχω επιλογη insall update.zip to system μπαινω εχω εχω επιλογη confirm insall update.zip με no & yes παταω yes συνδεω με usb ανοιγω τον φακελο παταω shift κ δεξι κλικ μου εμφανιζεται "'Ανοιγμα παραθύρου Εντολών,ομωσ μου γραφει cant find update.zip in sdcard.κολησα!!!!!!
-
Οταν κατέβασες την rom μήπως έκανες την μετονομασία του αρχείου στα windows? Αν ναι υπάρχει περίπτωση να σου έχει ονομάσει το αρχείο update.zip.zip γι' αυτό και το μύνημα λάθους.
-
Καλησπέρα φίλε Bodai!Είμαι φίλος με τον KOSTASHOR, παραγγείλαμε και οι 2 το ίδιο κινητό και μιας και έχω λίγη παραπάνω εμπειρία μου το έδωσε μήπως βγάλω άκρη!!
Πριν πάμε σε ολική αντικατάσταση υλικολογισμικού,μπορούμε να κάνουμε κάτι μέσω Recovery?
Έχοντας μπει στο Mi Recovery 2.0.1 μου βγάζει 4 επιλογές : Reboot/Wipe&Reset/Install update.zip to System/Power Off!
Και ως υπομενού στο Wipe&Reset μου βγαζει Wipe cache/wipe user data/wipe all data.
Μπορούμε να κάνουμε κάτι από εδώ;; -
Αν έχει "κάτσει" σταβά η ρομ τότε ότι και να κάνεις μέσω recovery δε θα διορθωθεί. Θα χρειαστεί εκ νέου φλασάρισμα!
Αλλά αφού μπήκες στον κόπο, κάνε με ολική αντικατάσταση για να είσαι απόλυτα καλυμμένος! Δεν είναι δύσκολο! Καλή τύχη -
Ο/H bluekamikaze έγραψε:
Έχοντας μπει στο Mi Recovery 2.0.1 μου βγάζει 4 επιλογές : Reboot/Wipe&Reset/Install update.zip to System/Power Off!
Δυστυχώς το Mi Recovery "απαιτεί" το όνομα της rom να είναι update.zip!! Και ένα κακό των windows, έχουν σαν προ-επιλογή να μην δείχνουν τα extensions των αρχείων, οπότε όταν λέμε σε κάποιον να μετονομάσει το αρχείο της rom => update.zip κάποιος που δεν ξέρει κάνει ακριβώς αυτό. Αλλά στην πραγματικότητα το αρχείο καταλήγει να έχει όνομα update.zip.zip Και το Mi Recovery κολλάει!! -
Παιδιά δυστυχώς δεν σας πρόλαβα! Πριν πάω σε ολική αντικατάσταση τόλμησα να κάνω wipe all data. Κίνησε τη διαδικασία και το τηλέφωνο μετά επανήλθε και δουλεύει κανονικά! Λειτουργεί με την 5.4.3 και όσο το δούλεψα δεν κόλλησε πουθενά!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα