από που ψώνισες???Ο/H maddoctor έγραψε:
Σήμερα μου ήρθε και εμένα η κάμερα. Ετοιμάζω την εφαρμογή στα ελληνικά ( XiaoYi Camera.ver.2.10.0.5_20151028 ) και σε καμιά ωρίτσα θα την ανεβάσω να την δοκιμάσετε. Η κάμερα πάντως τραβάει φοβερά! Περιμένω να δω πως θα είναι με βραδινή λήψη! Την έχω δουλέψει μόνο μέσω του Smart Home, οπότε περιμένω να δω εάν κάνει και κάτι άλλο η εφαρμογή.
Hands On XiaoYi IP camera - Παρουσίαση και mini review!
- Review
-
-
Και εγώ περιμένω από μέρα σε μέρα την Night vision από Everbuying.
Ερώτηση: για επέκταση για το καλώδιο ρεύματος, τι προτείνετε;
Sent from my m1 note using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
Ο/H antnatal έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Σήμερα μου ήρθε και εμένα η κάμερα. Ετοιμάζω την εφαρμογή στα ελληνικά ( XiaoYi Camera.ver.2.10.0.5_20151028 ) και σε καμιά ωρίτσα θα την ανεβάσω να την δοκιμάσετε. Η κάμερα πάντως τραβάει φοβερά! Περιμένω να δω πως θα είναι με βραδινή λήψη! Την έχω δουλέψει μόνο μέσω του Smart Home, οπότε περιμένω να δω εάν κάνει και κάτι άλλο η εφαρμογή.
coolicool.com/original-xiaomi-…v-camera-wireless-g-41604Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
από εδώ προτείνεται να ψωνίσουμε μόνο και μόνο για το EU warehouse και την ταχύτερη αποστολή???
Original Xiaomi XiaoYi Night Vision WiFi IP Camera Intelligent 720P Baby Monitor Security Camera 4X Digital Zoom Camcorder-32.99 and Free Shipping| GearBest.com -
Ο/H antnatal έγραψε:
από εδώ προτείνεται να ψωνίσουμε μόνο και μόνο για το EU warehouse και την ταχύτερη αποστολή???
Original Xiaomi XiaoYi Night Vision WiFi IP Camera Intelligent 720P Baby Monitor Security Camera 4X Digital Zoom Camcorder-32.99 and Free Shipping| GearBest.com
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H maddoctor έγραψε:
Το gearbest σε γενικές γραμμές είναι έμπιστο μαγαζί, απλώς το τελευταίο διάστημα ακούω ότι κάνει νερά στις αποστολές του και υπάρχει πολύ γκρίνια.
Όλοι θα γκρινιάζαν γιατρέ μετά από αυτό? Δεν νομίζεις?
-
Συμφωνώ. Κρίμα γιατί είναι μαγαζί με χαμηλές τιμές, αλλά απαράδεχτες παραδώσεις προϊόντων. Γι' αυτό προτιμώ το coolicool που τους ξέρω, αλλά βγήκαμε off topic.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Επανέρχομαι...
Υπάρχει λύση για όσους ενδιαφέρονται:
Xiaomi Xiaoyi Ant - Solution for problems with timezone, RTSP and HTTP access
Τα links είναι ακόμα ενεργά... -
να ρωτήσω κάτι άμα έχεις 2-3 κάμερες στον ίδιο χώρο συνεργάζεται το πρόγραμμα στις ειδοποιήσεις??
-
Ο/H birel-motosport έγραψε:
να ρωτήσω κάτι άμα έχεις 2-3 κάμερες στον ίδιο χώρο συνεργάζεται το πρόγραμμα στις ειδοποιήσεις??
Θεωρητικά το πρόγραμμα, το έξυπνο σπίτι, θα τις βλέπει όλες. Υποθέτω κάπως θα γίνεται και στην εφαρμογή του κινητού.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H RASTAVIPER έγραψε:
Και εγώ περιμένω από μέρα σε μέρα την Night vision από Everbuying.
Ερώτηση: για επέκταση για το καλώδιο ρεύματος, τι προτείνετε;
Sent from my m1 note using Tapatalk
-
Δυστυχως για καποιο λογο που δεν γνωριζω, δεν μου κανει την εγκατασταση. Redmi note 2 με 5.9.27 dev.
Ειναι ελευθερη η εγκατασταση απο αγνωστες πηγες, στις ρυθμισεις.
Κανω κατι λαθος? Μεσω browser η προσπαθεια για εκγατασταση της εφαρμογης.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες