Πως γίνετε η μετάφραση μιας ROM Miui συγκεκριμένα....Είδα στο Internet ένα link και επειδή μου αρέσει να ασχολούμαι με διάφορα που αφορούν υπολογιστές κινητά θέλω να ασχοληθώ έτσι πειραματικά και για αρχή να μεταφράσω κάποια κομμάτια της ROM για το κινητό μου (Xiaomi Mi3)
Ψάχνω με το Notepad++ τα αρχεία με την μετάφραση αλά δεν βρίσκω τίποτα
link: Δημιουργούμε τη δική μας ROM για όποια συσκευή θέλουμε με ελάχιστες γνώσεις! Μέρος 3ο: Δημιουργία εικονιδίων και μετάφραση | Dr. Android
Έχω αρκετές έως πολλές γνώσεις στους Υπολογιστές στο Hardware και στο Software όποτε 'ίσως' να μην δυσκολευτώ
(Άμα κάτι πάει στραβά με την ROM ξέρω να περνάω την FastBoot στο κινητό μου (εκεί θα δοκιμάσω την ROM) με δίκη μου ευθύνη
Ψάχνω με το Notepad++ τα αρχεία με την μετάφραση αλά δεν βρίσκω τίποτα
link: Δημιουργούμε τη δική μας ROM για όποια συσκευή θέλουμε με ελάχιστες γνώσεις! Μέρος 3ο: Δημιουργία εικονιδίων και μετάφραση | Dr. Android
Έχω αρκετές έως πολλές γνώσεις στους Υπολογιστές στο Hardware και στο Software όποτε 'ίσως' να μην δυσκολευτώ
(Άμα κάτι πάει στραβά με την ROM ξέρω να περνάω την FastBoot στο κινητό μου (εκεί θα δοκιμάσω την ROM) με δίκη μου ευθύνη