Διαφήμιση

Xiaomi mi4i

• Γεια σας και από μένα. Δεν ξέρω αν είναι ο κατάλληλος χώρος για να γράψω το θέμα μου. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το xiaomi mi4i αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει κανένα μαγαζί που να πωλείται. Δεδομένου ότι τώρα οι αγορές ηλεκτρονικές δεν μπορούν να γίνουν για εξωτερικό, τι προτείνετε και ποια μαγαζιά? Το xiaomi mi4i θα έρθει επίσημα στην Ελλάδα?

Σας ευχαριστώ
    • Εάν το βρεις στο bestprice.gr ή στο skroutz.gr αλλιώς υπομονή για άνοιγμα του PayPal...
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Γεια χαρά, καινούργιος με το mi4 βασικά της γυναίκας το πήρα, εγώ είμαι με νέξους και Oneplus άλλα πολλά συγχαρητήρια σε εσάς που φτιάξατε αυτήν την κοινότητα και τις Ελληνικές ΡΟΜ.Δεν τα έχουν εκατομμύρια άλλοι πληθυσμοί ανά την υφήλιο.
      Θέλω Μια βοήθεια.
      Βασικά να φύγω εντελώς από την miui και να βάλω custom recovery και να μπορώ να φλασάρω κανονικές ΡΟΜ όπως τα κινητά που έχω στην κατοχή μου.Δεν την παλεύω με την miui γι'αυτό.Βάζω την dev rom ψάχνω για την ασφάλεια και το ρουτ αλλά έχει μόνο εάν ζητήσει κάποια εφαρμογή και όχι γενικά.
      Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
      Η Ελληνική κοινότητα και τα μέλη της, όλα τα λεφτά! Είστε φοβεροί!
      Είμαι εντυπωσιασμένος και σας ευχαριστώ πολύ!
      Με σεβασμό προς την κοινότητα!

Phone: Oneplus One - Router: Xiaomi mini wifi
    • Διαφήμιση
    • Ο/H nefelh έγραψε:

Γεια σας και από μένα. Δεν ξέρω αν είναι ο κατάλληλος χώρος για να γράψω το θέμα μου. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το xiaomi mi4i αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει κανένα μαγαζί που να πωλείται. Δεδομένου ότι τώρα οι αγορές ηλεκτρονικές δεν μπορούν να γίνουν για εξωτερικό, τι προτείνετε και ποια μαγαζιά? Το xiaomi mi4i θα έρθει επίσημα στην Ελλάδα?

Σας ευχαριστώ

Για εναλλακτικό τρόπο για αγορά στο εξωτερικό ρίξε μια ματιά ΕΔΩ.
      Δεν νομίζω ότι θα έρθει επίσημα στην Ελλάδα, το συγκεκριμένο μοντέλο... Πρέπει πρώτα να έρθει η Xiaomi στην Ευρώπη και βλέπουμε για την Ελλάδα... Ωστόσο πρόσφατα η Vodafone έφερε το Xiaomi Note 4g, αλλά μεμονομένα σαν συσκευή... και με εγγύηση ...Κίνας!