Ο/H maddoctor έγραψε:
Μόλις διαβαζα ότι εταιρεία δινει δυνατότητα μέσω Λουξερβούργου να παρακάμψεις το cc
Πωλείται «παραθυράκι» στα capital controls μέσω Λουξεμβούργου | Η Εφημερίδα των Συντακτών
Πολύπλοκο ακούγεται...

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H maddoctor έγραψε:
Μόλις διαβαζα ότι εταιρεία δινει δυνατότητα μέσω Λουξερβούργου να παρακάμψεις το cc
Πωλείται «παραθυράκι» στα capital controls μέσω Λουξεμβούργου | Η Εφημερίδα των Συντακτών
Ο/H maddoctor έγραψε:
Το ξέρατε ότι το to2c έχει λογαριασμό στην HSBC!?
Payment Method -To2c.com
Έχει δοκιμάσει κανείς μέσω αυτού του λογαριασμού!?
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Payment Method -To2c.com
Έχει δοκιμάσει κανείς μέσω αυτού του λογαριασμού!?
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υποθέτω ότι όταν θα πας να κάνεις κατάθεση στον λογαριασμό τους το σύστημα θα αναγνωρίζει ότι ο λογαρισμός τους δεν είναι ελληνικός... άρα, θα "κόβεται" απο τα capital controls...
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ναι μα η υπουργική οδηγία λέει ότι αρκεί ο άλλος να έχει λογαριασμό σε ελληνική τράπεζα. Δεν νομίζω να λέει άμα είναι ξένος ο εκδότης, απαγορεύεται.
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Η HSBC είναι στο Honk Kong γιατρέ!!! Ακόμα και σε θυγατρικές ελληνικών τραπεζών στο εξωτερικό εφαρμόζονται τα capital controls. Η θυγατρική της Εθνικής στην Ρουμανία ή την Βουλγαρία δεν είναι ελληνική τράπεζα...
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην maddoctor ().
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ναι μα η υπουργική οδηγία λέει οτι μπορείς να κάνεις συναλλαγή μεκατάστημα που έχει λογαριασμό σε τραπεζα που έχει υποκατάστημα Ελλάδα ή κάνω λάθος!? Θα ρίξω ένα τηλ από περιέργεια. Επίσης στο myphone λένε ότι με την prepaid της Πειραιώς μπορείς να κάνεις αγορές από banggood και focalprice, απευθείας όμως, όχι μέσω paypal.
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Μου φαίνεται θα πεταχτώ μέχρι Σαντάνσκι να ανοιξω ενα λογαριασμό σε τοπική τράπεζα να τελειώνουμε.
Στάλθηκε από το XIAOMI NOTE 3G μου μέσω Tapatalk.