Εναλλακτικός τρόπος πληρωμής των αγορών σας στα μαγαζιά εξωτερικού.
-
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ναι μα η υπουργική οδηγία λέει οτι μπορείς να κάνεις συναλλαγή μεκατάστημα που έχει λογαριασμό σε τραπεζα που έχει υποκατάστημα Ελλάδα ή κάνω λάθος!? Θα ρίξω ένα τηλ από περιέργεια. Επίσης στο myphone λένε ότι με την prepaid της Πειραιώς μπορείς να κάνεις αγορές από banggood και focalprice, απευθείας όμως, όχι μέσω paypal.
Η υπουργική απόφαση, μεταξύ πολλών άλλων, λέει,
"...- Οι ηλεκτρονικές μεταφορές χρημάτων (από τράπεζα σε τράπεζα) θα επιτρέπονται, αρκεί τα κεφάλαια να μένουν εντός Ελλάδος...".
Πήγα στην HSBC για άλλη δουλειά και τσέκαρα και αυτό...τζίφος δεν μπορούμε να στείλουμε χρηματα. Βλέπω λενε ισχύει για την κάρτα, αλλά έχει λέει καπέλο.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Παιδιά επι του παρόντος δεν γίνεται τίποτα!!!
Ο μοναδικός τρόπος είναι να σας τα στείλει κάποιος τα χρήματα στον λογαριασμό σας στο paypal. Για μένα θα το κάνει ένας φίλος με αμερικάνικο διαβατήριο και αμερικάνικη cash card. -
Ερώτηση που δεν εχει τύχει να δοκιμασω.....
Εγώ εχω φτιαξει σε Access ένα πρόγραμμα διαχειρισης ασθενών (EMR), που όποιος συνάδελφος το ήθελε, το αγόραζε καταβάλοντας το αντίτοιμο μεσω paypal. Τα λεφτά μένανε εκεί, στο paypal. Τώρα λόγω cc, εχω αφαιρέσει αυτή την δυνατότητα, χωρίς να ξέρω εάν λειτουργεί ή όχι η πληρωμή μέσω paypal. Αν στειλω σε κάποιον εντολή από το paypal να με πληρώσει, δεν θα πάρω τα λεφτά, δεν θα μπορεί να με πληρώσει!?Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Εγώ εχω φτιαξει σε Access ένα πρόγραμμα διαχειρισης ασθενών (EMR), που όποιος συνάδελφος το ήθελε, το αγόραζε καταβάλοντας το αντίτοιμο μεσω paypal. Τα λεφτά μένανε εκεί, στο paypal. Τώρα λόγω cc, εχω αφαιρέσει αυτή την δυνατότητα, χωρίς να ξέρω εάν λειτουργεί ή όχι η πληρωμή μέσω paypal. Αν στειλω σε κάποιον εντολή από το paypal να με πληρώσει, δεν θα πάρω τα λεφτά, δεν θα μπορεί να με πληρώσει!?
Η απάντηση είναι ίδια με το εάν κάποιος θέλει να ψωνίσει κάτι απο το εξωτερικό και έχει ΗΔΗ φορτωμένα χρήματα στο Paypal... Όποιος δηλαδή είχε χρήματα στο λογαριασμό του στο Paypal, πριν τα CC, πληρώνει όπου και όσο θέλει...Εάν όμως δεν έχει, δεν μπορεί τώρα ο λογαριασμός του στο Paypal να "ανοίξει" και να δεχτεί χρήματα (π.χ. απο τον ελληνικό τραπεζικό του λογαριασμό ή απο την ελληνική πιστωτική του κάρτα).
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Εγώ εχω φτιαξει σε Access ένα πρόγραμμα διαχειρισης ασθενών (EMR), που όποιος συνάδελφος το ήθελε, το αγόραζε καταβάλοντας το αντίτοιμο μεσω paypal. Τα λεφτά μένανε εκεί, στο paypal. Τώρα λόγω cc, εχω αφαιρέσει αυτή την δυνατότητα, χωρίς να ξέρω εάν λειτουργεί ή όχι η πληρωμή μέσω paypal. Αν στειλω σε κάποιον εντολή από το paypal να με πληρώσει, δεν θα πάρω τα λεφτά, δεν θα μπορεί να με πληρώσει!?
Η απάντηση είναι ίδια με το εάν κάποιος θέλει να ψωνίσει κάτι απο το εξωτερικό και έχει ΗΔΗ φορτωμένα χρήματα στο Paypal... Όποιος δηλαδή είχε χρήματα στο λογαριασμό του στο Paypal, πριν τα CC, πληρώνει όπου και όσο θέλει...Εάν όμως δεν έχει, δεν μπορεί τώρα ο λογαριασμός του στο Paypal να "ανοίξει" και να δεχτεί χρήματα (π.χ. απο τον ελληνικό τραπεζικό του λογαριασμό ή απο την ελληνική πιστωτική του κάρτα).
Βασικα, στην ανακοινωση της η πειπαλ αναφερει οτι πληρωμες γινονται δεκτες. -
Καινούργιος τρόπος να βάλεται λεφτά στο balance :
Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού - Σελίδα 171 - Internet - Insomnia.gr - Σελίδα 171Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H maddoctor έγραψε:
Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού - Σελίδα 171 - Internet - Insomnia.gr - Σελίδα 171
ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ!!! -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού - Σελίδα 171 - Internet - Insomnia.gr - Σελίδα 171
ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ!!!
Με Πειραιώς δεν δουλεύει, αλλά διαβάζω κυρίως με Eurobank. Διάβασε όμως και αυτό -> Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού - Σελίδα 190 - Internet - Insomnia.gr - Σελίδα 190
Γενικώς διάβασε από το link και κάτω τι παίζει....Κάποιοι τα καταφέρνουν, κάποιοι όχι.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ναι... Τα διάβασα όλα... Εγώ προσπάθησα με χρεωστικη AlphaBank, αλλά δεν δούλεψε... Αν και η εντολή είναι ακόμη "pending", αλλά φαντάζομαι δεν θα εκτελεστεί ποτέ...
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Με χρεωσαν και 1€... Αλλά τουλάχιστον άξιζε η προσπάθεια!
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0